4Rx.com

 
3.8 (124)
Deze site is niet meer online. We hebben deze beoordelingen van oude klanten van de site.
http://www.4rx.com
Apotheek naam
4Rx
ondersteunde talen
Verzendkosten wereldwijd ($)
23
Gelegen in
India
Jaar van oprichting
2006
24 uurs levering?
No
Soorten drugs die worden verkocht:

Update februari 2015: 4Rx is na meer dan tien jaar gesloten! Gebruik onze aanbiedingen om een ​​betrouwbaar alternatief te vinden.

4rx.com is een van de oudste en meest bekende online apotheken die er zijn. Ze verkopen alleen medicijnen die zijn gemaakt door grote bedrijven in India.

Als u denkt dat er iets mis is met de informatie over deze apotheek, help ons dan door op de meldknop hieronder te klikken.

Gebruiker reviews

124 beoordelingen

 
52%
 
21%
 
6%
 
8%
 
13%
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.7(124)
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.1(124)
Prijs (weging = 30%)
 
4.2(124)
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.9(121)
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.3(124)
Bekijk alle reviews Bekijk de meest behulpzame
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Ik heb goede ervaringen met 4Rx, maar...

Ik ben erg blij dat ik 4Rx heb gevonden, het heeft het voor mij mogelijk gemaakt om medicijnen te krijgen die ik anders niet zou kunnen krijgen. Geweldige prijzen, snelle levering (gezien het internationaal is) en goede klantenservice. Ik had één bestelling die niet kwam opdagen en ze hebben deze vervangen zodra ik hen hiervan op de hoogte bracht, geen probleem, geen extra kosten.

Vraag voor 4Rx-vertegenwoordigers: Waarom word ik doorverwezen naar Aclepsa als ik naar 4Rx.com ga? Ik denk dat het legaal is, maar wil het graag zeker weten. Kan ik mijn bestellingen van 4Rx ook gebruiken om de bonuspillen te krijgen als ik bij Aclepsa bestel? Ik denk dat het begrijpelijk is dat ik aarzel om mijn persoonlijke informatie, vooral financiële informatie, te geven aan een buitenlandse website die ik niet ken.

Telefoon- en e-mailspam: 4Rx beweert uw informatie niet te verkopen, maar sinds ik voor het eerst bij hen bestelde, ben ik belaagd door telefoontjes van mensen met Indiase accenten die naar mij vroegen bij naam en probeerden me recepten te verkopen, toevallig dezelfde medicijnen die ik had besteld van 4Rx. Dus of 4Rx heeft mijn gegevens verkocht, of de oproepen zijn van 4Rx zelf, of hun database is gecompromitteerd - en dat is allemaal niet goed. (Hint: mijn vrouw en ik begonnen deze mensen te vertellen dat ik stierf, en een keer dat ik stierf door het innemen van hun pillen! De telefoontjes komen nog steeds, maar komen veel minder vaak voor).

Avatar
(Bijgewerkt: oktober 25, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Goede klantenservice

Ik werd doorverwezen naar 4rx via een aansluitingswebsite en ik besloot hun ED-proefpakket te proberen, dat een pakket van 10 Sildenafil (100 mg) en een pakket van 10 Tadalafil (20 mg) bevatte voor 55 dollar met gratis verzending. Beide zijn van Genpharma. Ik heb eerder Cialis gebruikt, maar nooit Viagra. Ik wilde zien hoe Viagra/Sildenafil werkte en of het een betere keuze voor mij was.

Het pakket arriveerde in ongeveer 2 weken. Ze stuurden een trackingnummer en na een paar dagen stuurden ze het nummer, het werd traceerbaar op USPS. Pakket is duidelijk gemarkeerd en met de hand geschreven.

Ik heb 5 mg Cialis gebruikt, wat meestal de truc voor mij is. Maar met de generieke Tadalafil merkte ik dat ik de hele pil moest nemen, die 20 mg zou moeten zijn. Het doormidden breken van de pil deed niet echt veel voor mij. Dus de potentie is twijfelachtig. Maar zelfs als hun 20 mg echt het equivalent is van 5 mg, is het nog steeds een goede deal in vergelijking met het merk Cialis. En de generieke Tadalafil werkte zeker 24 uur.

Wat betreft de Sildenafil, die werkt bij mij niet zo goed als Tadalafil. Maar ik weet wel dat het geen vervalsing is, want nadat ik Sildenafil had ingenomen, ervoer ik het blauwe zicht dat sommige Viagra-gebruikers hebben gemeld. Maar is de pil echt 100 mg? Ik weet het niet, want ik heb Viagra nog nooit geprobeerd.

Hoe dan ook, met goede resultaten van de Tadalafil, ondanks dat ik de hele pil moest slikken, besloot ik er meer van te bestellen. Voor nabestellingen geven ze je 20% meer pillen als bonus of je kunt 10% prijskorting krijgen. Ik koos voor meer pillen. Het is een betere deal.

Het tweede pakket werd binnen een paar dagen na mijn bestelling verzonden en net als de vorige keer werd het trackingnummer een paar dagen later traceerbaar op USPS. Om welke reden dan ook, het pakket liet zien dat het in mijn stad was en dat het bezorgd moest worden, maar het werd nooit afgeleverd. USPS heeft geen verdere tracking na "uit voor bezorging". Misschien heeft de postbode het pakketje meegenomen? Misschien is het uit de tas gevallen? Ik weet het niet. Het enige dat USPS weet is dat het verloren is, en ze zeiden dat ik een claim moest indienen voor een verloren pakket, als ik dat wilde.

Ik heb 4rx op de hoogte gesteld van de situatie en ze boden aan om een ​​vervanger te sturen. Het hele proces duurde ongeveer een week en er werd een nieuw trackingnummer uitgegeven. Ik ben blij te kunnen melden dat het vervangende pakket vandaag is aangekomen en dat mijn bonuspillen er ook in zaten.

Ik ben blij dat 4rx de vervanging zonder problemen heeft verzonden. Ik was er zo zeker van dat ik genaaid was toen het pakket niet arriveerde.

Mijn aanbeveling als u aarzelt om generieke geneesmiddelen te bestellen, is om eerst een kleine hoeveelheid te kopen. Ik denk dat de proefpakketten van 4rx daar geweldig voor zijn. Test het uit voordat u een grote bestelling plaatst.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
2.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.5
groots is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 1
Reputatie: 1
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
Nepproduct, "ander merk" ook nep.

