UnitedPharmacies.com

 
3.8 (195)
Deze site is niet meer online. We hebben deze beoordelingen van oude klanten van de site.
http://www.unitedpharmacies.com/
Apotheek naam
United Pharmacies
ondersteunde talen
Verzendkosten wereldwijd ($)
7.50
Gelegen in
New Zealand
Jaar van oprichting
2001

United Pharmacies was jarenlang een favoriet, maar toen begonnen er veel meldingen van creditcardfraude te verschijnen, dus we raden ze niet langer aan.

Als u denkt dat er iets mis is met de informatie over deze apotheek, help ons dan door op de meldknop hieronder te klikken.

Gebruiker reviews

195 beoordelingen

 
52%
 
19%
 
8%
 
7%
 
14%
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.7(195)
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.9(195)
Prijs (weging = 30%)
 
4.0(195)
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.6(182)
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.6(195)
Bekijk alle reviews Bekijk de meest behulpzame
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geen problemen gehad

Ik heb apo-clomipramine besteld bij dit bedrijf. Ik heb betaald met bitcoin. Ze hebben de medicatie drie dagen na ontvangst van de betaling verzonden. Het kwam snel aan in de VS, in ongeveer 2 weken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
0.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Modafonil (Nep. Zou net zo goed pepermuntjes kunnen zijn)

Snelle update uit 2016. Ik zou deze leverancier niet aanraden als je modafinil wilt, en met modafinil bedoel ik het eigenlijke medicijn/medicijn. De pillen die deze jongens sturen, kunnen voor zover ik weet ademmuntjes zijn, want tot mijn verbazing smaken ze eigenlijk best goed. Verder naar de reden dat ik dit product koop, naast het behouden van een frisse adem, kreeg ik modafinil voorgeschreven om me de hele dag wakker en alert te houden, omdat ik vermoedelijk aan narcolepsie leed. (hoewel ik het niet als extreem ernstig zou beschouwen, zou ik de hele dag erg moe worden) De modafinil (200 mg) die ik van mijn arts kreeg, had een onmiddellijk effect op mijn vermoeidheid; het hielp me de hele dag alert, helder en vooral wakker te blijven. Onlangs ben ik me de hele dag erg moe gaan voelen, en omdat ik niet meer in het land ben waar ik modafinil kreeg voorgeschreven, dacht ik dat ik een online verkoper eens zou proberen. Om een ​​lang verhaal kort te maken, de enige persoon die baat had bij deze 'modafinil' was de plaatselijke winkel op de hoek die plotseling moest onderhandelen over een grotere zending voor paracetamol om mijn verbruik bij te houden. Tussen haakjes, snelle kanttekening: als je dit koopt voor de nootropische eigenschappen (geheugen, alertheid, focus enz..), vergeet het dan. Geloof me. En dan is er nog het kleine detail; dat wil zeggen, verzending kost £ 8. Minimum. Voor economie. Ik ben momenteel in het VK en het duurde 3 weken om aan te komen. Dus als u het slechts een week wilt uitproberen (10 pillen), verwacht dan meer te betalen voor de verzending dan wat het product kost. Het is geen toeval dat verzending zo belachelijk hoog geprijsd is, omdat ze zoveel mogelijk winst moeten maken op eenmalige aankopen. Zoals die van mij. Maak niet dezelfde fout. In tegenstelling tot sommige van de weinige ongelukkigen hieronder, hebben ze geen frauduleuze afschrijvingen van mijn rekening gedaan. Ze kozen ervoor om me legaal te beroven.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Dit is een geweldig bedrijf

Ik heb mijn bloeddrukmedicatie (Olmesmart) 3 keer besteld bij United Pharmaces (nu al een jaar). Elke keer kwam mijn bestelling binnen een week aan. In de VS is er geen generieke - hoewel ik dit medicijn al 7 jaar gebruik - en Benicar (het merknaam) kost meer dan $ 3 per pil. Hoera FDA. Ik heb net nog een bestelling geplaatst voor 120 pillen voor $ 55. Ik weet dat het echt is omdat olmesartan een duidelijke geur heeft en geen enkel ander medicijn mijn kwaadaardige hypertensie aantast - zelfs geen soortgelijke medicijnen als losartan. Ik gaf een lagere beoordeling op het gebruiksgemak van de website, omdat het niet mogelijk is om verschillende merken naast elkaar te vergelijken. Ik heb eerder besteld door een cheque te sturen, maar nu behalve VISA! Ik ben er zo blij mee, dat ik besloot een positieve recensie te schrijven. Ik geloof dat United Pharmacies een gerenommeerd bedrijf is.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Goed

Ik gebruik deze apotheek de hele tijd en heb nooit een probleem gehad. Altijd mijn goederen met kwaliteit ontvangen. Ze beantwoorden ook e-mail. Ik heb altijd een postwissel gebruikt en ze sturen je zelfs het product terwijl je de postwissel verzendt, zolang je maar een foto van de postwissel maakt.

