EDAndMore.com

 
3.8 (245)
Deze site is niet meer online. We hebben deze beoordelingen van oude klanten van de site.
http://www.edandmore.com
Apotheek naam
ED and more
Verzendkosten wereldwijd ($)
FREE
Gelegen in
Seychelles
Jaar van oprichting
2009
24 uurs levering?
No
Betalingsmogelijkheden
Soorten drugs die worden verkocht:

ED and More lijkt effectief gesloten te zijn.

Als u denkt dat er iets mis is met de informatie over deze apotheek, help ons dan door op de meldknop hieronder te klikken.

Gebruiker reviews

245 beoordelingen

 
47%
 
22%
 
12%
 
6%
 
13%
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.7(245)
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.9(245)
Prijs (weging = 30%)
 
4.0(245)
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.9(237)
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.3(245)
Bekijk alle reviews Bekijk de meest behulpzame
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Uitstekende klantenservice, betrouwbare producten

Ik ben een voorschrijver en heb ook enkele van de producten van dit bedrijf gebruikt. Niet elk product is perfect, maar het voordeel van het gebruik van een online service is de mogelijkheid om rond te shoppen en verschillende producten van verschillende fabrikanten uit te proberen, niet het gemak van een reguliere ziektekostenverzekering. De mensen van de klantenservice bellen me ALTIJD om elke e-mail op te volgen en te beantwoorden. Ik beveel dit bedrijf aan bij mijn patiënten. De levering is Int'l en vertragingen kunnen worden verwacht. Ik geloof dat velen dit bedrijf om dubieuze redenen in diskrediet proberen te brengen, maar ik raad hun producten en het bedrijf ten zeerste aan voor het verkrijgen van medicijnen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Uiterst professioneel

Dit is een zeer betrouwbaar, betrouwbaar en klantgericht bedrijf. Ik heb verschillende bestellingen via hen gehad en als ik het verkeerde product kreeg, hebben ze het goed gemaakt. Ik voelde natuurlijk ook de verplichting om voor het product te betalen en ook zij waren dankbaar. ALS er problemen zijn met een bestelling, is dat niet de zaak. Het is waarschijnlijker de douane, de fabrikant of een externe reden. Ik kijk ernaar uit om zaken te blijven doen met Edandmore Pharmacy.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
2.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Totale verandering

Mijn bestelgeschiedenis is verwijderd en het enige product dat ik bij hen heb besteld, is verdwenen. Ik bid dat ik mijn laatste bestellingen krijg - 7 zendingen met trackingnummers daar ergens. Ik wil gewoon krijgen wat ik betaald heb. Ik moet een nieuwe site vinden voor mijn product

Avatar
(Bijgewerkt: juni 29, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
daryl55 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 10
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
ed en meer

Ik heb deze apotheek in het verleden ongeveer een jaar of anderhalf jaar gebruikt. Ik was in het verleden zeer tevreden over ed en meer. Toen ze alleen overgingen op bankoverschrijving, stop ik ze ongeveer een jaar te gebruiken. Ik besloot door te gaan en de overboeking te proberen (iets wat ik nog nooit heb gedaan) en ik ben weer een tevreden klant!!!! De kosten bij de bank om een ​​overschrijving uit te voeren ($ 45) dragen bij aan de kosten, maar hun prijzen zijn niet slecht en ik ben blij met het product. De levertijd was fantastisch ongeveer acht dagen naar het zuiden van de VS

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Modafinil werkte voor mij

Was een beetje bezorgd na het lezen van enkele recensies hier, maar deze pharm kwam voor mij door (ik woon in Australië). De Sun Provigil / Modafinil besteld en het was top! Ik kan niet begrijpen hoe sommige mensen weinig effecten voelden na inname, ik kon 18 uur na inname niet goed slapen.

Avatar
(Bijgewerkt: 06, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Ik heb mijn bestelling nooit verzonden

Ik heb een maand geleden een bestelling verzonden en heb de zending nog steeds niet ontvangen. Het is geen betrouwbaar bedrijf!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 3
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Ik ben onder de indruk (eerste bestelling nov '13)

Ik heb de beoordelingen hier gelezen, en hoewel ze de laatste tijd een beetje negatief lijken, heb ik dat voornamelijk toegeschreven aan de verminderde betalingsmogelijkheden. Gezien de goede prijzen besloot ik ze eens te proberen, overboeking is best handig met internetbankieren IMO. Ik kreeg een snelle bevestiging van de bestelling en ontving deze binnen 2 weken. Woon in een EU-land waar het niet altijd gemakkelijk is om rx-bestellingen te ontvangen, dus was erg blij om fluoxetine-capsules ("Sunrise Remedies" -merk) te krijgen. Ik hoop dat deze jongens sterk blijven, zou het aanraden, als je het niet erg vindt om de betaling over te maken.

Avatar
(Bijgewerkt: December 04, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
gemiddelde_crash is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 10
Reputatie: 16
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Werkte altijd maar maakte me nerveus

Tot nu toe waren ze indrukwekkend. Hun vermelde prijzen en selectie zijn moeilijk te verslaan. De langzame vermindering van acceptabele betaalmethoden is echter zeer zorgwekkend. Als ik een tijdmachine zou kunnen bouwen, zou ik geen onderzoek doen naar nieuwe leveranciers die modafinil aanbieden. Hun verwerkingssnelheid was zelfs indrukwekkend. Ik hoop op een snelle zakelijke ommekeer. Tot die tijd blijf ik onderzoeken. Trieste gang van zaken.

