RxMegastore.com

Deze site is niet meer online. We hebben deze beoordelingen van oude klanten van de site.
http://www.rxmegastore.com
Apotheek naam
Rx Megastore
Wordt verzonden naar
  • VS of Canada
Verzendkosten wereldwijd ($)
FREE
Gelegen in
USA
Jaar van oprichting
2006
24 uurs levering?
Yes

Alleen voor Amerikaanse klanten: Rx Megastore wordt ondersteund door een 7 jaar oud bedrijf en de recepten worden ingevuld door een Amerikaanse fysieke apotheek. Ze accepteren creditcardbetalingen. Houd er rekening mee dat tramadol nu een schema IV-gecontroleerd middel is in de Verenigde Staten, dus het kan illegaal zijn om dit via deze winkel te kopen.

Ze zullen geen tramadol verzenden naar staten die tramadol beheersen, wat op dit moment is: Arkansas, Tennessee, Illinois, New Mexico, Ohio, West Virginia, Kentucky, Wyoming, Mississippi, North Dakota en Oklahoma. Als u in die staten woont, is eHealthRx.com misschien een optie voor u, het is offshore gevestigd maar wordt gerund door hetzelfde bedrijf als RxMegastore.com.

Als u denkt dat er iets mis is met de informatie over deze apotheek, help ons dan door op de meldknop hieronder te klikken.

Gebruiker reviews

28 beoordelingen

 
54%
 
29%
3 sterren
 
0%
 
4%
 
14%
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.1(28)
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.9(28)
Prijs (weging = 30%)
 
3.6(28)
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.9(23)
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.9(28)
Bekijk de meest behulpzame
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
So far so good

Gewoon op dinsdag bij hen bestellen en zaterdag mijn scrip ontvangen, ook al heb ik extra betaald voor expresverzending. Ik vind het leuk dat het nu alleen onder rembours is, omdat ik een eerste keer koper was en echt niet wist of ze te vertrouwen waren. Nu ik weet dat het legitiem is, zal ik zeer binnenkort opnieuw bestellen! Ik probeerde contact met ze op te nemen, maar kreeg geen e-mailantwoord, daarom gaf ik hun CS een 3. Zien hoe ze een Amerikaans bedrijf zijn, je krijgt in Amerika gemaakte pillen. Ik heb nog nooit pillen uit het buitenland besteld, dus ik weet niet zeker welke kwaliteit je daar krijgt. Dus ik vertrouw erop dat dit bedrijf me hetzelfde geeft alsof ik naar mijn plaatselijke Rite Aid ging. Ik zou extra betalen wetende dat het uit de goede oude VS komt. De prijs is goed als u in bulk bestelt, anders betaalt u veel meer dan zou moeten. Maak niet de fout zoals ik deed en bestel het kleinste bedrag. Ze zeggen wel dat nabestellingen getimed zijn, en ik weet niet zeker hoe lang ik moet wachten tot ik opnieuw kan bestellen, hopelijk snel. Ik zal updaten wanneer ik erachter kom.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Alles goed hier. Hoge cijfers

bestelde 180 Tramadol en het was traceerbaar en binnen drie dagen bij mij aan de deur. was behoorlijk onder de indruk.
wou dat hun andere spullen niet zo waanzinnig geprijsd waren.

Avatar
(Bijgewerkt: 05, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Vlekkeloze ervaring - Tramadol

Ik kocht 180 Tramadol/50 mg en de ervaring was onberispelijk. COD maakt dit een no-brainer. Voor mij was het gemoedsrust dat ze niet alleen probeerden mijn geld te stelen.

Zeker de moeite waard en het product heeft de gespecificeerde dosering en kwaliteit.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Update voor eHealthrx als verzendoptie

"Green Park Health accepteert op dit moment geen bestellingen meer. Kom later nog eens terug.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor is ontstaan."

Dit is het bericht dat ik kreeg toen ik Tramadol probeerde te bestellen in Ohio. Jammer!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
3.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
Levert niet langer naar Ohio

Geen keuze meer als je in Ohio woont. Als je uit Ohio komt en een familielid in PA hebt, laten ze je misschien hun adres gebruiken voor verzending.

Toen ik ze gebruikte, was hun service de beste.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
3.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
srvenega's is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 24
Reputatie: 22
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Creditcards worden nu weer geaccepteerd

Fatsoenlijke ervaring. De dokter weigerde mijn recept om welke reden dan ook de eerste keer, maar ik heb het gewoon weer doorgezet en vanaf daar ging het zonder problemen. Ze accepteren weer creditcards (althans voorlopig).