Bestelde (150) tadalafil-tabletten van 20 mg. Ik kreeg Centurion Vidalista 20 mg-tabletten toegestuurd, die nep zijn en daarom volledig ineffectief. Om zeker te zijn, nam ik een paar keer een paar tegelijk, elk zonder resultaat. Ik had vorige week nog een paar Cialis-tabletten van 5 mg over die ik van mijn dokter had gekregen, en die werkten zeker. Ik ben opgelicht voor bijna $ 200. Ik zal proberen mijn geld terug te krijgen, maar dit is heel erg frustrerend, vooral als je bedenkt hoe lang ik op het product heb gewacht.

UPDATE: Ik belde deze klootzakken en liet ze rustig weten dat hun product niet werkte. Ze vroegen me welk merk ze stuurden. Ik heb het ze verteld. Goed.

Ze hebben mijn bestelling van (150) van weer een ander merk FAKE Tadalafil-medicatie opnieuw verzonden. Dit keer van de FAKE Genpharma International PVT. LTD.

Ik realiseer me wat hun spel is - om je nepmedicijnen te blijven sturen totdat je het gewoon opgeeft.

Goed. Deze mensen zullen NOOIT het einde van mij horen. Ze hebben anderhalve maand van mijn tijd verspild en ik ben het beu. Ik ben klaar om naar India te vliegen en mensen hierover te confronteren.

Avatar
(Bijgewerkt: juli 03, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
4.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
amakaris is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 99
Reputatie: 121
Gebruikerstitel: Senior lid
Avatar
Zeer snelle verzending, goede prijs

Een vriend aanbevolen om hier een bestelling te plaatsen voor antibiotica met een grote korting versus alternatieven en ze ontvingen het binnen ongeveer een week. Geen klachten en een enorme korting.

Avatar
(Bijgewerkt: juni 07, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
4rx

Hi to all,

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, zijn er de afgelopen maand enkele problemen geweest met verzending vanuit India. ALLE bedrijven die vanaf hier verzenden, hadden dezelfde problemen, niet alleen wij.
Ik ben blij te kunnen zeggen dat we nu weer op het goede spoor zitten en op de hoogte zijn van onze achterstallige bestellingen.
Deze dingen kunnen gebeuren.
Ons klantenserviceteam heeft contact opgenomen met onze klanten en hen op de hoogte gebracht van de situatie.
Dit is frustrerend voor u als klant en voor ons als bedrijf... Maar wees gerust, we hebben er alles aan gedaan om iedereen tevreden te houden.

Ik hoop dat mijn antwoord enkele van de onderstaande zorgen wegneemt.

groet,

Sam

Avatar
(Bijgewerkt: 06, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
0.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
1.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Waarschuwing! Blijf weg! Valse medicatie!

Mijn bestelling is perfect verlopen. Sindsdien is er niets meer goed gegaan, het is 40 dagen geleden dat mijn bestelling is geplaatst en er is tegen me gelogen, genegeerd en nepmedicatie gegeven. Gelukkig was mijn medicatie ED, anders had ik nooit geweten dat het nep was!

Ik bestelde met expresverzending voor $ 35, maar dit was geldverspilling omdat een trackingnummer was beloofd maar nooit werd verstrekt. Elke keer dat ik contact met ze opnam, kreeg ik 2-3 dagen, 2-3 dagen te horen. Uiteindelijk scholden ze me uit en vertelden me dat ik 10-21 werkdagen moest wachten, want dat was normaal voor express. Op hun site claimen ze 7-10 werkdagen voor express. Na 21 werkdagen, en nog steeds zonder trackingnummer, besloten ze om 'opnieuw te verzenden'. Hoewel ik nooit geloof dat de bestelling ooit is verzonden.

Er werd een trackingnummer verstrekt voor het opnieuw verzenden en het is eindelijk aangekomen. Tot mijn ontsteltenis was het product volledig nep. Het was niet het merk zoals getoond op hun site, en het was niet effectief. Ik heb dit ED-medicijn eerder gebruikt, maar ik had net zo goed gewoon een glas water kunnen drinken zonder de pil. Toen ze contact met hen opnamen over de tevredenheidsgarantie, zeiden ze dat ik meer van de pillen moest nemen, omdat twee keer proberen niet genoeg was, ze wilden dat ik het minstens 4-5 keer probeerde. Ernstig?

Ze beloofden binnen 24 uur contact met me op te nemen met een reactie op mijn klacht, het is niet verrassend dat het nu meer dan 48 uur geleden is en ze praten niet met me.

Blijf weg! Als je op internet een positieve recensie vindt, is het hoogstwaarschijnlijk een oude recensie zoals ze vroeger goed waren, of het is een medewerker. Ik vertrouwde de oude beoordelingen en heb verloren, maak niet dezelfde fout.

Ik heb geen band met een medicatiesite en schrijf dit als een lid van het publiek dat afhankelijk is van beoordelingen van anderen om mijn beslissingen te nemen, vandaar mijn beslissing om iemand anders dezelfde hoofdpijn te besparen die ik doormaak.

Avatar
(Bijgewerkt: April 09, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Schijn

Ik ben het helemaal eens met de recensie hieronder van mij. Ik heb op 26 feb 2014 besteld, het is nu 1 april. Ik heb niets ontvangen. Geen trackingnummer en geen bestelling. Ik heb heel veel kaartjes gestuurd, ik heb daar online hulp geprobeerd, ze zullen me niet eens meer antwoorden.
Ze namen het geld van mijn Visa-kaart en gaven me niets. Dit is voor mij diefstal. Het is onaanvaardbaar en ik ben niet van plan het los te laten.
Mijn bankmanager zei dat ik via officiële kanalen een klacht bij visa kan indienen, wat ik zal doen tenzij ik een terugbetaling krijg.
Dit was de tweede keer dat ik bij 4RX bestelde, de eerste keer was oké, ik kreeg de bestelling binnen 21 werkdagen.
Maar het lijkt erop dat de eerste alleen was om me naar binnen te zuigen.
Ik wil mijn geld terug. Het is duidelijk en eenvoudig.
Mijn bestelnummer: 572158

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
2.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Was vroeger goed, nu nutteloos.