Avatar
(Bijgewerkt: September 13, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
3.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Edandmore

Ik heb dit bedrijf nu ongeveer drie jaar gebruikt. Voorafgaand aan deze zomer was deze online apotheek absoluut de beste. De generieke soma is de echte deal, ze namen een cheque of postwissel aan en gemiddeld duurde het ongeveer 7 tot 10 dagen om het product te ontvangen in het middenwesten, VS. Maar er werd een reeks echt slechte zakelijke beslissingen genomen, zoals het vertragen van de verwerkingstijd, een stijging van de prijzen, nu nemen ze geen cheques of postwissels meer aan, en al deze veranderingen zonder iemand vooraf te informeren. De nieuwste zet is nu de enige elektronische betaling. Ik heb dat nog nooit eerder gedaan, en van wat ik begrijp, is het een gedoe! Ik ben zoooo teleurgesteld over deze veranderingen. Dit was vroeger een van de beste online apotheken ooit, echt jongens. Nu is het gewoon verschrikkelijk. Ik zou willen dat ze weer business as usual zouden worden. Als ze dat zouden doen, zou ik net als voorheen twee keer per maand bij hen bestellen. Ik ben verhuisd van edandmore. Ik bestel nu bij een hele goede apotheek in India. Goede prijzen, elke gewenste hoeveelheid. Goede medicijnen. Ik zal van tijd tot tijd terugkomen om te zien of edandmore hun zakelijke praktijken verandert, in de hoop dat ze weer zullen veranderen.

Avatar
(Bijgewerkt: September 13, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 9 1
Overall rating
 
2.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
1.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
H20schuur65 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 12357
Reputatie: 61928
Gebruikerstitel: Famous PRer
Avatar
Het Schip is gevaren!

Ik gebruik deze leverancier al vele jaren met groot succes voor een verscheidenheid aan producten. Ze zijn een beetje traag, maar leveren over het algemeen wat ze beloven. Toen ik ze 2+ jaar geleden voor het eerst begon te gebruiken, accepteerden ze creditcards. Dat stopte begin 2012. Ik gebruikte een tijdje alternatieven, maar begon ze weer te gebruiken toen ik meer positieve recensies zag in hun thread (binnen het forum). Nu zouden ze echter alleen postwissels of cheques accepteren. Ik koos voor postwissels.

Helaas heeft iemand daar dit bedrijf gedoemd door onlangs een van de slechtste zakelijke beslissingen te nemen die ik ooit heb gezien. Deze leverancier is onlangs begonnen met het accepteren van alleen telegrafische overschrijvingen (draadservice) en heeft mij en talloze anderen als klanten verloren. Het goede nieuws is dat ik via het Forum snel een vervangende leverancier kon vinden. Het beste deel? De nieuwe leverancier levert hetzelfde product voor ongeveer 40% minder dan EdandMore.

Vreselijke schande want dit was lange tijd een betrouwbare leverancier. Er is geen reden om te doen wat ze hebben gedaan, tenzij je talloze klachten hebt gehad. Mijn advies? Blijf kijken.

Avatar
(Bijgewerkt: September 06, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (5) | Was deze recensie nuttig? 10 2
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Was geweldig, nu bezorgd

Korte versie: erg blij met de eerste aankoop, wil opnieuw bestellen, maar nu accepteren ze alleen "telegrafische overdracht" en CS heeft niet gereageerd op mijn verzoek om details, zoals aangegeven, dus nu ben ik bang dat de dingen niet zo goed zijn meer?

Long Version:
Ik deed mijn eerste aankoop in april '13, waarbij ik de betaling via een persoonlijke cheque deed. De online verzendstatus gaf een geschatte datum van 21 dagen (zoiets). Op de 23e dag kwam mijn cheque op mijn rekening als zijnde geïnd, maar ik had de bestelling niet ontvangen, dus ik maakte me een beetje zorgen, om twee redenen: het voor de hand liggende was dat ik was opgelicht, maar rond diezelfde tijd leek het erop dat sommige kinderen waren gaan via mijn mail. Ik belde de klantenservice en ze zeiden dat de bestelling was verzonden maar "waarschijnlijk verkeerd geadresseerd of onderschept" en dus stuurden ze me een andere bestelling. Ze vroegen of ik zo vriendelijk wilde zijn om de originele bestelling terug te sturen als ik die toevallig zou ontvangen, wat ik best grappig vond. Hoe dan ook, ik ontving de tweede bestelling drie dagen na mijn telefoontje naar de klantenservice via Signature Delivery. Het was precies wat ik had besteld en een product van behoorlijke kwaliteit (er is een reden waarom het $ 600 goedkoper is dan bij mijn apotheek). Ik was zo tevreden dat ik eerlijk gezegd zou hebben betaald voor de oorspronkelijke bestelling als deze ooit was aangekomen. Ik was erg blij een betrouwbare plek te vinden, dus ging ik opnieuw bestellen, rekening houdend met de verzendtijden, en nu geeft het uitcheckscherm aan dat de enige beschikbare betaalmethode "Telegrafische overboeking" is en "Contact opnemen met de klantenservice voor details" ". Ik heb geen idee wat een telegrafische overboeking is, dus stuurde ik een helpdeskticket om de details te vragen. Dat was twee weken geleden en ik heb nog geen reactie ontvangen, dus nu baal ik een beetje. Zijn er al lang klanten die via deze methode betalen? Kunt u aangeven wat het inhoudt?

Avatar
(Bijgewerkt: September 03, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
daryl55 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 10
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
terug mm

Ik gebruik deze site al een aantal jaren zonder problemen, maar deze laatste keer weigerden ze mijn postwissel. Ik was bang dat ik net mijn geld kwijt was. Ze hebben me de postwissel wel teruggestuurd met een briefje waarop stond dat het niet te betalen was. Ik zie echt niets mis met de postwissel, maar ze hebben het wel naar mij teruggestuurd, wat betekent dat ze het niet hebben geïnd en me hebben opgelicht. Ik geloof niet dat het oplichters zijn, zoals sommigen beweren. Ik zal binnen een paar dagen uitzoeken wat er aan de hand is en een bericht plaatsen voor teruggave

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Edandmore-evaluatie

Hoewel de levering erg traag is (reken op bijna twee maanden vanaf de besteldatum) en de betalingsvereisten grillig zijn (soms visa, soms cheque of postwissel, soms alleen overboeking), is het het beste om eerst te bellen.
Klantenservice is een van de beste die ik ben tegengekomen.
Ik ben zelfs meerdere keren teruggebeld nadat ik mijn telefoonnummer had achtergelaten.
Geen problemen met de kwaliteit (maar ik heb maar twee producten besteld).