Avatar
(Bijgewerkt: November 13, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
ead

ik heb een bestelling geplaatst voor amitriptyline bij dit bedrijf, dat sinds 13 oktober 2013 geparkeerd staat op 'in afwachting van verzending'. niemand heeft op deze vraag gereageerd. is dit normale levertijd voor hen of gebeurt dit niet?

Avatar
(Bijgewerkt: November 03, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
1e bestelling was super snel binnen!

Dinsdag besteld, medicijnen ontvangen op zaterdag 31 augustus. Nooit iets anders gekregen dan een opgenomen bericht voor de klantenservice, maar de medicijnen kwamen zo snel dat het er niet toe deed. gebruikte rembours, een geweldige optie. Ik kreeg trackinginformatie per e-mail. Nu zie ik dat de apotheek vandaag is gesloten, maar ik zou opnieuw bij hen bestellen als er nog rembours beschikbaar is.

Avatar
(Bijgewerkt: September 06, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
1e bestelling ging prima!

Ik heb mijn medicijnen op maandag besteld en zaterdag ontvangen. De COD was een leuke optie. Dit was veel goedkoper dan een bezoek aan de kliniek en het invullen van recepten. Ze hielden me altijd op de hoogte van elke stap. Zelfs verzendinformatie. Geweldige ervaring. Zal ze zeker weer gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
1e bestelling verliep vlot

Ik woon in IL en had geen problemen met het bestellen van Tramadol. Dit was in 3/13, dus hopelijk is dat niet veranderd. Ik kreeg mijn script binnen een paar dagen goedgekeurd en het kwam ongeveer 5 dagen later aan. Het grappige was dat mijn kaart pas een paar dagen nadat ik hem had ontvangen, werd belast. Geen grappige e-mails of telefoontjes, geen enkele hapering. Pillen zijn de kracht die ze zouden moeten zijn en ik ben erg blij met deze transactie.

Avatar
(Bijgewerkt: 11, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
elektromagnetisch is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 18
Reputatie: 10
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Goede ervaring hier.

Ik weet dat veel anderen slechte ervaringen hadden met deze plek, dus ik was een beetje wantrouwend om bij hen te bestellen. Ik plaatste een bestelling met mijn creditcard en keek elke dag of het proces volgens verwachting verliep, en ik controleerde mijn bankrekening om er zeker van te zijn dat er geen dubbele afschrijvingen of iets dergelijks waren. Uiteindelijk duurde het precies een week voordat het pakket arriveerde. De volgnummers die ze verstrekten waren correct en toen ze de bestelling eenmaal hadden verzonden, kon ik deze zonder problemen volgen. Ik heb een beetje extra betaald voor de volgende dag verzending, wat misschien een vergissing was, maar al met al ben ik tevreden met dit bedrijf. De enige klacht die ik heb over het hele proces is dat de klantenservice verschrikkelijk is. Veel succes als u iemand aan de lijn probeert te krijgen of een e-mail terugkrijgt. Het kan behoorlijk zenuwslopend zijn om te wachten op de bestelling als je je zorgen maakt om opgelicht te worden, maar gelukkig ging het allemaal soepel. De bestelling moet door twee artsen worden goedgekeurd, en dat was het deel dat het langst duurde. Het duurde ongeveer vier dagen voordat de bestelling uiteindelijk werd goedgekeurd en verzonden. De COD-optie is geweldig voor degenen die een beetje paranoïde zijn over bestellen, zoals ik was. Persoonlijk zal ik weer bij hen bestellen, maar het spijt me voor de mensen die hun bestellingen nooit hebben ontvangen, of geld of creditcardgegevens van hen hebben gestolen. Ik denk dat het een beetje wisselvallig is met deze jongens.

Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Tweede keer besteld, weer een goede ervaring

Dit is de tweede keer dat ik deze site heb gebruikt om een ​​recept te bestellen. Ik kreeg het in minder dan een week, het is precies hetzelfde als wat mijn plaatselijke apotheek verstrekt, maar het was over het algemeen veel goedkoper dan naar een dokter gaan, betalen voor het bezoek aan de kliniek en betalen om het script bij de apotheek te laten invullen. Ik gebruik altijd de COD-optie. Het kost wat extra, maar ik hoef me geen zorgen te maken dat ik opgelicht word.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 2
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Het zijn dieven - niet gebruiken

Ik bestelde 30 pillen van een bepaald medicijn voor $ 229 - ze stuurden me 5 pillen. Ik heb verschillende berichten gestuurd en verschillende keren geprobeerd te bellen - geen enkele reactie van hen. Gebruik deze jongens niet! Ze zullen je geld stelen!!