Ik gebruikte 4RX veel en ze waren vroeger een goed, betrouwbaar bedrijf om mee om te gaan. Hun producten waren ook uitstekend. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ze zijn enorm bergafwaarts gegaan. Ik heb op 21 februari een bestelling geplaatst en betaald voor expresverzending - ik heb niets ontvangen. De telefoonnummers op hun site werken helemaal niet (ik woon in Australië) en wanneer je de "live chat" klantenservice probeert te gebruiken sta je letterlijk soms bijna een uur in de wacht. Meestal, tenzij ik de hele middag heb om te wachten, geef ik het gewoon op.

Ik kreeg een trackingnummer voor mijn bestelling en toen ik onlangs de status van mijn bestelling controleerde (meer dan 6 weken en nu aan het tellen), kan ik zien dat het in New York, VS is! Ik probeerde dit aan de orde te stellen bij de medewerker van de klantenservice die ik uiteindelijk bereikte via "livechat" en hij zei dat ik contact moest opnemen met mijn binnenlandse postdienst en hing op. Hij wilde helemaal niets weten van mijn problemen.

Het lijkt erop dat ik mijn $ 150 ben kwijtgeraakt. Geleerde les - BLIJF WEG VAN 4RX!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
1.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Slechte ervaring

Ik heb mijn bestelling geplaatst bij 4rx op 15 februari.
Het is nu 28 maart en nog steeds geen teken van het beloofde product.
Mijn kaart werd onmiddellijk belast en elke keer dat ik contact probeer op te nemen met de klantenservice, besteed ik belachelijk veel tijd aan de telefoon en aan online chatten die ik uiteindelijk opgeef. Aan de telefoon vertelt het me dat ik 2 minuten 30e in de rij ben, hebben ze één man die het hele callcenter runt? Niet acceptabel. Ik probeer het een paar dagen later opnieuw en dezelfde situatie. Ik begin te denken dat de recensent hieronder inderdaad 70 minuten heeft gewacht op een vertegenwoordiger.
Zodat jullie allemaal niet denken dat ik lieg, mijn bestelling # is 571739.
Ik wil alleen maar met iemand in contact komen om mijn geld terug te krijgen of erachter te komen wat er in India aan de hand is...
Eerste aankoop via 4RX en ik zal niet opnieuw bestellen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
goede service, goed produkt

Ik heb meerdere keren bij 4rx gekocht... soms duurt het iets langer om te ontvangen vanwege de douane, maar het is altijd aangekomen en de medicijnen voor gewichtsverlies hebben me altijd geholpen. Manlief gebruikte ook cialis, en het werkte ook lol ... dus als klant die hun producten heeft gebruikt, kan ik bevestigen dat ze legitiem zijn en dat hun prijzen goed zijn ... een paar keer hun gratis lijn gebeld, nadat het was druk, ik sprak met iemand, ze hielpen me mijn trackingnummer te krijgen ... Ik zou dit aanraden als een legitieme plaats om te bestellen. Bedankt 4rx!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
1.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Twijfelachtige productkwaliteit / Constante SPAM-e-mail

Ik heb ongeveer 5 jaar geleden bij deze jongens besteld voor Sildenafil Citrate en hoewel het product werkte zoals bedoeld, was de potentie ervan twijfelachtig. De tablets zelf leken vaag en braken vrij gemakkelijk uit elkaar.

Hoe dan ook, ik besloot ze nog een kans te geven en bestelde gisteren 50 pil Sildenafil, maar ik werd TWEE KEER voor hetzelfde bedrag in rekening gebracht door twee verschillende factureringshandelaren). [Beheerderopmerking: namen van factureringsbedrijven geredigeerd]

Sinds ik bij hen heb besteld, heb ik ook telefoontjes ontvangen van een callcenter uit India met de vraag of ik mijn bestelling wil aanvullen en CONSTANTE e-mailspam met links naar dropbox.com. De e-mailberichten zijn variaties op het volgende:

"De verwerking van uw laatste bestelling is in afwachting van indiening. Gebruik ons ​​paneel en selecteer uw bestellingsitems. We verzenden met behulp van de express-modi, gebruik onze inlogformulieren en bestelplatform

https://www.dropbox.com/s/........"

Eigenaar van het antwoord van

KUN JE ME DE EER DOEN EN JE BESTELNUMMER PUBLICEREN.
HET EERSTE BEDRIJF DAT JE VERMELDT, IS EEN VERWERKINGSSOFTWARE DIE TOONT ​​DAT JE ENIG ONDERZOEK HEEFT GEDAAN OM EEN NAAM TE VINDEN, MAAR GEEN IDENTIE HEBT WAT HET IS EN DE 1E BESTAAT NIET ZELFS.

Avatar
(Bijgewerkt: februari 21, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
de beste website

Mensen, dit is een van de oudste en beste plaatsen om goedkope en veilige medicijnen te kopen. Ik bestel al 3 jaar en heb altijd gekregen waar ik voor betaald heb.

Mijn laatste bestelling was op 14 januari en kreeg mijn bestelling voor 4 februari. Aanbevolen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
0.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
Drugs uit Mexico NIET India. vreselijke service

deze site neemt hun telefoons niet op of houdt je meer dan 70 minuten in de wacht terwijl je je eerste in de rij vertelt. Als je met ze praat, vertellen ze je wat je wilt horen. Ik vroeg naar de oorsprong van het medicijn dat ik ging bestellen. Ze beweerden dat India alleen ... gemaakt en verzonden was vanuit Inida. Niets dan BS, het kwam uit Mexico, die veel drugs vervalste en voor veel drugs niet naar de VS mag worden verzonden.

Schroef dit bedrijf. ze zouden geen oproepen of e-mails beantwoorden gedurende 10 dagen nadat ik had geprobeerd te annuleren

Blijf uit de buurt!

Eigenaar van het antwoord van


Beoordeling OK, maar geen BS alstublieft!

Hoi,
Ik werk met 4RX sinds de opening in 2007.
Sindsdien staan ​​we op deze site en ik herken deze RX-vergelijkingssite als een van de beste die er is.
Zoals elk bedrijf dat honderdduizenden klanten bedient, zullen er enkele ontevreden zijn om redenen die soms buiten onze macht liggen.
We doen ons best om elke klacht te behandelen en af ​​te handelen, om hun probleem op te lossen.
Ik heb daar geen probleem mee en ik ben zelfs bereid om het publiekelijk op deze site te doen.
als je een probleem hebt, spreek me dan aan en ik zal mijn best doen om je te helpen.