Avatar
(Bijgewerkt: februari 15, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Uitstekende apotheek

Fantastische apotheek, heb 5 keer modifinil besteld en alle 5 geleverd wanneer aangegeven dat het zou gebeuren. De kwaliteit is geweldig en lijkt net zo goed te werken als het merk Provigil. Prijzen zijn de beste die ik op internet heb gevonden. Ga zo door. Zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen!

Avatar
(Bijgewerkt: augustus 16, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 1 3
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
nb89 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 3
Reputatie: 0
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
Verschrikkelijke ervaring

Omdat ik in Canada ben en het feit dat de meeste internationale online apotheken hier niet verzenden, waren mijn opties vrij beperkt. Het siert dat EDandMore naar Canada verzendt en goedkope prijzen lijkt te hebben. De minpunten wegen echter ruimschoots op tegen de pluspunten. Ik plaatste mijn bestelling op 9 juli en stuurde mijn cheque dezelfde dag naar de locatie in Texas. Het kostte hen 3 weken om de cheque zelfs te ontvangen en te verwerken. Nadat ik zag dat mijn cheque in verwerking was, dacht ik dat het in ieder geval het wachten waard was, maar toen verwierpen ze de cheque voor het gebruik van rode inkt.

EdandMore heeft zeker 3 weken van mijn tijd verspild om de cheque om een ​​onbeduidende reden af ​​te wijzen. Ze zouden een redelijk goede apotheek zijn als ze creditcardverwerking hadden. Zelfs als uw cheque wordt geaccepteerd, moet u erop voorbereid zijn dat u 5-6 weken op uw bestelling moet wachten, ervan uitgaande dat u uw cheque op tijd verzendt en deze niet om een ​​of andere nauwgezette reden wordt afgewezen.

Avatar
(Bijgewerkt: augustus 08, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
ED en nog veel meer

Ik heb Spier Modafinil bij hen gekocht sinds 2010. Dat zijn in totaal 7 bestellingen. Ze zijn legitiem. Ze verkopen echte producten die werken. Ze vertellen je van tevoren dat het 14 - 21 dagen zal duren. Dus bestel met vertrouwen. Vergeet niet dat het even duurt voordat u uw medicijnen krijgt.

Avatar
(Bijgewerkt: augustus 08, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 4
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Perfect betrouwbaar bedrijf met klantenservice

Omdat ik in Nederland woon, was het een probleem om een ​​bedrijf te vinden dat de medicijnen die ik nodig had in Europa levert. Na veel vergelijken voor prijzen en het lezen van de reviews, heb ik besloten om bij Ed and More te bestellen. Omdat ik twee medicijnen nodig had, bestelde ik in twee aparte weken om een ​​beetje risico uit te sluiten.
De communicatie was goed: ik had wat hulp nodig bij het overmaken van het geld en ik kreeg alle informatie die ik nodig had in een chatomgeving, van waaruit een rapport naar mijn e-mailadres werd gestuurd.
Ik werd constant op de hoogte gehouden van de logistiek en alles werd afgehandeld zoals beschreven.
Wat ik me niet realiseerde, maar een groot pluspunt was, is dat je bij je tweede bestelling 10 procent korting krijgt en dat is voor elke bestelling die je doet, ongeacht wat voor soort medicijn je wilt!
Alle goederen zijn binnen 14 dagen aangekomen, dat wil zeggen binnen de 21 tijdspanne na start van de verzending die ze op de website vermelden.
Ik kreeg medicijnen van hun eigen merk "SpierX" en van "Sun", beide merken zijn de real deal van Generics
Mijn oordeel zou zijn: ik zou opnieuw kopen.
Bovenstaande is mijn subjectieve mening met twee aparte bestellingen in de maand juni/juli

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 5
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Edand More Incompetent en bedrieglijk

Ik heb eerder twee bestellingen geplaatst bij EdandMore voor Modafinil. Ik woon in Canada, dus stuurde ze een postwissel in Amerikaanse fondsen. Zodra ze de postwissel hadden ontvangen, werd de Modafinil verzonden en was ik blij met het product.
Deze keer stuurde ik nog een postwissel volgens de instructies en hier begon het allemaal mis te gaan. Ik heb de postwissel op 12 juli gemaild. Op 22 juli belde ik hun helpdesk omdat ik niets had gehoord. Ze zeiden dat ze die dag de postwissel hadden ontvangen, maar dat deze naar New York moest om te worden goedgekeurd. Ik vroeg waarom ze deze opruimperiode niet vermeldden toen ik bestelde en de operator van de robothelpdesk kon me geen antwoord geven. Ze zei dat het 3-4 dagen zou duren om te wissen en dat ze dan zouden verzenden. Ik vroeg ook waarom mijn bestelstatus bleef aangeven dat ze mijn postwissel niet hadden en ze zei dat ze zich geen zorgen hoefde te maken.
Vijf dagen later kreeg ik een e-mail waarin stond dat ik nog steeds geen betaling had gedaan, dus belde ik de helpdesk opnieuw om te vragen wat er aan de hand was. Ze zei dat ze de e-mail moest negeren en dat zodra mijn postwissel was goedgekeurd, het product zou worden verzonden. Vandaag, 7 dagen nadat ze mijn postwissel hadden ontvangen, kreeg ik een e-mail waarin simpelweg stond: "Canadese cheques worden niet langer geaccepteerd". Ik heb geen idee wat ze gaan doen met mijn postwissel van bijna $200 en ik kan niemand bij EdandMore te pakken krijgen om me de situatie uit te leggen.
Uit nieuwsgierigheid plaatste ik nog een bestelling bij hen en kreeg te horen dat ik een postwissel naar hen in Texas moest sturen. Geen melding gemaakt van het niet accepteren van Canadese postwissels en geen melding van de lange opruimtijden.
Het is nu 3 weken geleden dat ik ze mijn geld heb gestuurd. Ik ben de kosten van de postwissel kwijt, ik ben de bijna $ 20 kwijt die het kost om de postwissel per aangetekende post te verzenden en ik heb geen idee wanneer of zelfs of ze me mijn postwissel zullen terugsturen.
Een half jaar geleden zou ik EdandMore hebben aanbevolen. Nu zou ik iedereen willen waarschuwen die erover denkt hen geld te sturen, omdat deze idioten gaandeweg regels verzinnen.