Avatar
1 beoordelingen
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Goed spul

Ik was duidelijk wantrouwig over het online bestellen van Tramadol. Ik heb mijn bestelling op 5 maart geplaatst met de COD-optie omdat ik mijn CC-gegevens NIET zou invoeren. Op 13 maart werd het bezorgd. Het duurde dus 9 dagen van bestelling tot levering. Het is legitiem Tramadol (AN627). Ik kreeg geen e-mailmelding over de bezorging, maar ik logde online in op mijn account bij hen en kon daar een trackingnummer krijgen. Ik had nog nooit eerder een COD gedaan, maar het proces verliep erg soepel. Ik zal zeker weer bij ze bestellen!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geweldige ervaring

Op zondag besteld, de volgende donderdag mijn bestelling ontvangen via Express Mail. 90 tramadol, 50 mg, alles gecontroleerd. Ik ontving ook e-mailmeldingen tijdens elke stap van het bestelproces (goedkeuringen en verzending). Ik zou ze zeker weer gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Zeer tevreden

Ik heb dinsdag voor het eerst besteld. Woensdag kreeg ik een telefoontje van een dokter. Pakket is donderdag verzonden. Ze probeerden het op zaterdag af te leveren, maar ik was niet thuis. Ik heb mijn pakket op maandag opgehaald bij het postkantoor en betaald met een postwissel. De telling klopte en de medicatie is van topkwaliteit. Ik kan me geen vlottere transactie wensen en zal ze opnieuw gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 2
Overall rating
 
1.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Ik heb ook mijn geld gestolen, ik zie dat ik niet de enige ben

mijn recept besteld, de betaalmethode van rembours of ZipZap maakte me alleen behoorlijk ongemakkelijk, maar tegen beter weten in betaalde ik toch ZipZap (contante levering vooraf). Het recept kwam, niet zo snel als ik had verwacht, maar binnen een week. Alleen was het nog wachten op COD. Nou, ik rekende erop dat ik het zou hebben, dacht dat het te lang zou duren om het uit te zoeken, dus ik betaalde OPNIEUW contant (ongeveer $ 200), en nam aan dat we het later zouden oplossen. HA! Niemand beantwoordt de telefoons, niemand beantwoordt e-mails en niemand heeft een van mijn tientallen voicemails teruggestuurd. De opties afwegen om ze aan te klagen, maar ik woon in een andere staat, dus ervan uitgaande dat ze nog steeds niet willen betalen, zou ik naar hun staat moeten reizen om voor de rechtbank te verschijnen.. slechte recensies zijn het enige dat ik nog heb. En ik ben van plan ze overal achter te laten. Doe geen zaken met deze oplichters.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Mijn geld gestolen

Een maand en verschillende e-mails en voicemails later heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het trackingnummer dat ze hebben verstrekt, vertelt me ​​​​dat de USPS een melding heeft ontvangen om een ​​pakket te verwachten. Onnodig te zeggen dat mijn e-mails en telefoontjes niet zijn beantwoord. Deze mensen hebben gewoon mijn geld gestolen. Ik wou dat ik ze met een nul kon beoordelen, maar 0.5 is de laagst mogelijke beoordeling.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Tevreden klant

Ik heb besteld op zondag 3 februari, mijn bestelling kwam op zaterdag 9 februari. Ik had nog nooit een COD gedaan, maar het was gemakkelijk en het was geruststellend dat ik mijn creditcardnummer niet online hoefde in te voeren. De medicijnen zijn van dezelfde kwaliteit die ik bij mijn plaatselijke apotheek zou krijgen, maar goedkoper omdat ik niet hoefde te betalen voor het doktersbezoek en de rx. Ik raad deze site aan anderen aan en zal hem zelf ook weer gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
geweldige service duurde een tijdje, maar ze waren opgegeten