Maar waar ik wel een probleem mee heb, is met valse negatieve beoordelingen geschreven door wie weet wie met als enig doel ons een slechte ranking te geven.
Neem bijvoorbeeld de review van 15 febr...
Deze "klant" beweert dat hij 70 minuten in de wacht heeft gestaan... Kom op! Dat doet niemand! In het slechtste geval bel je terug, maar in meer dan een decennium in het bedrijfsleven heb ik nog nooit gehoord dat iemand 70 minuten vasthoudt! Heb jij?
Al onze medicijnen worden vervaardigd en verzonden vanuit India ... Wij zijn gevestigd in India ... Hoe kunnen we MX-producten verzenden? Slaat nergens op...
Ik wed dat als ik deze "klant" roep en hem om een ​​bestelling # vraag, hij niet eens zal antwoorden.

Dus plaats alsjeblieft je beoordelingen en als je problemen hebt, neem dan contact met me op met je bestelnummer en ik zal mijn best doen om je probleem op te lossen, maar ADMIN, laten we proberen deze valse beoordelingen te filteren en ons de echte rangschikking te geven die we verdienen!

>> om de SPAM-rapporten aan te pakken, kan iemand van jullie ons vertellen welk bedrijf contact met je opneemt? We spammen onze klanten niet en als we contact met u moeten opnemen, zeggen we eigenlijk dat het 4rx is... dus plaats daar wat informatie over. Bedankt!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Laat ze komen!

Nou, ik gebruik ze al een tijdje en toen stopten ze met het verwerken van creditcards.
Nu ze terug zijn en het nog steeds dezelfde mensen zijn die ervoor zorgen (spreek nog steeds met dezelfde agent als ik bel en naar hem vraag), gebruik ik ze weer.
Dus ja, ze verzenden generieke geneesmiddelen vanuit India ... maar ze werken.
Dus ja, het kan tot 2 weken duren voordat je je bestelling ontvangt... maar hij komt aan.
Dus als ik bel, praat ik met Suresh waarvan ik weet dat het niet John uit Texas is.

Ik steun ze helemaal en ik ben nieuw op deze site, maar het verbaast me dat ze niet in de top 3 staan!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
3.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Pakket aangekomen maar blijf mij spammen en bellen

Kreeg een goede generiek van 4rx.com binnen de beloofde tijd. 2 problemen.
1. ze accepteren alleen eCheck voor betaling.
2. Ze spammen me elke dag met e-mails.
3. Ik krijg nu ongeveer een of twee keer per maand een telefoontje van een Indiaas bedrijf dat vraagt ​​naar het bijvullen van medicijnen.

Hierdoor maak ik me zorgen over de betrouwbaarheid en privacy van mijn informatie. De e-mails die ze me spammen, zijn van verschillende afzenders, dus ik kan ze niet blokkeren, maar verwijs altijd naar het bijvullen van medicijnen en vraag altijd naar mijn zending. Deze begonnen pas een week nadat ik mijn recept had ontvangen. Het ergste zijn de telefoontjes van iemand die zich niet wil identificeren en vraagt ​​of ze mijn recept voor mij kunnen vullen. Ik heb gevraagd om niet te bellen maar ze blijven bellen. Nogmaals, ik heb nog nooit zo'n probleem gehad totdat ik het bij 4rx.com kocht

Aan de positieve kant was het product betrouwbaar en lijkt het te werken, maar ik weet niet of ik dit bedrijf nu mijn vertrouwelijke informatie kan toevertrouwen. 4rx.com, onderzoek deze praktijk en stop alsjeblieft, want het jaagt je klanten weg.

ALS ze me de bovenstaande problemen niet zouden geven, zou ik er geen probleem mee hebben om opnieuw bij hen te bestellen.

Avatar
(Bijgewerkt: oktober 31, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (3) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
1.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
4RX ... als u bestelt, bereid u dan voor op dagelijkse e-mails

Ik heb besteld, ze hebben naar mijn adres gestuurd maar naar de naam van iemand anders, mijn kaart twee keer belast (ik begrijp dat ze nu alleen e-cheques accepteren) en nu krijg ik ELKE dag een e-mail met het verzoek om opnieuw te bestellen. Ze bellen ook een keer per week. Ik haat deze mensen.

Avatar
(Bijgewerkt: September 03, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
5 ster

Voor het eerst besteld bij 4rx en zeer tevreden, bestelling geplaatst op 8/8/13 en ontvangen in Michigan, VS op 8/21/13 gratis expresverzending op basis van bestelwaarde, 100% wat ze zeiden dat ze waren !!!

Avatar
(Bijgewerkt: September 03, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
0.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
dmoseylou is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 2
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
$ 68.00 verzendkosten voor meer dan 360 pillen in totaal o

Ik had enkele jaren geleden bij hen besteld, maar ben naar andere sites gegaan toen de slechte recensies begonnen. Besloten om het opnieuw te proberen, aangezien de beoordelingen van de redacteur/klant overwegend positief waren. Ik bestelde 5 medicijnen, in totaal 830 pillen --- een jaarvoorraad. Ze brengen $ 68.00 verzendkosten in rekening voor alle bestellingen van meer dan 360 pillen. ONGELOOFLIJK! Ik heb GEEN bestelling bij hen geplaatst. SCHANDE --- op de vergelijkingstabel hier vermelden ze verzendkosten voor $ 16.50

Eigenaar van het antwoord van

Hoi,

360+ pillen, afhankelijk van welke producten je hebt besteld, worden in verschillende pakketten verzonden.
U kunt zien dat de meeste van onze producten, de meest verkochte, GRATIS VERZENDING hebben.
Hartelijk dank,

Sam

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
4RX 3 keer gebruiker

Ik heb 4RX drie keer gebruikt voor Cialis en Viagra.

Ze zijn allemaal veilig en effectief.

4e keer dat ik kwam voor vullingen, ze nemen alleen bestellingen aan uit de VS en hebben een recept nodig!

Ik ben hier om voor een andere site te zoeken, vandaar dat ik ook voor hen een beoordeling plaats.