Avatar
(Bijgewerkt: juli 29, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
medicatie gebruiker

Zes weken nadat ik een cheque voor Sun-merk Modalert had verzonden en op de hoogte was gebracht dat mijn cheque was "geaccepteerd", ontdekte ik dat Ed and More mijn bestelling had geannuleerd. Ze zeiden dat dit kwam omdat ik bij mijn vorige bestelling twee jaar geleden zowel een terugbetaling als het product had ontvangen. Dat klopt helemaal -- de eigenaar van het bedrijf was, toen ik eindelijk toestemming kreeg om tot haar door te dringen, zo woedend op het gedrag van haar personeel dat ze mijn geld terugbetaalde en me het product gaf. Nu gebruikt het personeel haar beslissing als basis voor de vaststelling dat 'Ed and More uw toekomstige bestellingen niet kan verwerken'. Ik heb het geluk dat mijn cheque is teruggestuurd, maar deze is verzonden met een poststempel op dezelfde dag dat ik ze belde om te vragen waar mijn bestelling was. Als ik niet had gebeld, geloof ik dat het bedrijf gewoon mijn geld zou hebben gehouden zonder het product op te sturen. Ik heb een e-mail gestuurd aan de eigenaresse, mevrouw Bernadette Smith in Australië, om te zien of ze me weer kan helpen met de bestelling, maar het personeel van Ed and More staat mijn e-mail niet toe aan de eigenaar. Ik weet niet of de eigenaar het personeel heeft opgedragen zich zo te gedragen of niet weet wat haar personeel doet. Maar PAS OP -- Edandmore.com is onderzocht door LegitScript, een door de NABP erkende organisatie die online apotheken doorlicht en heeft de status "Schurkenstaten" gekregen. Als iemand weet hoe ik mevrouw Smith in Australië rechtstreeks kan bereiken, zou ik het op prijs stellen om de informatie te hebben.

Avatar
(Bijgewerkt: juli 29, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
2.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
één product goed, zeer LANGZAME levering

Consequent betrouwbaar product (carisoprodol), maar bestelling en verzending zijn ERG traag. Eerst stuurt men een cheque (die moet exact zijn; elke minuscule leesbaarheid of spelfout moet opnieuw worden ingediend); nadat de cheque is goedgekeurd, wordt de bestelling verwerkt (enkele dagen), verwacht verzending binnen ongeveer drie weken. Houd wel rekening met een levertijd van zes weken voor elke bestelling.

Modafinil was niet het product dat het zegt dat het is --- weet niet wat daar aan de hand is, het is gewoon een slecht product.

Avatar
(Bijgewerkt: juli 20, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
1.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
SPIER Modafinil liet me slapen NEP PILLEN

Ik moest mijn toevlucht nemen tot het halen van mijn Provigil/Modafinil uit het buitenland omdat ik problemen had sinds ik van baan en verzekering veranderde. De MODAFINIL van Ed and More SPIER is CRAP, ik sliep erdoor, ik voelde me de hele dag lusteloos nadat ik het had ingenomen, en het werd voorgeschreven voor narcolepsie en ploegendienststoornis (WAT DE HELL?). Mijn grootste zorg was dat het niet zou komen, en ik zou geld verliezen, maar dat deed het, het duurde ongeveer een maand om aan te komen. Ik stuurde een cheque naar Texas (waar ik een hekel aan had) het duurde precies 2 weken om in New York te wissen??? toen werd de status bijgewerkt om te verzenden, wat nog eens twee weken duurde, natuurlijk wachtte ik als een kind met Kerstmis. Ik las veel over Modafinil en besloot dat de eerste test was om de pil in water te doen, aangezien Modafinil niet in water mag oplossen. Nou, deze pil, wat het ook is, loste vrijwel onmiddellijk op. Ik was teleurgesteld maar besloot het toch te proberen, er was meer teleurstelling in petto toen ik ging kamperen en de pil nam, om vervolgens in slaap te vallen in de camper terwijl iedereen buiten plezier had, 2 dagen achter elkaar, wat een onzin, proberen ze ons te vermoorden? waarom zou u dit doen als u geld kunt verdienen door echte generiek te leveren. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij adviseerden dat ik de rest naar hen terugstuurde. Ik zal updaten als iemand geïnteresseerd is, maar ik raad je aan weg te blijven, of als je wanhopig bent zoals ik was, probeer dan het andere merk of een andere apotheek. VALSE MEDICIJNEN.

Avatar
1 beoordelingen
(Bijgewerkt: juli 17, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
2.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Tadalafil 20 mg was nep

Wish Generic For All bestond nog steeds. Ze waren geweldig. Ik had een soortgelijke ervaring als een eerdere recensent. Ik kocht wat tadalafil 20 mg, waarvan ik ook geloof dat het eenvoudige suikerpillen waren (fabrikant is Spierx). Absoluut niet effectief. Ik heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en ze teruggestuurd. Het duurde bijna 6 weken, maar ik heb zojuist een postwissel ontvangen voor de terugbetaling. Ik zal ze nooit meer gebruiken. Ik heb ondertussen tadalafil 20mg besteld bij IndiaPharma en het werkt prima.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
0.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
aws22662002 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 11
Reputatie: 4
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Niet goed

Erg duur in vergelijking met anderen die er zijn. Heeft ook een zeer beperkte selectie. Geen generieke tramadol.

Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
3.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
2.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
niet erg blij

Ik dacht altijd dat deze co betrouwbaar was, maar ik moet de snelheid van levering verlagen. Ik ben al heel lang klant en had geen problemen met kwaliteit of snelheid van levering. Ze hebben echter de manier gewijzigd waarop ze uw cheques en postwissels verwerken zonder deze wijziging door te geven. Dit heeft geresulteerd in het toevoegen van in ieder geval 10 extra dagen. Omdat ze me deze wijziging niet hebben laten weten voordat ik bestelde, zal ik door mijn medicijnen heen zijn voordat ik ze ontvang. Als ik het had geweten, had ik hier rekening mee gehouden. Ik vind dit erg onprofessioneel en zelfs een beetje bedrieglijk. Wees ZEER BEWUST.! Zorg ervoor dat u volledig op de hoogte bent van ALLES voordat u ze geld stuurt, want als u dat eenmaal doet, is er geen verhaal meer. Ze zullen hun excuses aanbieden voor uw ongemak en NIETS doen om de situatie te verhelpen. Als u een medicijn gebruikt dat gevaarlijk is om abrupt te stoppen, bent u genaaid. Ik zeg niet dat ik niet meer bij ze zou bestellen, maar ik zal nu ALTIJD vragen of ze beleidswijzigingen hebben. Dit heeft bij mij een beetje wantrouwen gewekt in deze co. Als zoiets nog eens gebeurt, zal ik het zeker posten.Dot your I's & cross ur t's.

Avatar
(Bijgewerkt: juni 22, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
Spion

Ik heb dit product vorige week besteld en het kwam zo snel mogelijk naar het buitenland en het is de bom. Klantenservice was uiterst vriendelijk en ze leverden kwaliteitsservice. Ik geef ze een A++++

Avatar
(Bijgewerkt: juni 10, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
ED EN MEER ZEER SLECHTE SERVICE EN ONTVANGEN M

Ik heb bij hen besteld en meer dan 30 dagen gewacht en geen product ontvangen, de klantenservice is een kopieer- en plakservice waar ze de benodigde informatie niet kunnen beantwoorden. ZEER SLECHTE SERVICE EN TERUGBETALING VAN GELD KOSTEN ME NOG 3 DAGEN OM HET VERZOEK TE VERWERKEN en alleen postwissel per post, geen bankoverschrijving, net zoals ik deed toen ik het product kocht. Ik zal een update geven hoe lang het duurt voor de terugbetaling (weer of niet). Ik raad aan om online naar een andere apotheek te gaan om te voorkomen dat u hetzelfde probleem ondervindt

Avatar
(Bijgewerkt: juni 05, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
3.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
jtothem is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 7
Reputatie: 4
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Voorspelbaar solide service

EDandMore was mijn eerste kennismaking met deze markt. Ik was op zoek naar Modafinil.

Hun instructies voor het bestellen zijn duidelijk en mij werd verteld (door een vriend) om hun creditcardverwerker te vermijden en hen een postwissel te sturen voor snellere verwerking [en betrouwbaardere orderafhandeling].

Ik gebruik ze nu ongeveer 2 jaar zonder problemen. En de laatste keer dat ik Spier modafinil bestelde, vroeg ik hen naar Sun Modalert [het is duurder]. Ik deed dit via een e-mail om de status van mijn bestelling te controleren [u krijgt een sterk nee als u dit verzoek via chat doet]. Ze stuurden me een gratis 10-pack Modalert om het te proeven.

Levering vanaf het moment dat u de cheque verzendt tot de dag dat u uw pillen krijgt, duurt ongeveer 14-18 dagen [de eerste bestelling duurde 21]. Mijn afleveradres is in San Francisco.

Maar verder is het een solide, betrouwbare service.

Avatar
(Bijgewerkt: 24, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Ik zal opnieuw van hen kopen

Ongeveer 8 jaar geleden kocht ik wat generieke Modafinil, ik weet niet meer waar, en het werkte niet, ik dacht dat dit medicijn gewoon niet voor mij werkte.

Anderhalf jaar geleden wilde ik het opnieuw proberen, en ik bestelde 1 Modalert-pillen bij EDandmore.
Ik ontving het pakket in Bulgarije in ongeveer 10 dagen, het grappige is dat het vanuit Roemenië werd verzonden !!!
Als je in Europa woont en ze verzenden vanuit Roemenië is dit een voordeel.
De envelop was erg onopvallend.

En deze keer voel ik echt een effect van de pillen, dus het is absoluut een echt product.

Ik zal nu opnieuw bestellen, het is jammer dat ze geen Visa-kaarten meer accepteren.

Avatar
(Bijgewerkt: 11, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Service precies zoals beloofd

Geweldige communicatie (100% op klantenservice), $ 123 voor 60 x Modafinil (Spier) 200 mg. ($ 2 / per 200 mg Spier, vs retail $ 13/200 mg provigil) - 100% op prijs, snelheid van levering - precies op tijd, 4-5 dagen (100% op snelheid van levering). Product is precies zoals geadverteerd in professionele blisterverpakking (100% op productkwaliteit/sitebetrouwbaarheid). Ongeveer het enige waar ik op neerkwam, was het "gemak van de website" - als u niet bekend bent met het verzenden van een cheque (wanneer heeft u dat voor het laatst gedaan!) - dat is een beetje gedoe. Ik heb online controle, dus het kostte me maar een paar minuten, maar een creditcard zou leuk geweest zijn.

Merk op - dat ik geen feedback geef over het Spier-product, aangezien edandmore duidelijk adverteert wat ze verkopen, en de kwaliteit van het Spier-product staat los van het vermogen van EDandMore om een ​​verkoop uit te voeren. Dus - geweldige apotheekprestaties, nog te beoordelen - de kwaliteit van Spier.

Avatar
(Bijgewerkt: 04, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
2.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Tramadol van Edandmore