COD was een geweldige optie, het enige probleem is dat ze de COD pas 4 of 5 maanden later verwerkten. Vreemd. Het was leuk, maar ik hoefde me geen zorgen te maken, als het cool zou zijn, zou ik ervoor betalen, als het niet goed ging, had ik geen geld meer, dus het is allemaal goed. COD zou standaard moeten zijn bij deze IOP's, samen met E-Check en Moneypak/Serve/Payza/Dwolla enz. - dus je hoeft je geen zorgen te maken over het stelen van CC's en al die slechte dingen. Geweldige service, hield me op de hoogte, 190 tramadol voor 105 - fantastische prijzen - echt recept met de fles, telde 190 zoals beloofd, ze zijn echt gecontroleerd op de afdrukken voor het geval dat en ze hielpen mijn beenpijn enorm samen met wat kratom. Het is leuk dat ze me een upgrade en prijsverlaging hebben gegeven als ik een voorraad van 3 maanden heb, ik ben geen enorme opiaatgebruiker (vooral zwakke zoals tramadol), dus het is leuk om ze nu gewoon in de buurt te hebben, want ik heb extra en een advil / asprin snijd het gewoon niet.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Goede ervaring

Niet zo snel te verwerken als rxsaves (die sindsdien is gestopt met het verzenden van bestellingen), maar ik bestelde op de 22e en kreeg het de 26e, dus 4 dagen is helemaal niet slecht. Ik heb ze een e-mail gestuurd over mijn bestelling en kreeg geen antwoord en het online systeem werkte mijn trackingnummer pas de dag nadat ik mijn bestelling had ontvangen bij. De COD-optie was leuk, maar pas op dat ze FedEx niet gebruiken, hoewel de website zegt dat ze dat wel doen. Ze gebruiken USPS die, afhankelijk van je PO, goed of slecht kunnen zijn. De mijne hier is vreselijk - ik moest de mijne de deur uit jagen en vertellen dat ik ze geld schuldig was voor de rembours. Ze hadden geen idee.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Geweldig rondom

Prima adres om zaken mee te doen! Zeer zorgzame mensen. Bestelling geplaatst op 1-24-13 en ontvangen op 2-2-13. Geneeskunde is top en de prijs is geweldig. Een betere koopervaring kun je je niet wensen. Zal zeker opnieuw bestellen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Fast

Ik heb op vrijdagmiddag een bestelling geplaatst en de volgende vrijdag ontving ik deze. Ik had nog nooit een kabeljauw gedaan, maar alles werkte prima. Ik kon mijn pinpas op het postkantoor gebruiken om te betalen. Goed product, hoewel ik zou zeggen dat het slechts ongeveer 90% zo sterk is in vergelijking met het merk. Ik raad ze aan en ik zal ze opnieuw bestellen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
BETROUWBAAR

Mijn eerste bestelling bij hen. Hun website is erg overzichtelijk. De tracking van het pakket kwam pas op de dag dat ik het pakket ontving. De prijzen zijn geweldig en ze bieden GRATIS verzending en onder rembours, wat super is voor mij.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Helemaal geen problemen

Bestellen was perfect bij deze jongens. Dit was mijn eerste bestelling ooit bij een online bron en geef toe dat ik aanvankelijk op mijn hoede was. Ze stuurden het product onder rembours (wat ik leuk vond om geen CC-info te hoeven geven) en ik had mijn bestelling binnen 2 dagen. Ik zal zeker weer bij ze bestellen. De medicijnen hebben identificatiemarkeringen die ik als legitiem kon verifiëren en ze werkten goed.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Betrouwbare levering van tramadol tegen een zeer redelijke prijs

Eerste keer hier besteld. Ik had mijn bestelling binnen 3 dagen zoals beloofd. Goedkoopste prijzen voor tramadol die ik heb gevonden. Zal zeker weer gebruiken!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Heb medicijnen geen problemen

Bestelling geplaatst voor antibiotica. Overnachting onder rembours verzonden. Geen problemen. Klantenservice gebeld en iemand nam de telefoon op en was behulpzaam. Zou aanraden...

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Goed, zal opnieuw gebruiken

Ik heb eerder goede ervaringen gehad met de aanbevelingen van deze site, dus besloot ik de sprong te wagen met deze site, ondanks het ontbreken van andere beoordelingen. Was een beetje ongerust omdat de site eruit ziet alsof hij al jaren niet is bijgewerkt, maar mijn bestelling kwam netjes op tijd aan. Zal deze plek waarschijnlijk weer gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 7 0