Avatar
(Bijgewerkt: April 03, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
0.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Ze zullen jarenlang naar je telemarketen

Ik heb dit bedrijf eerder gebruikt. Maar ook al is het jaren geleden dat ik iets bij hen heb besteld, ze blijven me telemarketen door me regelmatig op mijn mobiele telefoon te bellen. Ik heb meerdere keren gevraagd om van hun bellijst te worden verwijderd, maar dat doen ze nooit. Ze veranderen steeds van telefoonnummer, dus het is niet mogelijk om hun nummer te blokkeren of te melden op de bel-me-niet-lijst van de overheid. Aangezien ze zich in het buitenland bevinden, kunt u niets anders doen dan hun tijd aan de telefoon verspillen om ervoor te zorgen dat ze kosten maken om u te bellen.

Avatar
(Bijgewerkt: augustus 08, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
1.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
2.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Verschrikkelijke klantenservice

Mijn bestelling is in twee pakketten verzonden. Een kwam aan en een niet. Ze probeerden me door allerlei hoepels te laten springen om mijn geld terug te krijgen, ook al werd het artikel gevolgd en nooit aangekomen.

Klantenservice was verschrikkelijk. Voorkomen. Voorkomen. Voorkomen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Beoordeling van Verenigde Apotheken

Ik gebruikte United Pharmacies rond de kersttijd en ontving mijn bestelling zonder problemen, dus toen een vriend die ik het had aanbevolen me vertelde dat ze meldingen van fraude hadden gevonden, maakte ik me natuurlijk behoorlijk zorgen. Maar na wat onderzoek ontdekte ik dat er twee sites zijn met de naam United Pharmacies.
De site die ik gebruikte was:
http://www.unitedpharmacies-uk.md

en de andere:
http://www.unitedpharmacies.com

Zoals je kunt zien, lijken ze erg op elkaar en als je ze bekijkt, zul je merken dat ze vrijwel identieke lay-outs hebben. Ik denk dat het vrij duidelijk is dat een van hen een imitatie is.
Ik hoop dat je dit nuttig vindt.

Avatar
(Bijgewerkt: 08, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 8 0
Overall rating
 
1.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
erg traag om te mailen (16 dagen), zeer slechte klantenservice

Het kostte ze 16 dagen voordat ze eraan toe waren om het op de post te doen. Dan duurt het nog een maand om de medicijnen te krijgen. Iemand kan van ouderdom sterven voordat hij medicijnen krijgt van deze plek. Ze beantwoorden geen e-mails die u naar hen stuurt. Ze hebben de slechtste klantenservice die ik ooit ben tegengekomen. Hun klantenservicemedewerkers moeten ergens heen worden gestuurd voor klantenservicetraining of worden ontslagen. Ik kan niet zeggen of hun medicijn echt is of niet. Sorry dat ik zaken deed met deze plek.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
FRAUDE: GEEF UW GELD NIET AAN CRIMINELEN. VOORKOMEN!

FRAUDE: Ongetwijfeld komt dit door het gebruik van deze website. VOORKOMEN

Fraude gebeurde ongeveer een maand na een bestelling, wist niet zeker of het deze site was. Bij de tweede geplaatste bestelling deed zich opnieuw hetzelfde soort fraude voor.

VOORKOMEN !!!

Ze verdienen het om te worden gesloten, met mensen in de gevangenis. GEEF UW GELD NIET AAN CRIMINELEN

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
mijn favoriete online apotheek

Ik gebruik unitedpharmacies-uk voor mijn reguliere opwaardering van Zopiclon. Ik ben nog nooit grote problemen tegengekomen en toen mijn pakketje een keer kwijt was, hebben ze direct een gratis vervangende bestelling opgestuurd. Hun prijzen zijn meer dan redelijk en ik moet nog een online winkel tegenkomen die generieke medicijnen van dergelijke kwaliteit aanbiedt. Ik zou alleen willen dat ze diazepam (valium) en adderall aan hun productlijst zouden toevoegen, maar ik weet dat dit bijna onmogelijk is gezien bepaalde verzend- en importwetten.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 11 6
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Creditcardfraude

Ik heb ze een aantal jaren gebruikt om Finpecia te krijgen, $ 45 voor 100 pillen. De laatste tijd kreeg ik frauduleuze afschrijvingen op mijn creditcard (voor vendosupport.com?) en moest ik een nieuwe kaart aanvragen.

Ik heb een Visa-kaart gebruikt (op mijn e-mailbevestiging staat "BETALINGSGEGEVENS Betalingstype: Visa", maar nu zie ik dat unitedpharmacies geen creditcards meer ondersteunt (alleen bankoverschrijving, kascheque of postwissel). Misschien heeft Visa ze afgesneden wegens fraude.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 5 1
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Creditcardfraude

Ik heb ze een aantal jaren gebruikt om Finpecia te krijgen, $ 45 voor 100 pillen. De laatste tijd kreeg ik frauduleuze afschrijvingen op mijn creditcard (voor vendosupport.com?) en moest ik een nieuwe kaart aanvragen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Goede service

Creditcardfraude is bij United Pharmacies niet mogelijk omdat u uw bestelling niet met creditcard kunt betalen. Deze apotheek is 3 keer goedkoper dan elke online winkel die ik ken. Het medicijn werd per gewone luchtpost bezorgd en kwam zonder problemen door de importgrenscontrole. Er is een optie voor snelle postbezorging, maar heb deze niet gebruikt. Zou aanraden om bij deze online apotheek te bestellen. Ze verzenden alleen naar specifieke landen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 4
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Visa Charge-fraude