Ten eerste wil ik opmerken dat ik anderen NIET zou aanmoedigen om Tramadol te gebruiken/zoeken zonder eerst te proberen veiligere alternatieven te vinden. Ook heb ik een 50/50 beoordeling gegeven omdat ik een beoordeling moest plaatsen om dit bericht te plaatsen! Ik kan ze nog niet nauwkeurig beoordelen.
Ik woon in Australië. Ik heb op 22 april 2013 een postwissel naar Edandmore (voor Tramadol) gepost. Het is nu 4 mei 2013. Als ik ze niet had gemaild voor een update, had ik niets meer van ze gehoord sinds ik ze had geplaatst de bestelling. Op dit moment vertellen ze me dat ze het geld niet hebben ontvangen en dat er dus niets is verzonden. Hun e-mails lijken me niet indrukwekkend, met minimale woorden die het gevoel opwekken dat ze me behandelen als niets anders dan een nummer in een systeem. In dit stadium kan worden aangenomen dat alleen de verzendkosten de vertraging zijn, en het zou me niet verbazen als hun kantoorprocedure in Texas inefficiënt blijkt te zijn, INDIEN ze echt zijn - wie zal het weten?
We zullen zien hoe lang het NOOIT duurt voordat ik mijn zending ontvang. Ik zal deze site in de loop van de tijd up-to-date houden. Als ik begin deze week niets van Edandmore hoor, zal ik ze erop wijzen dat ik het verhaal op deze site vertel.
Hoezeer ik me ook zorgen maak over hun betrouwbaarheid tegenover anderen, mijn eerste prioriteit is het ontvangen van mijn bestelling. Door hen over deze beoordeling te vertellen, kunnen ze meer gemotiveerd zijn om "goed te komen" met de zending, dus hun gedrag kan voor mij anders uitpakken dan voor degenen die dat niet doen (plaats hier een "lopende" beoordeling met hen op de hoogte ervan). Met een dergelijke mogelijkheid moet rekening worden gehouden.
Ik las onlangs een zelfverdedigend bericht dat hier door Edandmore zelf is geplaatst, en ik kan je vertellen dat de "taal" erin ver verwijderd is van de karige, nogal robotachtige taal die ik tot nu toe van hen heb ontvangen. Ik heb tot nu toe alle reden om uiterst sceptisch te zijn, in die mate dat ik zeer gerechtvaardigd zou zijn om ZEER sceptisch te zijn over de positieve feedback hier. Potentieel is er zoveel geld te verdienen met fraude, dat als een frauduleuze site-eigenaar SLECHTS EEN WEINIG tijd eraan zou besteden, hij/zij gemakkelijk ALLE positieve feedbacks die we hier zien, zou kunnen vervalsen. Toch zouden ze echt kunnen zijn. Op dit moment weet ik het niet. Met Edandmore (zogenaamd) opererend vanuit Texas omdat het geld ophaalt, en een klein, afgelegen eiland in de Stille Oceaan als hun productverwerkings- / verzendfaciliteit, is er op zijn best ruimte voor verwarring en inefficiëntie.
We moeten geloven, zo lijkt het, dat de organisatie (ALS echt) het nodig heeft gevonden om zichzelf op een zodanige manier op te zetten om medicijnen zoals tramadol beschikbaar te maken voor degenen die het nodig hebben, maar voor wie de normale wegen van het verkrijgen ervan zijn om verschillende redenen gesloten. Als dat zo is, prijs ik ze.
Ik zal deze site up-to-date houden.

Avatar
(Bijgewerkt: 04, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
prima zoals altijd

Dus ik heb edandmore onlangs opnieuw geprobeerd en alles ging geweldig!
bestelling gemaakt de 15e
vergat dat ik een cheque moest insturen, dus de cheque werd pas op de 17e verzonden
check ontvangen bestelling verwerkt 22e
pakket arriveerde met alles wat ik de 30e had besteld

extreem gemakkelijk altijd snel. Onthoud dat u te maken heeft met een quasi-legitiem buitenlands bedrijf, stuur de juiste hoeveelheid, verwacht lange leveringen en wees dankbaar dat u deze medicijnen kunt kopen voor 1/1000 van de prijs die ik betaal bij de plaatselijke apotheek.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Slechtst. Apotheek. Ooit! Het is oplichterij!

DUS kocht ik wat tadalafil 20 mg, waarvan ik geloof dat het eenvoudige suikerpillen waren (fabrikant is Spierx). Absoluut niet effectief.
Ik stuurde ze terug en ze vertelden me (via livechat) dat ze een cheque zouden hebben terugbetaald en deze mijn kant op zouden sturen. Na een maand ontving ik een aangetekende postenvelop met enkel mijn factuur van de aankoop. Geen cheque.
Ik nam onmiddellijk contact op met de klantenservice via livechat en ze vertelden me dat ze de betalingsafdeling zouden informeren en dan contact met me zouden opnemen. Een week lang gebeurde er niets. Dus nam ik opnieuw contact op met live chatondersteuning en een andere vertegenwoordiger vertelde me precies hetzelfde (we gaan contact opnemen met onze betalingsafdeling en nemen contact met u op). Ik heb nog een week gewacht. Uiteindelijk besloot ik te bellen en met een vertegenwoordiger te praten. Ik legde het probleem voor de 5e keer uit en ik kreeg hetzelfde antwoord "laat me praten met onze betalingsafdeling, ze hebben een ander tijdschema, we nemen morgen contact met je op". Dat deden ze natuurlijk niet, dus belde ik ze terug. En hier wordt het verhaal surrealistisch: ze vertelden me dat de terugbetaling in de brief stond die ik ontving en dat het in contanten was!!!
Dit is duidelijk niet waar (toen ik besloot om die neppillen terug te sturen, vroeg ik wat voor soort terugbetaling ze zouden hebben gebruikt en ze vertelden me dat ze een cheque zouden hebben uitgeschreven, aangezien het de betaalmethode is die ze accepteren), maar het ergste is dat ze suggereerden dat ik het geld kreeg en nu probeerde ik dit restitutie-ding te melken ... Na nog eens 10 minuten ruzie te hebben gemaakt, vertelde de vertegenwoordiger me dat ze opnieuw zou hebben navraag gedaan bij de betalingsafdeling, maar aangezien ze op een andere tijdzone (!), moest ik nog een dag wachten op het antwoord. Dat was drie dagen geleden. Vandaag kreeg ik een e-mail van de betalingsafdeling waarin stond dat ze al een terugbetaling hadden gedaan en dat ik het volgens het trackingnummer van de post al had ontvangen! Het is duidelijk dat ze verwijzen naar die brief die ze me stuurden met alleen de factuur... Het is belachelijk! Dus nogmaals, ik belde de vertegenwoordiger en raad eens? Ze zei dat ze opnieuw contact zou opnemen met de betalingsafdeling, maar aangezien ze een ander tijdschema hebben, moet ik wachten tot morgen...
Mensen, het is oplichterij! GEBRUIK deze apotheek NIET! Hun producten (althans voor mijn ervaring) zijn nep en hun ondersteuningsservice is verschrikkelijk!

Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 11 0
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
ED en meer

Ik heb ze een cheque gestuurd en mijn bestelling is verzonden. Ik verwacht mijn bestelling binnen enkele weken te ontvangen. Ik heb geen haast, dus we zullen zien hoe ze het doen. So far so good.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 0 8
Overall rating
 
1.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
PAMAMA is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 29
Reputatie: 82
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Verschrikkelijk

Ik heb een cheque gestuurd met een verkeerd bedrag. Het kostte hen 5 dagen om contact met mij op te nemen over de fout. Ze stelden voor dat ik een postwissel zou sturen om het proces te versnellen. Ik ging rechtstreeks naar het postkantoor. Kocht een postwissel voor het juiste bedrag en stuurde de betaling per exprespost met tracking en leveringsbevestiging. USPS liet me weten dat de betaling 2 dagen later in de ochtend was ontvangen. Nadat ik niets van ED en More had gehoord, heb ik maandag online met hen gechat om de ontvangst van de postwissel te bevestigen. Ze bevestigden dat het was ontvangen en vroegen me 24 uur te wachten op een e-mailbevestiging. Ik heb nog geen bevestiging ontvangen. Toen ik opnieuw contact met hen opnam, verklaarden ze dat mijn bestelling niet was verwerkt omdat mijn cheque voor het verkeerde bedrag was uitgeschreven en ze vroegen me opnieuw om een ​​postwissel met het juiste bedrag te sturen. Ze controleren of houden blijkbaar geen correspondentie bij en moeten nog toegeven dat ze mijn postwissel hebben. Dit is 15 dagen nadat ze mijn eerste betaling hebben ontvangen en nog steeds geen antwoord. SCAM!!!!!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
daryl55 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 10
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
tevreden

Ik gebruik deze site nu al een tijdje (1-1/2 jaar). Ik heb het product altijd op tijd ontvangen en ik ben tevreden met de kwaliteit van het product. Nooit problemen gehad.

Avatar
(Bijgewerkt: maart 23, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
3.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
Nog steeds goed

Ik heb ze een jaar of wat geleden gebruikt en was tevreden. Onlangs weer besteld en was tevreden.
De levering vanaf het moment van bestelling tot het product in de hand wordt verlengd door een cheque uit te schrijven naar een Texas? adres
en wacht tot het is verdwenen voordat de verzending wordt gestart.
Omdat ik meer tijd kan plannen, voel ik me wat veiliger door een cheque te sturen in plaats van een creditcardnummer te posten.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
1.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Teleurstelling

Spierx Modanifil bij hen besteld. Laatste keer dat ik denk dat ik een ander merk bij hun heb besteld? De pillen die ik de vorige keer kreeg waren goed. Ik denk dat ze de SunPharma waren? (sp?) Maar ik heb goede dingen over Spierx gehoord, dus......vrij zeker dat de pillen gewoon willekeurig samengeperst poeder zijn. GEEN enkel effect! Ik heb nog niet geprobeerd contact op te nemen met het bedrijf, maar ik zal updaten wanneer ik dat doe. Tot nu toe totale verspilling van geld :(

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Aangenaam verrast

19 februari 2013 Bestelling geplaatst, postwissel verzonden via gewone post (USPS)
25 februari 2013 Postwissel geaccepteerd
25 februari 2013 Verwerking
27 februari 2013 Verzonden
07 maart 2013 Ontvangen

Echt geen klachten. Enige fout was het niet verzenden van de postwissel via exprespost met tracking. Ik moest een ondragelijke week wachten en me afvragen of ik gewoon een hoop geld aan niets had verspild. Verzending was erg snel. Het pakket is verzonden vanuit de Seychellen en heeft in 10,000 dagen meer dan 8 mijl afgelegd naar een landelijke locatie in Noord-Californië! Niet slecht! Ik kan de kwaliteit van het product nog niet bevestigen (generieke Accutane), maar ik zal nog een recensie plaatsen zodra ik resultaten en/of bijwerkingen begin te ervaren.

Ook heeft de aangetekende post van USPS de trackinginformatie niet bijgewerkt totdat het product AANKOMST was, dus maak je er niet druk over zoals ik deed.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
geweldige website

Heb deze site al meerdere keren gebruikt. Geen problemen of problemen. Soms duurt de verzending een beetje lang, maar het is altijd aangekomen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Vardenefil-bestelling

Mijn eerste bestelling. Stuur een cheque naar de Tx-locatie. CSS hield me per e-mail op de hoogte van elke stap...Controle ontvangen, bestelling verwerkt, bestelling verzonden.
Cheque verzonden op 15 jan, bestelling verzonden op 21 jan, bestelling ontvangen op 28 jan! Perfect. Product is prima en werkt als een kampioen.

Houd er rekening mee dat het product is verzonden en ingeklaard in Vanuatu, dat een eilandstaat lijkt te zijn in de buurt van de Fiji-eilanden.

Nu mijn tweede bestelling plaatsen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 1
Overall rating
 
3.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Aangenaam verrast!

Over het algemeen was ik erg blij. Hoewel ze tot de duurste behoren die ik heb gezien, is de kwaliteit uitstekend en de levertijd snel. Klantenservice via e-mail of online is uitstekend en zeer responsief (ik heb niet geprobeerd telefonisch contact met hen op te nemen). Vanaf het moment dat ze mijn bestelling verscheepten tot het in mijn handen was... was 8 dagen. Ik vond dit ongelooflijk snel voor internationaal. Het langste deel van het proces was de levering aan hen van mijn postwissel, maar dat was aan mij... gewone post sturen versus versneld. Al met al ben ik erg blij met het product en de service en zal ze opnieuw gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
1.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Nog steeds aan het wachten