Ik weet niet of degenen die zeggen dat 4RX onzin is, waar is of niet, het zijn misschien gewoon concurrenten. Ik heb ze 3 keer geprobeerd en ik kwam terug voor meer. Nu neem ik het risico om naar een andere site te gaan, niet zeker of ze medicijnen produceren of niet...

Avatar
(Bijgewerkt: juni 25, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
jamesva is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 14
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Fatsoenlijke generieke geneesmiddelen, goede deal

Ik bestelde een Indiase generieke medicatie van 4rx die zeer werd geprezen. Ik was nerveus over de echeck, maar dacht dat ze een bekende site waren en langzame maar eerlijke terugbetalingen of vervangingen aanboden aan klanten die meegingen, dus besloot ik ze te proberen. De medicijnen kwamen op tijd (ze bevatten zelfs twee extra blisterverpakkingen boven mijn bestelhoeveelheid). De medicijnen zijn een populaire Indiase generiek en ik hoopte dat de kwaliteit beter zou zijn. Ze zijn effectief, maar niet spectaculair. Desalniettemin zijn ze de echte deal voor een geweldige prijs. Service was prima, medicijnen zijn authentiek en op tijd geleverd, hopelijk werd de plaag van slechte feedback gegenereerd tijdens een moeilijke periode of een verandering van leverancier, management, enz. Mijn 4rx-ervaring was goed en ik zou ze opnieuw gebruiken.

Avatar
(Bijgewerkt: 04, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Tevreden 4/2013

Ik wilde alleen maar zeggen dat ik de afgelopen jaren 4 keer bij 3rx.com heb besteld en zeer tevreden ben. Mijn laatste aankoop kwam in april 2013 aan voor generieke viagra. Ik moest wel echeck gebruiken, maar ondervond geen problemen. Ik hoop dat de slechte beoordelingen die anderen geven gerechtvaardigd zijn, want ik denk dat 4rx.com geweldige prijzen en producten heeft. Ik wil dat ze in bedrijf blijven !!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
1.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
VALSE MEDICIJNEN VERZONDEN

Ik ben zo kwaad. Deze site was vroeger geweldig. De eerste keer dat ik bij hen bestelde was 2 jaar geleden toen ze alleen Visa accepteerden. Ze verscheepten echter geen nepmedicijnen van nepfabrikanten zoals Genpharma. De website van Genpharma ziet eruit alsof een eerstejaars student grafisch ontwerp er opdracht voor heeft gegeven en veel van de links leiden helemaal nergens toe. Ik heb ongeveer een maand geleden een bestelling geplaatst voor generieke orlistat en generieke metformine. Het betalingsproces verliep redelijk soepel, ook al moest ik met een willekeurig bedrijf aan de telefoon om mijn rekeningnummer te verifiëren. Dit kan sommige klanten mogelijk ongemakkelijk maken, ik weet het niet. De moraal van het verhaal is dat de orlistat die ze verscheepten (vervaardigd door de nep Genpharma ltd.) nep is. Het heeft absoluut geen enkel effect, wat buitengewoon frustrerend is omdat ik een paar maanden geleden ook valse orlistat heb gekregen van Canadian Health & Care Mall. Ik schreef ze een tamelijk boze e-mail en het sierde hen dat ze heel snel reageerden. Ze ontkenden niet dat de medicatie nep was of leken er zelfs om te geven, maar boden gewoon aan om het van "een ander bedrijf" te verzenden. Het is dus een gok of het deze keer echt zal zijn of niet, maar ik houd mijn adem niet in. Ik weet niet eens zeker of de metformine echt is of niet, aangezien metformine niet erg merkbare bijwerkingen heeft. Ik wou dat er een gemakkelijke manier was om deze medicijnen te testen om te zien of ze echt waren voordat je ze innam, want dit wordt zo vaag. Ik zal dit bijwerken wanneer ik de nieuwe batch "orlistat" van 4rx krijg. com, maar voor nu zou ik het zeker aanbevelen aan mensen die graag hun geld in het toilet gooien en nepmysteriepillen slikken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
1.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
2.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Verschrikkelijk!

Ik bestelde al jaren zonder problemen escitalopram bij hen. In december 2011 heb ik een nieuwe bestelling geplaatst. Een pakket arriveerde in de typische 4 weken; helaas was het de verkeerde medicatie. Ik nam onmiddellijk contact met hen op en zei dat mijn medicijnen bijna op waren en dat ik op zijn minst een deel ervan per expresse op hun kosten moest laten verzenden. Ze waren er erg vriendelijk over en verzekerden me dat het geen probleem zou zijn. Twee weken later waren mijn medicijnen nog steeds niet aangekomen, dus belde ik opnieuw. Ze verzekerden me dat het was verzonden, maar konden me geen trackingnummer geven. Nog een week en mijn pillen waren op, dus nogmaals, ik belde en kreeg hetzelfde te horen. Gelukkig voor mij was het rond deze tijd dat de generieke vorm van Lexapro door de FDA werd goedgekeurd voor distributie in de VS, dus mijn verzekering zou de kosten dekken via een plaatselijke apotheek. Ik bleef de komende twee maanden elke week 4RX bellen en kreeg altijd hetzelfde te horen, alleen logen ze en zeiden dat aangezien het een opnieuw verzonden was, er geen trackingnummer beschikbaar was. WAT??? Uiteindelijk heb ik gewoon mijn geld teruggevraagd. Nou, na VEEL heen en weer gedurende NOG EEN twee maanden, kreeg ik eindelijk mijn geld terug. NOOIT MEER!

Avatar
(Bijgewerkt: maart 23, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
4rx

Meerdere artikelen besteld bij 4rx. Verzending en communicatie was top! Item binnen een week ontvangen in de VS. Product lijkt goed te zijn, heb voor een jaar mijn script besteld. Bedankt!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Mijn eigen onderzoek naar beoordelingen van 4rx.com.

Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan naar beoordelingen van 4rx.com.
Nadat ze weer actief zijn, accepteren ze alleen eChecks en geen andere betaalmethode. 4rx.com is misschien afgeschrikt door enkele negatieve opmerkingen op basis van de slechte ervaringen van sommige mensen op korte termijn. Maar tegen alle verwachtingen in is het bedrijf teruggekeerd en deze keer met een betere service. Klanten hebben weer te maken met het nieuwe 4rx.com. Volgens de reviews is de levering sneller geworden en is de service veel beter geworden. Het communicatiesysteem werkt nu naar behoren.