In september 2012 een lotion besteld en Mastercard willen gebruiken, maar ze accepteren alleen Visa. Ik heb deze Visa-kaart nooit gebruikt voor aankopen. In november 2012 kreeg ik hits met PayPal en vervolgens de naam van de handelaar op elke afschrijving. Ik heb een PayPal-account, maar ze hebben geen gegevens van deze laadpas. Visa heeft de oude kaart geannuleerd en zal een nieuwe uitgeven en ze zullen de kosten betalen. Ik zit al vijftig jaar in de financiële sector en jij en ik betalen voor deze gangsters terwijl de verliezen aan ons worden doorgegeven. Ik weet niet hoe ze de beschuldigingen identificeren
als verwerkt via PayPal en mogelijk is dit de reden waarom de kosten niet in twijfel werden getrokken door Visa. Ik weet niet of ik een aankoop zou vertrouwen, zelfs niet als deze via uw PayPal-account wordt verwerkt. Kunnen ze nog steeds valse afschrijvingen doen via uw PayPal-rekening? Ik weet het niet. Ik heb de lotion ontvangen en het was snel, maar ik geef de laagste beoordeling vanwege de problemen als gevolg van fraude.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 3
Overall rating
 
4.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Alles goed

Gebruik het al jaren zonder problemen, creditcardfraude of anderszins.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 2 2
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
GEBRUIK NIET!

Gebruikte deze website om Cabergolin te bestellen. Snel aangekomen en de producten lijken legitiem, maar na gebruik werd mijn kaart 3 keer afgeschreven van lendingstream.co.uk. Een dienst die ik niet heb gebruikt. Ze zijn frauduleus en kunnen het beste worden vermeden, tenzij absoluut noodzakelijk. Gebruik bij gebruik een lege bankrekening zonder rekening-courantkrediet en zorg dat er gewoon genoeg op de rekening staat om het product te betalen. Maar persoonlijk kunnen deze mensen het beste failliet gaan.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 2
Overall rating
 
0.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Zopiclon (bewezen nep)

Mijn vriendin heeft 100 van deze site meegenomen, ze heeft ze vanavond allemaal meegenomen om haar leven te beëindigen. ze werd 20 minuten later wakker. Ik ben net terug uit het ziekenhuis, geen spoor van zopiclon en haar bloed was in orde. LET OP wat u koopt, deze tablets zijn nep, als u ze koopt, weet u niet wat u krijgt

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 3 12
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Visa Card-fraude

Ik heb in het verleden goede ervaringen met ze gehad, maar deze keer, 5 dagen nadat ik mijn VISA-kaart had besteld, waren er 4 frauduleuze afschrijvingen bij GameLoft in New York, variërend van $ 49 tot $ 99 terwijl ik in Californië woon! Moet voor mijn volgende bestelling een nieuwe Visa-kaart met beperkt tegoed krijgen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
NIET GEBRUIKEN...frauduleuze transacties

Gebruik deze jongens een keer per jaar gedurende vele jaren achter elkaar. Vorige maand bij hen besteld, ook al zag ik deze waarschuwingen ... nou, ze creëerden een nep-paypal-act en namen 110 dollar op, en probeerden vervolgens 2 andere transacties van meer dan 400 dollar die door mijn bank werden geweigerd. Ik krijg het geld terug van de bank, maar pas op... uw kaart wordt gefraudeerd. GEBRUIK DEZE JONGENS NIET!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 3
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Zeer goedkoop, snel en betrouwbaar! Maar gebruik alleen een bereiding

Goedkoop en goed. U moet echter vóór aankoop de vervaldatum van het product bij hen controleren.

Koop alleen met prepaid-tegoed vanwege frauduleuze creditcardproblemen

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Eén CC-fraude in jaren, aarzel nu om t aan te bevelen

Had jarenlang zonder problemen besteld bij UP, tot een bestelling vorig jaar (januari 2011), wat over het algemeen prima was totdat mijn kaart bijna een jaar later frauduleuze aankopen in de EU opdook - ik gebruik die kaart zelden, en dat was , in feite de laatste aankoop waarvoor ik het had gebruikt, dus niet moeilijk om 2 + 2 samen te stellen. Als ze zoiets als PayPal of een andere service van derden zouden gebruiken, zou ik ze misschien opnieuw willen proberen, aangezien mijn ervaring over het algemeen goed was (tot de CC-fraude), ach, ik zou zelfs bereid zijn om een ​​toeslag van 3% te accepteren of iets voor een PayPal-achtige service (om hun kosten te dekken). Tot die tijd denk ik dat ik ze alleen zou aanraden met een prepaidkaart waar je "net genoeg" op kunt zetten.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Visa Card-fraude

Ik schrijf u om u te informeren dat ik na het kopen van medicijnen bij United Pharmacies drie frauduleuze opnames van mijn rekening heb gehad. Deze werden gedaan in Slough, Engeland (mijlen verwijderd van waar ik woon) en waren voor O2-tegoeden voor mobiele telefoons. Mijn bank heeft de frauduleuze opnames terugbetaald. Ik heb echter mijn Visa-kaartgegevens moeten wijzigen, erg onhandig.