Half december besteld. Het probleem met de cheque duurt langer dan ik had gehoopt, en dacht dat ze laten zien dat mijn cheque is ontvangen, maar deze is nog steeds niet gewist. Ik krijg steeds e-mailupdates die zogenaamd laten zien waar mijn bestelling is. Blijkbaar zit het (mijn bestelling) op een eiland in de Stille Zuidzee. Het is dus zinloos om updates te krijgen wanneer de bestelling wordt verzonden. Dus daar zit het. Ik zal mijn beoordeling wijzigen als/wanneer ik de bestelling ontvang en het product probeer.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Prachtige Canadese apotheek

Gebruik EdandMore nu al een paar jaar. Ze zijn een uitstekende Canadese apotheek. Eerst kon ik mijn CC gebruiken, nu moet ik een cheque of postwissel naar het farmaceutische bedrijf sturen. Ik aarzelde eerst maar stuurde ze een cheque. Ik heb mijn bestelling sneller ontvangen dan wanneer ik mijn CC zou gebruiken. Ik heb sindsdien op deze manier 4-5 tanden besteld en ontvang mijn bestelling altijd op tijd. Ze zijn absoluut geweldig.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 5
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Nepmedicatie, nepbedrijf

Als u generieke geneesmiddelen van Provigil probeert te krijgen, bent u er verre van. Spierx Modafinil en Sun Pharm Modafinil komen niet eens in de buurt van het daadwerkelijke merk. Ze bevatten allebei hetzelfde ingrediënt, er is geen verschil tussen de twee. Niet kopen, tenzij je gewoon je geld wilt verspillen aan neppillen, die een placebo-effect geven.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 7 11
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Grote onderneming

In het begin ben je een beetje teruggetrokken over het chequeprobleem, maar voor sommigen is dat de naam van het spel. Het kostte ze ongeveer 4 dagen om mijn cheque te krijgen en te verifiëren. Ik kreeg de bestelling ongeveer een week daarna en ik ben een heel gelukkig man. Ik zal ze zeker weer gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 5
Overall rating
 
3.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.5
Kom op ED en meer ... je was altijd geweldig!

Man, vroeger waren ze de beste. Ik weet niet wat er aan de hand is. Nu moeten mijn cheques naar de Seychellen voordat ze verzonden worden!! Wat maakt het uit?! Frustrerend. Plan 5-6 weken voordat u het product ontvangt. Om nog maar te zwijgen over het product zelf, het is bergafwaarts gegaan. verdrietig:(

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 3
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
1e keer koper: geweldige ervaring tot nu toe

Hoewel het verzenden van een echte cheque onhandig was, was de levertijd geweldig. Nadat ze de cheque hadden ontvangen, werd er een e-mail naar mij gestuurd om te bevestigen dat de bestelling op 10/29 was ontvangen en geaccepteerd. Ze werden vervolgens verzonden op 11/2 en ik ontving het pakket op 11/5. Dit is de eerste keer dat ik modafinil probeer, dus ik heb de pil van 200 mg in tweeën gedeeld en 2 mg ingenomen. De eerste dag was even wennen na inname rond 100 uur. Ik was alert tot middernacht met enige lichte vermoeidheid gedurende de dag, maar niet langer dan 7 minuten. 30e dag tot nu toe is veel beter. Ik wil zeggen wauw. Dit is geweldig! Het gevoel is zo helder, geen kriebels, gewoon volledig alert en gefocust. Tot zover goed!!
Geen hersenen mist!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 4
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Altijd betrouwbaar, vervangen items verloren, kwaliteitsproduct

Ik heb nog nooit enig probleem gehad met producten, betrouwbaarheid of verzendingen. Nadat ik een late bezorging had verloren in de post, heeft het bedrijf opnieuw besteld en de oorspronkelijke verloren postorder vervangen. Kreeg verzending plus de verloren bestelling arriveerde een paar weken later. Geweldige betrouwbare bron.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 2
Overall rating
 
3.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Kwaliteit van medicijnen

Bestel al een paar jaar Zaleplon......product werkt gewoon niet meer zoals vroeger. Ze begonnen iets vreemds te doen waarbij ze het bedrag van de cheque die je hebt verzonden willen verifiëren.
Het product is veranderd en ik ben zenuwachtig dat het bedrijf op zijn retour is. Het is de enige betrouwbare plek om Zaleplon te bestellen. (wat betekent dat ze het daadwerkelijk op tijd verzenden) De kwaliteit is echter veranderd in de afgelopen 6 weken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Eerlijk bedrijf, goed product

Ik bestelde wat Spier modafinil per cheque. Nadat de cheque was aangekomen, belden ze en stuurden ze een e-mail om me te laten weten dat ik de cheque verkeerd had opgemaakt (ik had hem op de website geschreven, maar ze hebben een andere naam). Ik zei dat ze de originele cheque moesten terugsturen, dan zou ik ze sturen nog een. We gingen hier 2 weken heen en weer over; ze stuurden me een laat bericht dat mijn bestelling klaar was om te verzenden, maar dat de cheque niet was aangekomen. Ik denk niet dat ze expres moeilijk probeerden te zijn, er moeten veel mensen werken en misschien werd dit steeds maar verschoven. Uiteindelijk stuurden ze me een e-mail met een gecertificeerd nummer waarin stond dat ze de cheque terugstuurden. stuurde ze nog een cheque. De mijne arriveerde een paar dagen later, gecertificeerd zoals ze zeiden. Er was een kleine verwarring toen ze me vertelden dat ze de nieuwe cheque niet hadden ontvangen. vervolgens onmiddellijk de medicijnen verzonden die ongeveer 1 dagen later arriveerden, gecertificeerd. De medicijnen zijn van goede kwaliteit, hoewel ze langer meegaan dan mijn andere merk, dus ik neem slechts 10 mg. in plaats van 100 mg. Het pakket was opgevuld, discreet, intact, in goede staat. Ik zou opnieuw bij hen kopen, ik denk dat ze een eerlijk bedrijf zijn om die eerste cheque terug te sturen. De verwarring tussen wanneer het werd teruggestuurd en wanneer ze mijn nieuwe cheque ontvingen, duurde een paar weken om recht te zetten, maar was echt geen probleem. De prijs was ook goed, ik heb ze bij sommige andere winkels iets goedkoper gezien, maar niet heel veel.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Bekijk alle gebruikersbeoordelingen