Avatar
(Bijgewerkt: februari 21, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Herhaal klant met gedetailleerde beoordeling.

Ongeveer een jaar geleden begon ik me een sukkel te voelen voor het betalen van $ 20 / pil voor Viagra. In september 2011 heb ik enkele uren besteed aan het onderzoeken van generieke Viagra op internet. Hoewel niet de goedkoopste, besloot ik om bij 4rx.com te bestellen vanwege de positieve recensies over zowel hun productkwaliteit als service. Ik bestelde de minimale hoeveelheid voor mijn eerste bestelling en op aanbeveling van verschillende recensenten betaalde ik de extra $ 30 voor IEMS-tracking. De bestelling kwam ongeveer 2.5 week later aan en de medicatie werkte zoals het hoort. Ik heb vervolgens generieke geneesmiddelen viagra, cialis en welbutrin besteld en in grotere hoeveelheden, en met uitzondering van mijn bestelling eind december, waarbij het 3 tot 6 weken duurde voordat ik alle pakketten ontving, ben ik tevreden geweest. Ik plaatste mijn volgende en laatste bestelling op 21 juni. Een dag of twee nadat ik de bestelling had geplaatst, besloot ik opnieuw wat onderzoek te doen en maakte me zorgen over alle negatieve recensies die dit jaar naar boven kwamen. Enkele van de meer recente beoordelingen waren echter optimistischer en gaven me de indruk dat ze misschien hun zaakjes op orde hadden. Ik kreeg de blauwe pillen op 2 juli en de gele pillen op 5 juli. Ik heb beide ingenomen en ben tevreden over de werking. Ik dacht dat het voor anderen nuttig zou zijn om een ​​nieuwe recensie te plaatsen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 3
Overall rating
 
1.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Goede prijzen ... als ik echt iets heb

Ik heb in februari van dit jaar een bestelling bij ze geplaatst en ik heb niets van ze gekregen. Ik ben ze de afgelopen twee maanden blijven e-mailen en ze blijven met belachelijke excuses komen. Ik denk dat ze niet van plan zijn iets te sturen. Ze pakten zo ongeveer mijn geld en gingen ermee weg. Ik heb ze een ultimatum gesteld, maar betwijfel of ze erdoorheen komen. Bespaar je geld en ga ergens anders heen. Deze jongens zijn nadelen. Ik raad ze niet aan.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
2.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Snel maar werkte niet

Een maand geleden 40 20 mg Generieke Cialis besteld via deze site en hoewel de bestelling snel was, werkten de pillen niet. ALLEMAAL! Ik heb zelfs een paar vrienden een pil gegeven en beiden zeiden dat het niet werkte. Zal NIET meer op deze site bestellen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 4 4
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Ik heb gewoon een sprong in het diepe gewaagd in de hoop dat het goed komt

Ik heb ze 2x eerder gebruikt en met succes mijn medicijnen ontvangen. Ze lijken meestal te werken zoals verwacht, dus geen klachten daar. Hoe dan ook, ik merk dat ze de laatste tijd problemen hebben en zelfs betaling per eCheque vereisen. Ik waagde een sprong in het diepe en betaalde via deze methode. Ik zette alleen zoveel geld in dat ik comfortabel kon verliezen zonder een grote klap te krijgen. Dus ik zal jullie proefkonijn zijn en je laten weten of deze betaalmethode oplichterij is of niet. Maar tot hen laat ik ze met goede beoordelingen achter vanwege mijn geslaagde succesvolle ervaring met hen. Tussen haakjes, ik moest ze kiezen omdat zij de enige waren die ik heb gecontroleerd die bereid waren te verzenden naar het land waar ik ben.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 2 2
Overall rating
 
2.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
Er is iets vreemds aan de hand... Dus pas op!

Het is moeilijk om ze een slechte beoordeling te geven, want ik heb ze twee keer met succes gebruikt en ik probeerde ze opnieuw te gebruiken en plotseling werd mijn bestelling geannuleerd. Toen zag ik een bord op hun website dat ze niet langer actief waren. Daarna stonden ze er weer bovenop. Ik sprak met een online chat-persoon die zei dat ze pas over een paar weken bestellingen zouden aannemen, elke keer als de paar weken kwamen, zeiden ze nog een paar weken. Dan nemen ze nu bestellingen aan, maar alleen per e-cheque ... wat, zoals al vermeld, betekent dat je ze je bankgegevens moet geven. Dit schrok me enorm en ik heb besloten om niet door te gaan met de aankoop. Ze beweren dat ze in maart weer kredietbetalingen zullen accepteren. Ik houd mijn adem niet in, ik wou dat ik een betrouwbare site kende om naar toe te gaan.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
De overheid heeft ze echt in de war gebracht

Ik gebruik ze al jaren, maar nu is het alleen E-Check .. Het lijkt erop dat onze regering binnenkwam en ons weer hielp en een goede zaak verpestte.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
1.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Ruim twee maanden wachten op verkeerde pillen.

In oktober 2011 heb ik Sinemet opdracht gegeven om de ziekte van Parkinson voor mijn schoonvader te behandelen. Gedurende de volgende 2 maanden had ik regelmatig wekelijks contact met de klantenservice van 4rx die vertelde dat ze "volgende week" zouden verzenden en erop stond dat ik ze kon vertrouwen. Ze hebben zelfs twee trackingnummers verstrekt voor pakketten waarvan ze later hebben toegegeven dat ze nooit zijn verzonden. 9 weken na bestelling ontving mijn schoonvader een pakket met vrij verkrijgbare allergiemedicijnen die geen enkel effect hebben op Parkinson. 4rx betaalde me echter terug zodra ik erom vroeg, hoewel ik wel zei dat ik hen en hun factureringsbedrijf bij Visa zou melden als ze dat niet deden.
In de tussentijd en nadat ik meer dan een maand had gewacht, bestelde ik bij een andere site en ze leverden binnen 2 weken werkende medicijnen.
Ik zou 4rx.com nooit aanraden