Ik had het artikel over kaartfraude gelezen nadat ik deze site had gebruikt, maar ik was wanhopig op zoek naar het medicijn (voor mijn hond) Pro-Banthine 15 mg, dat om de een of andere reden niet beschikbaar is vanwege productieproblemen, zo is mij verteld door Archimedes Pharma, die het medicijn produceert in het Verenigd Koninkrijk. Het medicijn kwam echter heel snel aan en het medicijn lijkt echt en van goede kwaliteit te zijn. De toestand van mijn hond is nog steeds onder controle en ze heeft geen bijwerkingen van het medicijn gehad. Volgens het etiket wordt het medicijn vervaardigd door Sigma Pharmaceuticals in Australië/Nieuw-Zeeland.

Als het bedrijf PayPal-betalingen zou accepteren, zou ik ze opnieuw gebruiken, maar niet eerder!

Ik hoop dat dit helpt.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
2.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Bestelling

Ik heb wat Modafinil & Zopiclone besteld, de Modafinil is nep en ik viel in slaap een uur nadat ik hem had ingenomen, de Zopiclone doet het werk, maar lijkt niet zo sterk als ik me herinner, maar dat kan aan mij liggen. Geen problemen gehad met creditcardfraude omdat ik een prepaidkaart gebruik, dus er staat geen geld meer op de kaart nadat de betaling is ontvangen. Ik heb in het verleden een paar dingen bij hen besteld en ze zijn altijd gevonden, maar erg teleurgesteld dat de Modafinil nep is en dat de doos eruit zag alsof hij was bedrukt met een inkjetprinter of zoiets!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Mijn bestelling

Ik bestel dit jaar twee keer bij hen. De eerste keer was er een probleem. Ze waren niet op voorraad en konden slechts de helft van mijn bestelling verzenden, dit nadat ik de bevestiging had ontvangen en het geld had overgemaakt, zodat ik een winkeltegoed kreeg. Het probleem werd echter heel goed opgelost.

Verpakking e.d. was prima. Op de plastic zak van de EMS Speedpost zat een formulier met inhoud maar zonder waardeaanduiding. De medicijnen zien er echt "made in India" uit.

In mijn geval verscheepten ze vanuit Hong Kong naar Nederland. De tweede keer dat mijn pakket twee dagen voordat het werd vrijgegeven door de douane werd tegengehouden. De track en trace vermeldde "in afwachting van douane-inspectie". Dit was de eerste keer dat ik dit tegenkwam en ik schrok er een beetje van. Misschien kun je in Amerika een voorraad voor drie maanden importeren, hier en in de meeste andere EU-landen is het illegaal om receptgeneesmiddelen te importeren. Ik ben niet zo blij dat ze de term "Apotheek" op de envelop hebben gezet, dit zou extra aandacht van de douane kunnen trekken. Sinds 2000 besteedt de douane extra aandacht aan dit met name pakketverzending vanuit India.

Het duurde UP vijf dagen om de bestelling te verwerken en te verzenden. Ik kreeg het vijf dagen later.

Zal weer bij ze bestellen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
1.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Blijf uit de buurt! Aanvaardbare levertijd en decen

Het bestellen van producten via de website is eenvoudig en de timing van de verzending is acceptabel (zij het een beetje traag). Ik had enkele fouten gemaakt op het bestelformulier en er werd binnen een uur na het plaatsen van mijn bestelling contact met mij opgenomen om deze fouten te corrigeren. Het duurde ongeveer 14 dagen om mijn bestelling te ontvangen. Helaas was het geleverde vals. De producten kwamen niet met folders en een bevatte pillen gemaakt van talk. De pakketontwerpen waren heel dichtbij. Ook probeerde iemand binnen 4 maanden na mijn bestelling een ongeoorloofde afschrijving van mijn creditcard te doen. Gelukkig heeft mijn creditcardmaatschappij de kaart uitgeschakeld toen dit gebeurde en stuurde me een nieuwe kaart nadat ik had bevestigd dat de afschrijving in feite ongeautoriseerd was.

Dit bedrijf moet echt schoon schip maken als het in feite niet de directe bron van deze problemen is.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Gebruik een tijdelijke kaart of anders!

Als u deze IOP gebruikt, zullen uw kaartgegevens vrijwel zeker op frauduleuze wijze worden gebruikt. Was een van de beste IOP's die er zijn (goede medicijnen, goede prijs) en heb het al een tijdje betrouwbaar gebruikt. Kaartfraude is me de afgelopen maanden twee keer overkomen (en ik kan ze nu aanwijzen als de bron). Je krijgt waarschijnlijk de medicijnen die je hebt besteld, samen met talloze pogingen van fraudeurs om hun telefoon op te laden, vluchten te kopen en auto's te huren.

Eén grote vetgedrukte 'Caveat emptor' - je bent gewaarschuwd ;)

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Voor mij nog steeds betrouwbaar

Ik heb de afgelopen 2 jaar verschillende keren medicijnen besteld bij UnitedPharmacies.com en heb nog nooit een probleem gehad. Betaald met mijn gewone visa card. Tot nu toe geen onterechte kosten (juli 2012). Mijn meest recente bestelling arriveerde een snelle 11 kalenderdagen na het online bestellen, per gewone eerste klas post, voor slechts $ 7.50 verzendkosten. Herkomst was Singapore, met levering in de VS (handtekening vereist). Gespecificeerde bon bij bestelling, en alle medicijnen goed verpakt in fabrieksverpakking. Deze apotheek handelt niet in sildenafil/vardenafil/tadalafil (viagra/levitra/cialis) en verkoopt ook geen verdovende middelen. Goed voor antibiotica, steroïde crèmes en zalven, broncodilatatoren en cholesterolmedicijnen, enz. Ik ben nog steeds erg onder de indruk.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
ALGEMEEN ZEER GOED

United Pharmacies verkoopt een ruim assortiment aan niet-gecontroleerde medicijnen voor een goede prijs. Ze geven terugkerende klantkortingen, hebben een zeer goede e-mailklantenondersteuning en leveren vanuit Hong Kong of Singapore in minder dan 2 weken naar de VS voor een vast tarief. Express koerier verzending is ook beschikbaar. Ik heb altijd een wegwerp-CC-nummer gebruikt, zoals aanbevolen bij IOP's om de mogelijkheid van CC-fraude uit te sluiten.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
1.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
twee keer creditcardfraude

Na bestelling twee keer mijn kaart moeten blokkeren.
Service en medicijnen waren altijd perfect.
Zeer teleurgesteld

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Overall rating
 
2.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Creditcardfraude lijkt nog steeds een probleem.....

Nadat ik contact had opgenomen met United over de CC-fraudeproblemen en te horen kreeg dat het een probleem was met hun betalingsverwerker, heb ik het een paar maanden laten liggen en vorige maand opnieuw besteld (ik had ze een jaar lang zonder problemen gebruikt en was erg blij met de kwaliteit van de medicijnen).

Nou, mijn kaart is zojuist geannuleerd vanwege een poging tot ongeoorloofd gebruik. Het kan toeval zijn en niets te maken hebben met United, maar gezien de problemen die onlangs zijn gemeld, zal ik ze niet meer gebruiken.

Net voordat ik mijn recensie plaatste, las ik dit bericht op de forums hier...

http://www.pharmacyreviewer.com/forum/discussion-online-pharmacies-featured-general-reviews-section/16426-united-pharmacies-com-co-uk-feedback-12.html#post267699

Uit het bovenstaande blijkt dat fraude nog steeds een probleem is. Koper let op!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
geen ED-producten meer?

UP het afgelopen jaar twee keer gebruikt, en de verzending en het gemak waren goed, en de prijs beter dan ik sindsdien heb gevonden. Mijn laatste bestelling op zoek naar ED-medicijnen (Tadasoft 20 tadagra) kreeg te horen dat deze en alle soortgelijke medicijnen werden stopgezet. Ze hebben de injecteerbare maar niet de viagra-equivalenten

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Ze zijn nog steeds geweldig

Ik zou zeggen dat UP me alleen al in de afgelopen drie jaar duizenden dollars heeft bespaard. Hun selectie is erg goed, klantenservice is goed. Ik was niet verbaasd over de creditcardfraude te horen, maar ik zou wel van streek zijn geweest. Het is hoogstwaarschijnlijk hun betalingsverwerker, omdat online apotheken gedwongen worden om beruchte verwerkers te gebruiken vanwege (hoofdzakelijk) Amerikaanse lobbyisten. Gebruik entropay of een prepaidkaart die online is gekocht of bij Walgreens Walmart enz. Ik hoop dat iedereen unitedpharmacies.com beoordeelt

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
United Apotheken LEVERT!

Ik heb verschillende artikelen bij hen besteld en ze hebben het ongeveer 3 dagen later verzonden. Ik kreeg mijn pakket 7 dagen later en het was precies wat ik had besteld.

Ik heb het medicijn geprobeerd en het is 100% authentiek. Ook heb ik tijdens mijn transacties verschillende apotheken een e-mail gestuurd en ze kwamen altijd meteen bij me terug... Ik zal zeggen, maar geef ze niet je creditcard #. Ik ging en kreeg een greendot prepaid visum om mijn bestelling te voltooien. Ik kan niet genoeg positieve dingen over ze zeggen en zal volgende maand zeker weer bij ze bestellen!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Unditepharmacies-uk maart 2012

Ik heb afgelopen maandag besteld, kreeg een e-mail en /Fri kreeg een e-mail dat het was verzonden met een trackingnummer van Singapore Post. Het verliet Singapore vrij voor mij in Thailand. Mon tracking zei dat het in Thailand was en ik kreeg het dinsdag.

Ik belde de klantenservice in Londen en kreeg twee keer een machine, misschien is het het tijdsverschil, maar dat vond ik niet leuk.

De Modalert die ik kreeg ziet er echt uit en lijkt goed te werken, hoewel een beetje anders dan de Sprier modafinil die ik eerder had, misschien soepeler. Prijs was de beste die ik heb gevonden.