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Medicijnen zijn goed

dus bestelde ik wat blauwe pillen.
mijn grootste zorg was dat de pillen goed zouden zijn.
ja, de levering kan een beetje lang duren, ik moest in totaal 17 dagen wachten, maar het is aangekomen.
ik belde twee keer hun gratis nummer om 4 uur 's ochtends omdat ik nachtdienst werk en een man in India antwoordde, hij had wel een accent maar hielp me echt.
qua prijs vond ik niets beters dat bekend en betrouwbaar was
hun site is net als elke andere site, gemakkelijk te gebruiken, ik koop veel online en kan niet zeggen dat ze iets moeilijks of speciaals hebben, behalve normaal
maar het belangrijkste is dat de pillen goed zijn.
ze werken
ze hebben een vervaldatum van 2 jaar
ze zien er professioneel uit
dus de rest zijn details, voor mij

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
3.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
Ontvang altijd mijn bestelling

Ik heb altijd mijn bestellingen van deze jongens ontvangen en ik heb in de loop van een paar jaar verschillende keren besteld. Het lijkt ALTIJD te duren om bestellingen te krijgen, maar verder geen klachten.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
verschrikkelijk

Sertraline besteld op 27 augustus en om een ​​lang verhaal kort te maken, ik heb nooit gekregen waarvoor ik betaald had. Kreeg meerdere keren de ommekeer en kreeg te horen dat mijn creditcard pas zou worden belast als het product was verzonden. Dat was een leugen. Na ongeveer de 5e keer dat ik met de klantenservice had gesproken, probeerde ik de bestelling te annuleren en eiste ik een terugbetaling. Ze weigerden mij terug te betalen of mijn bestelling te verzenden. Moest de kosten betwisten met de creditcardmaatschappij. Dit is de eerste en laatste keer dat ik ooit in het buitenland zal bestellen... Ik heb mijn lesje geleerd. Dit bedrijf is een complete oplichterij.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Klantenservice

Helaas leek het product dat ik bestelde, Sunrise Tadafil, niet veel effect op mij te hebben - ik heb dit ook gelezen in de feedback van andere mensen. Het lijkt erop dat de andere fabrikant (Cipla volgens mij de naam) veel betere resultaten heeft en daarom de moeite waard is om, indien mogelijk, te specificeren. Desalniettemin bood 4RX vrijwel onmiddellijk een volledige terugbetaling aan, die ik op dit moment wacht om door te nemen. Zeer onder de indruk van die kant en ik weet zeker dat het andere merk cialis in orde is

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Uitstekende service

Hoewel ik al sinds 3 jaar naar je toe kom; Ik heb het gevoel dat ik zoveel mogelijk mensen moet vertellen hoe goed u voor uw klanten zorgt! Door de jaren heen hebben we veel verschillende medicijnen meegebracht. Onze verwachtingen zijn altijd ruimschoots overtroffen... Bedankt voor uw trots om elke klant de beste service, kwaliteit en instelling te bieden. Je hebt vanaf het begin aan mijn bestellingen gewerkt en ik ben altijd heel blij geweest met je professionaliteit Marina......































T


Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Positieve ervaring - Sterk aanbevolen

Na uitgebreid onderzoek heb ik een bestelling geplaatst bij 4RX. De bestelling werd binnen de beloofde tijd geleverd. De pillen werkten zoals ze zouden moeten en ik zou er geen bedenkingen bij hebben om weer bij hen te bestellen. Het enige nadeel zou naar mijn mening de beperkte selectie van producten binnen bepaalde categorieën zijn. Dit was een positieve ervaring en ik zou deze site aanbevelen aan iedereen die dit soort aankopen online wil doen. :)

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Goede pharm, nogal traag

Legitiem product. Aangekomen in 22 dagen uit India. Niet-zo-discrete verpakking (tizanidine 2 mg geschreven in potlood op envelop en gewist). Zal weer bij ze bestellen als ik bereid ben het af te wachten.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
1.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
4Rx heeft een slechte klantenservice, leugens van representa

Ik heb in de loop der jaren vele malen bij dit bedrijf besteld en patiënten aan dit bedrijf aanbevolen voor goedkope medicijnen. Tot voor kort was ik tevreden. Ik heb besteld op 1-21-11 en verwachte levering half februari. Op 2/12/11 belde ik en ze zeiden dat de bestelling was verzonden en zou aankomen op 2/20/11. Ik vroeg om het trackingnummer als e-mail, maar dat was het nooit. Het pakket is nooit aangekomen. Ik heb gewacht tot 2/27/11 en het is nooit aangekomen. Ik chatte online met Lisa die me het trackingnummer beloofde, ze heeft het nooit gestuurd. Op 2-28-11 belde ik 305-847-1470, kreeg de Indiase klantenservice en Victor beloofde me het trackingnummer te sturen, maar deed dat nooit. Ik babbelde weer online met Lisa, die me een trackingnummer beloofde, maar het nooit stuurde. Victor opnieuw gebeld op 3/1/11 en hij heeft het trackingnummer verzonden. Ik belde USPS en ze vertelden me dat het pakket zou worden opgehaald op 2/3/11 (12 dagen na het plaatsen van de bestelling), maar het pakket heeft India nooit verlaten. Toen ik terugbelde, zei Suzanne dat ze de manager was, buitengewoon onbeleefd was, over me praatte, me geen oplossingen aanbood en ophing. Jammer dat ik jaren van geluk heb gehad, allemaal verpest door één zending die 4Rx niet wil goedmaken door de zending binnen 3 dagen per luchtpost te verzenden. In plaats daarvan is hun oplossing om voor 17 maart een zending bij mij te krijgen die op 21 januari is besteld. De slechtste klantenservice van allemaal, en ik zal mijn bedrijf, het bedrijf van mijn vriend en familie, en vooral het bedrijf van mijn patiënt ergens anders naartoe brengen, aangezien er veel keuzes zijn van online apotheken.

Avatar
(Bijgewerkt: maart 02, 2011)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
So far so good

Dus ging ik naar 4rx nadat ik had gezien dat het goede recensies kreeg op deze site. Hun levering aan Australië vanuit India was sneller dan ik had verwacht - ongeveer 10 dagen ... Het product was van een ander merk dan ik had verwacht - ik bestelde Cipla Finasteride en ik kreeg Genpharma Finasteride, maar dat vind ik niet erg. Het product lijkt echt. Ik ga het een tijdje gebruiken en laat je weten hoe het gaat....