Nu moet ik dagelijks op mijn cc letten, ik heb de kredietlimiet verlaagd, dus wat er ook gebeurt kan niet zo erg zijn. Ik kreeg ook een gratis pen. Ik zal posten als er een cc-probleem is.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geweldig product, snelle verzending

Dit is een zeer goede bron voor Cialis. Ik heb een generiek formulier besteld. Het kwam in blisterverpakkingen, per aangetekende post. Ik ben tevreden over de kwaliteit en de levering was snel. Ik las enkele recensies waarin stond dat er te hoge kosten op hun creditcards stonden, dus ik gebruikte een prepaidkaart en zette er alleen genoeg geld op om de kosten van de bestelling te dekken. Ik zal ze opnieuw gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Herhaalde creditcardfraude

Ze leveren op tijd kwaliteitsproducten voor een geweldige prijs. Hun creditcardsysteem staat echter open voor ongebreidelde fraude. Ik heb één creditcard die ik alleen heb gebruikt om aankopen bij hen te doen. In elk van de twee gevallen was er een poging tot frauduleus gebruik van mijn kaart binnen 3 tot 4 weken na mijn aankoop. Er is absoluut GEEN twijfel dat het probleem bij hen ligt. Gelukkig nam mijn creditcardmaatschappij contact met me op voordat de criminelen de kaart daadwerkelijk konden "gebruiken". Herhaalde contacten met United Pharmacy hebben enkele reacties opgeleverd, maar geen geruststellingen waar ik vertrouwen in heb. Het is jammer dat zo'n goed bedrijf zulke slordige handelspraktijken heeft wat hun klanten betreft.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
OK tot nu toe

Ik gebruik deze site nu al een tijdje en heb er nog nooit een probleem mee gehad. Hun klantenservice was snel en efficiënt wanneer er problemen waren met de levering en de producten die ik vraag, zijn de producten die aankomen.

Natuurlijk nogal bezorgd over de meldingen van CC-fraude, maar tot nu toe heb ik geen problemen gehad, maar ik vraag me af of ik in de toekomst grotere voorzorgsmaatregelen moet nemen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Perfect.

Qua product: net vorige week begonnen met mijn Imovane. Tot nu toe zo goed. Geen klachten. Werkt goed bij mij.

Gemak van website en bereik: Nou ja, ik heb het gewenste product binnen 10 minuten na het surfen gevonden. Maar ik zou het een 3 geven omdat het niet zo gebruiksvriendelijk is.

Prijs: Redelijk.

Klantenservice: Niet slecht. Zij kunnen mij informeren over de verzendkosten en levertijd.

Snelheid van levering: Gekozen voor koeriersdienst en ik ontving mijn pakket binnen 4 dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Verbazingwekkend! Ik kreeg te horen dat Air Mail ongeveer 14 werkdagen zal duren. Serieus, dat is gewoon te lang!

Conclusie: ik zal opnieuw bij hen kopen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Zonder problemen merknaam Motilium besteld

De bezorgsnelheid was een beetje verontrustend, omdat mijn zending meer dan 12 dagen vertraging had in een grote stad in de VS.

Maar de zending kwam eindelijk binnen. De pillen zijn niet giftig en ze zijn effectief als hulpmiddel bij de spijsvertering. Ik hoop dat ze ook als galactagogue zullen optreden.

Ik heb geen problemen gehad met creditcardfraude, maar de rekening die ik gebruikte was een debetkaart met een nulsaldo, dus met het nummer zouden ze toch nergens komen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Verenigde Apotheken

Ik dacht dat ik mijn ervaringen met United Pharmacies zou delen...

Ik gebruik ze al een paar jaar en heb geen problemen gehad, voordat ik mijn bestellingen bij ze plaats, kijk ik altijd hier om te zien of ik betere deals kan vinden en om de laatste beoordelingen te bekijken. Ik was erg bezorgd over het lezen van de recente beoordelingen en kwam erg in de verleiding om ze niet te gebruiken uit angst dat mijn creditcard zou worden opgelicht of dat ik mijn medicijnen niet zou krijgen. Rondkijkend was het duidelijk dat ze nog steeds een van de voordeligste sites waren, dus ik heb ze een e-mail gestuurd met mijn zorgen. Binnen enkele uren kreeg ik een reactie terug van het klantenserviceteam, waar ze toegaven dat er een probleem was met hun creditcardservers en dat ze nu van bedrijf waren veranderd en dat alle transacties nu veilig waren.
Ik heb mijn bestelling bij hen geplaatst en binnen minder dan een week (ik woon in het VK) waren mijn medicijnen aangekomen. Ik was echt onder de indruk van hoe snel ze leverden. Dat was meer dan een maand geleden en mijn creditcardsaldo is nog steeds intact.
Ik heb er alle vertrouwen in om in de toekomst voor hen te bestellen en ben erg blij met de service die ik van hen heb gekregen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 8 0
Overall rating
 
2.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
Verenigde apotheken

Creditcardfraude door iemand met toegang tot verenigde gegevens! Ik ben een Britse burger.

Gebruikte deze site in maart 2009 als testrun. Alles goed.

Wederom gebruikt voor grotere bestelling juli 2011. Meds en levering zeer goed.

Echter, gecontacteerd door creditcardmaatschappij die £ 7500 frauduleuze overboeking naar een andere creditcard in het VK had gestopt!

Dit bevestigt andere opmerkingen over creditcardfraude. Wie gebruikt gegevens? Creditcardmaatschappij lijkt aan te geven dat het om een ​​grote operatie gaat. Waarschijnlijk geen United Pharmacies.

Waar gaan we heen?

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Gecompromitteerde winkel

Hun winkel lijkt gecompromitteerd te zijn door hackers of hun beheer is overgenomen door criminelen. Deze winkel was tot voor kort de beste in de buurt.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Jarenlang gebruikt, geen problemen gemerkt

Gebruik dit sinds 2004 voor propecia. Nooit problemen gehad. Medicijnen lijken te werken.
Klantenservice was geweldig toen de zending verloren ging, ze stuurden onmiddellijk opnieuw.

Zou niet verbaasd zijn over de creditcardproblemen. Veel van deze kleine
mama-en-pop-operaties lopen samen met duizenden andere e-winkels
en als er één geraakt wordt, worden ze allemaal geraakt. Dus ik voel me niet verenigd is in gebreke,
maar een slachtoffer zoals de rest.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Kaartfraude, trage levering en slechte medicijnen

Ik heb 3 keer besteld via deze site (co.uk) De eerste bestelling van medicijnen was volgens mij niet goed. Ik voelde niets en mijn apotheker zei dat ze ofwel ver over de houdbaarheidsdatum of nep waren. Ik dacht dat ik andere medicijnen test, dus een tweede bestelling plaatsen die nooit kwam opdagen en de derde bestelling kwam 6 weken later en opnieuw leken de medicijnen erg slecht. Nu is mijn kaart bijna gespoeld, ook al heb ik de afgelopen maand elke 2 dagen gecontroleerd. Mijn bank zegt dat het maanden zal duren om het uit te zoeken, aangezien ze het zullen onderzoeken. Ik kan er zelfs voor zorgen dat mijn account wordt afgesloten. Ik nam een ​​risico met deze mensen vanwege een aantal positieve recensies de afgelopen 2 jaar, maar het lijkt erop dat ze het afgelopen jaar zijn geruïneerd. Ik heb nooit een probleem gehad met mijn kaart voordat ik online bedrijven en winkels gebruikte, maar aan de andere kant winkel ik zelden online en nu verdwijnt er ineens geld van mijn account en het is gerelateerd aan unitedpharmacies.co.uk.

Ik heb bij talloze gelegenheden contact met hen opgenomen, zowel via mijn telefoon als via e-mail, en het enige antwoord via e-mail dat ik kreeg was "ons betalingssysteem is gecodeerd", het lijkt erop dat ze deze kwestie erg ontkennen. Ben ook geen lid van welke vorm dan ook en heb nog nooit eerder gepost, maar ik loer wel rond en het lijkt erop dat ik gewoon weer iemand ben die is opgelicht. Ze nemen nooit de telefoon op en wanneer ze dat wel deden en ik noemde kaartfraude / oplichting en nep-slechte medicijnen die ze vermijden door te zeggen "we moeten gaan omdat een andere klant belt", hebben ze nu meer dan 1 telefoon? zo duidelijk dat ze zijn betrapt.

Ik weet zeker dat hun medicijnen niet echt zijn en / of ver over de houdbaarheidsdatum heen zijn. Ik heb hun modnafil, nodict (naltrexon, zopicon/zopiclone geprobeerd en ze werken allemaal helemaal niet. Hun verzendtijden zijn erg traag of komen niet opdagen en nu spoelen ze je kaart af, bovendien leggen ze niet eens uit of corrigeren ze onze (klanten ) Zeer slechte zaken en ik zou nooit meer iets van deze site bestellen en ik dring er bij iedereen op aan dit te vermijden, vooral voor mensen uit Groot-Brittannië.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 3 8
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Het risico waard?

Ik gebruik United Pharmacies al jaren en, afgezien van één geval waarin de levering te laat was, zijn ze altijd fantastisch geweest. De medicijnen zijn van goede kwaliteit, de prijzen zijn redelijk in vergelijking met andere online apotheken en hoewel hun telefonische hulplijn niet werkt, beantwoorden ze alle e-mails binnen enkele uren.
Ik ben enigszins gealarmeerd door het aantal meldingen van creditcardfraude, maar het is mij nooit overkomen. Misschien is het een soort Russische roulette en ik heb tot nu toe gewoon geluk gehad, maar houd er rekening mee dat ALLE online apotheken die geneesmiddelen op recept verkopen zonder recept een soort cowboys zijn en het risico lopen dat je account leegloopt, nep-spullen ontvangt of helemaal niets is er altijd.
Er is echter één ding dat me onlangs is opgevallen: de medicijnen worden nu verzonden vanuit Singapore, niet vanuit Hong Kong zoals voorheen, dus misschien IS er iets aan de hand. Ik zal bij hen blijven kopen en erop vertrouwen dat mijn bank me vergoedt als er iets misgaat, omdat ik de belachelijke prijzen nergens anders gewoon kan betalen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
3.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Creditcardfraude