Groet,

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Trage verzending, maar 100% echt

Ik bestel regelmatig twee medicijnen (en af ​​en toe nog een). Alle drie zijn ze 100% the real thing, daar bestaat geen twijfel over. Ik ben tevreden over deze apotheek. Als ik echter één ding zou kunnen veranderen, zou het de snelheid van levering zijn. Ik kies altijd EMS (snelst), maar het duurt toch bijna twee weken of langer. Ik moet er niet aan denken hoe lang reguliere verzending duurt!

Ik heb twee andere online apotheken gebruikt en dit is veruit de beste in het algemeen. Ik weet dat sommige andere recensenten hebben gezegd dat ze neppillen hebben ontvangen, maar dit is niet mijn ervaring.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.5
Betrouwbaar, maar traag

Ik heb nog nooit een slechte bestelling gehad bij 4rx. Ze zijn consistent en leveren een kwaliteitsproduct. Het duurde echter precies een maand voordat mijn laatste bestelling bij mij aankwam! Dus, geweldige site zolang je vooruit plant.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Uitstekende verkoper, al jaren!

Uitstekende leverancier, altijd geweldige service. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met 4Rx.com.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Producten werken prima...Professionele jongens

Goede producten, veel waar voor je geld. Ik heb drie keer besteld en tot nu toe is het goed geweest. Goede levertijd, maar had het graag eerder dan 10-12 werkdagen ontvangen. Daarom bestel ik op voorhand zodat ik niet tekort kom. Goeden aan de telefoon. Goede responstijd. Moet misschien even wachten om ze in het weekend aan de telefoon te krijgen.

Ik ga terug naar hen voor meer.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Top Notch - Ik heb mijn medicijnen en het werkt

Het beste van 4rx is dat ik de bestelling online kon plaatsen zonder recept. Ik was ervan verzekerd dat ik de goedkoopste prijs en medicijnen van goede kwaliteit zou krijgen. Dit bleek waar te zijn. Geen gedoe.

Thye verzekerde me dat als ik niet tevreden ben met de medicatie, ze het beste garantiebeleid hebben. Het lijkt erop dat ik het helemaal niet nodig zal hebben, omdat het prima bij mij werkt.

Ik was verrast toen mij werd verteld dat ik de medicatie ook bij een voorkeursfabrikant kan aanvragen. Ze hebben een goed klantenondersteuningscentrum. Altijd beschikbaar en beleefd. Vanaf nu ben ik blij.

Ik denk echter dat ze moeten veranderen in een nachtelijke verzendmethode, waar ik het binnen 2-3 dagen kan ontvangen.

Aan de achterkant accepteren ze alleen VISA. Ze moeten ook de hoofdkaarten accepteren. Dit kan voor hen een gedoe zijn om meer klanten te krijgen. Er is mij verteld dat ik wel een VISA-cadeaubon kan gebruiken. Veel succes 4RX!

Avatar
(Bijgewerkt: januari 08, 2011)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 2
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
4rx Lijkt me redelijk

Ik heb wat Cialis besteld via deze website en mijn bestelling is niet aangekomen. Ze boden me ter plekke een terugbetaling aan als ik haast had, maar dat was echt niet zo. Ik betaalde een beetje extra voor exprespost en kreeg mijn bestelling (ze hebben het opnieuw verzonden) binnen 6 dagen. De medicijnen worden gemaakt in India en het is het wachten waard. Ik weet dat het niet het echte werk is, maar wat maakt het uit? Het werkt voor mij. Ik ga terug. Ze zijn trouwens altijd open en je kunt altijd met ze chatten op hun website. 5**** voor service.

Avatar
(Bijgewerkt: januari 02, 2011)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geweldige prijzen en goede kwaliteit

Ik werd op de hoogte gebracht van deze site door een vriend van mij die al 9 bestellingen bij hen had geplaatst.I
Ik was aanvankelijk een beetje ongerust over het online bestellen van medicijnen, omdat ik door een bedrijf werd bedrogen nadat ik eerder een bestelling bij mijn CC had geplaatst. Hun prijzen trokken me echter aan. Ik was ervan overtuigd door een hulplijnmedewerker genaamd Debbie toen ik contact met hen opnam dat ze hadden voldoende beveiligingssystemen om ongeoorloofd gebruik van mijn CC te voorkomen.
Ik heb een bestelling geplaatst voor Atorvastatine en ik ben zo blij dat ik het heb geprobeerd om een ​​bestelling te plaatsen bij 4RX. Ik kreeg de bestelling op tijd en goede hemel, ik heb geweldige dingen. Geweldige prijzen en geweldige kwaliteit kan ik allemaal zeggen. Mijn CC is ook veilig. Ze hebben een geweldige hulplijn voor klanten en zijn 24/7 bereikbaar. Bedankt Debbie, voor het opbouwen van mijn vertrouwen in jullie. Je hebt een klant voor het leven gewonnen. Het zou geweldig zijn geweest als je maar een nachtelijke verzending had gehad. Debbie, kun je je baas vragen om eraan te werken, alsjeblieft...?

Avatar
(Bijgewerkt: December 30, 2010)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
3.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Suiker pillen

Ik bestelde generieke Cialis en liet het verzenden via de EMS-optie. De pillen kwamen binnen 7 dagen aan en waren goed verpakt. De pillen zitten in de blisterverpakkingen, precies zoals de foto's lieten zien en geëtiketteerd als iets dat je in de winkel zou kopen. Ik weet echter niet zeker wat er in deze pillen zit, maar het is niet wat er in Cialis zit.



Ik heb recept Cialis hier in de Verenigde Staten gebruikt en het werkt eigenlijk ongeveer 3 dagen voor mij en dat is bij 10 mg. Ik heb nu 2 van deze pillen ingenomen en NIETS. Ze zijn NEP. Ik heb net 125 in het toilet gegooid.



Ik plaats NOOIT beoordelingen over wat dan ook. Ik ben vandaag zoals wij mannen die deze pillen gebruiken, weten wat ze voor ons leven betekenen. Verspil uw geld niet!!!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Service

Ik gebruik Quality Generics nu al een paar jaar en zou willen zeggen dat hun service erg goed is. Ik plaatste mijn laatste bestelling op 27/11/2010 en ontving deze in het VK op 02/12/2010. De verpakking was discreet, zij het wat smerig, maar de inhoud was goed beschermd. Ik gebruik het product (Finasteride) al een tijdje en kan de kwaliteit bevestigen - het is geen nep. Ga zo door.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Bekijk alle gebruikersbeoordelingen