Voor mensen die zich bezighouden met creditcardfraude, lees mijn ervaring. Ok mensen, hier is mijn ervaring. Ik heb een bestelling geplaatst voor een niet-geregistreerd medicijn dat ik gebruik voor een neurologische aandoening en het kwam snel aan en ik ben er vrij zeker van dat het een echt product was dat werkt. Dus als ik me op mijn gemak voel bij het bestellen, bestel ik een paar weken later voor een grotere hoeveelheid. Weken gaan voorbij en de bestelling komt niet aan, dan krijgen we een creditcardrekening en hebben we bijna £ 1,000 uitgegeven aan goederen in Engeland (ik woon niet in Engeland). Het punt is dat ik en mijn gezin de kaart NOOIT gebruiken om ergens voor te betalen, de Visa-kaart wordt ALLEEN gebruikt om geld uit de 'gat in de muur'-machines te halen. We gebruiken altijd onze mastercard's om dingen te kopen. De laatste keer dat deze kaart werd gebruikt, was meer dan een jaar geleden om iets te kopen. Toen ik besefte dat iets absoluut verdacht was, controleerde ik mijn e-mail en zie, United Pharmacies had een e-mail gestuurd waarin stond dat we probeerden uw creditcard te gebruiken, maar uw bank weigerde dit. Allereerst geeft dit het spel weg dat wanneer we informatie versleuteld verzenden, deze alleen versleuteld is van onze computer naar hun computer. Hun gecodeerde verbinding is niet met een bankrekening, waarom zouden ze anders zeggen 'we hebben geprobeerd uw creditcard te gebruiken'? Het geeft ook dingen weg omdat ze probeerden te achterhalen dat de fraude had plaatsgevonden voordat ze probeerden de kaart te gebruiken, in een poging me te misleiden door te geloven dat een ander bedrijf of een andere persoon de kaart had gestolen, maar dit is onmogelijk omdat zij het enige bedrijf zijn en mensen die toegang hebben gehad tot de kaart.
We hebben de fraude gemeld bij onze bank en we hadden het geluk dat de bank het frauduleus gestolen bedrag terugbetaalde. Hoe dan ook, ik heb er alle vertrouwen in dat deze mensen creditcardgegevens kunnen stelen en dat ook doen en dat u de site op eigen risico gebruikt! Hun prijzen zijn erg goed, maar dat doet me denken aan het gezegde als het te mooi is om waar te zijn, is het waarschijnlijk niet waar, dwz ze vullen hun inkomen aan met creditcardfraude!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 10 1
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Geen problemen hier

Bestelde een merknaam Celebrex en een generiek van hetzelfde (celoxib of zoiets) voor artritis. (helpt ook de zwelling van neuspoliepen te verminderen-bonus). Ik ben hier in de Verenigde Staten (NY). Alles geleverd in ongeveer 10 dagen of zo - geen problemen. Medicijnen zijn echt voor zover ik kan zien (van de verpakking en de schijnbare effectiviteit). Ik heb geen vreemde activiteit gezien op de kaart die ik voor de aankoop heb gebruikt (ik heb dagelijks gemonitord voor het geval er iets opduikt en ik ben een beetje paranoïde, dus ik zal daar nog een tijdje bovenop blijven totdat ik me meer op mijn gemak voel )
Dat is vrij veel.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 2
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
WEBSITE OPEN VOOR CREDITCARDFRAUDE!

Zoals anderen al hebben gezegd, is hun creditcardpagina blijkbaar niet gecodeerd....

Ik heb op 9 september een aankoop gedaan bij UnitedPharmacy met een kaart die ik maar heel af en toe gebruik (eens in de 15-3 maanden). Op de 4e werd er een frauduleuze afschrijving van meer dan $ 29 gedaan met mijn kaartnummer in de Apple Online Store. Aangezien dit de enige afschrijvingen op mijn kaart waren in deze periode, ben ik er 1000% van overtuigd dat mijn kaartnummer werd gestolen toen ik UnitedPharmacy gebruikte.

Onnodig te zeggen dat ik ze niet meer zal gebruiken, en jij ook niet.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 5 6
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geweldig .... Alles was perfect

OK ... dus ik dacht dat ik deze plek zou proberen. De meeste recensies waren goed; sommige twijfelachtig. Maar voor de prijs dacht ik dat ik een kans zou wagen. Mijn medicatie eind 12 oktober besteld, op 14 oktober een e-mail met trackingnummer ontvangen. Eerste bezorgpoging was op 20 oktober, miste de bezorging dus ging ik op 21 oktober naar het postkantoor. Medicatie was precies wat besteld was. Het medicijn zat in de blisterverpakking van de fabrikant, samen met de vervaldatum. Ik hoefde geen contact met hen op te nemen over de bestelling, dus ik heb de klantenservice niet beoordeeld ... maar hun doorlooptijd was geweldig. Indien nodig zal ik deze mensen weer inschakelen.... twee duimen omhoog! btw..Ik denk niet dat ze zich in Nieuw-Zeeland bevinden..ze verzenden vanuit Hong Kong.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Blij dat ik ze gevonden heb


Ik heb deze site nu twee keer gebruikt om generieke propecia te kopen en ik ben erg blij met de service. Absoluut echte drugs, levertijd is redelijk, de prijs lijkt een van de beste die er zijn. Ik zou alleen willen dat ze een groter assortiment producten hadden, zodat ik de andere dingen die ik nodig heb op dezelfde plek kon kopen.

Het kost ongeveer hetzelfde voor een heel jaar als voor een enkele maand waar ik woon!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Bekijk alle gebruikersbeoordelingen