PlanetDrugsDirect.com

 
3.3 (34)

Gebruiker reviews

34 beoordelingen

 
44%
 
12%
 
6%
 
21%
 
18%
Overall rating
 
3.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.1(34)
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.6(34)
Prijs (weging = 30%)
 
3.9(34)
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0(34)
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.7(34)
Terug naar overzicht
Heeft u al een account?
ratings
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
Nepmedicijnen zijn zeldzaam, maar heeft deze apotheek goederen van lage kwaliteit verzonden? Hoe waren de medicijnen verpakt?
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
Hoe gemakkelijk was de website te gebruiken? Hadden ze een medicijn dat elders moeilijk te vinden was?
Prijs (weging = 30%)
Hoe goedkoop was je bestelling, inclusief verzendkosten?
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
Hoe goed was de klantenservice van deze apotheek (als u reden had om met hen om te gaan)? Of hoe goed heeft de apotheek u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling?
Leveringssnelheid (weging = 15%)
Is uw bestelling binnen de door de apotheek opgegeven termijn aangekomen? Was dit een redelijke tijd om te wachten?
Heb je vragen? Stel ze hier.
34 resultaten - laten zien 1 - 34
Bestellen
Overall rating
 
0.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
PLANEET DRUGS: DIEVEN EN LEUGENAARS

Ik bestelde Singulair voordat ik naar het buitenland ging en kreeg van de vertegenwoordiger te horen dat mijn medicijnen misschien niet aankomen voor mijn vertrek. Ik zei dat dat oké was, ik zou ze gewoon in mijn doos vinden als ik 5 weken later terugkwam. Er zat nog steeds geen medicatie in mijn doos toen ik terugkwam. Toen ik belde, zeiden ze dat mijn medicijnen waren onderschept door het postkantoor en dat ze opnieuw zouden verzenden. Een maand later nog niets. Ik bel en het blijkt dat ze mijn verzoek om terugzending via e-mail hebben ingetrokken!! DIT ZIJN ASTHMA MEDICIJNEN < GEEN SNOEP!! en niemand had de beleefdheid om me te bellen en te vertellen dat ze de terugzending niet hadden gehonoreerd. Als gevolg hiervan wachtte ik te goeder trouw nog een maand om medicijnen te krijgen: niets! Ik belde en ze vertelden me dat mijn verzoek was ingetrokken omdat ik had ingestemd met de 'verzendrisico's'. De verzendrisico's waarmee ik akkoord ging, waren dat ik mijn medicijnen niet OP TIJD zou ontvangen, en dat ik ze helemaal NIET zou ontvangen!! Planet Drugs stuurde me 2 e-mails met in wezen: jammer, we nemen je $ 90, hier is $ 10 voor je volgende aankoop!! Ik heb uren aan de telefoon gezeten met vertegenwoordigers en krijg nooit een klantenservice-agent te pakken, krijg alleen deze irritante e-mails met dank voor het schrijven, maar nog steeds geen eer voor uw herverzending. Twee vertegenwoordigers van klanten hebben me nu verteld dat als het postkantoor onderschept, ik recht heb op een nieuwe verzending, maar het bedrijf verzaakt aan deze belofte, DIE OOK ONDERAAN DE OORSPRONKELIJKE BESTELLINGSBEVESTIGINGS-E-MAIL WORDT VERMELD!! Vandaar de titel van deze review: planet drugs: theives and liars! GEEF HEN NIET UW GELD, ALS DE DOUANE of de USPS onderschept, zal uw geld verloren gaan, ze zullen niet vervangen!!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 1
Overall rating
 
2.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
planeet drugs direct

Toen ik mijn bestelling plaatste, kreeg ik te horen dat ze achter waren en dat het tot 20 werkdagen zou duren, wat op dat moment geen probleem was omdat ik nog wat medicijnen over had. De 20 werkdagen kwamen en gingen zonder recept. Tegen die tijd was ik weg, dus belde ik om erachter te komen wat er aan de hand was en nu kreeg ik te horen dat het medicijn na mijn oorspronkelijke uitgerekende datum in nabestelling ging! Dus hier ben ik verantwoordelijk en bestel ik mijn medicijn op tijd en Planet Drug kan niet verantwoordelijk zijn aan hun kant, dus ik kan het op tijd ontvangen! Ik heb dit medicijn dagelijks nodig voor mijn schildklier en het kan ernstig worden en toen ik dit aan hun supervisor vertelde, was er geen begrip of hulp van haar kant. Zo jammer! Dus het medicijn is nu meer dan een maand uit vanaf het moment dat ik het vroeg EN MIJ ER IS VERTELD DAT HET NOG 20 WERKDAGEN ZAL DUREN OM PER POST TE KRIJGEN!!!! ER IS GEEN VERZENDING OPTIE NOCH ALLEEN DE NORMALE. Ik ga terug naar mijn voormalige apotheek in Canada bij Summit Pharmacy, want in de 8 jaar dat ik zaken met hen doe NOOIT een probleem!

Dus wat als Planet een beetje goedkoper is, een beetje meer betalen voor betrouwbaarheid en klantenservice de moeite waard is, vooral als het om mijn gezondheid gaat!

VRESELIJKE ERVARING EN ZAL NIET OPNIEUW BESTELLEN!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
1.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
Beroerd

Ze zouden dit bedrijf vuilnis drugs moeten noemen. Het kwaliteitsniveau bevond zich ergens in het toilet.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
1.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Planeet Drugs Direct

Had verschillende problemen en problemen met het bestelproces, maar het belangrijkste is het kwaliteitsprobleem en de klantenservice. Het Canadese bedrijf zou de recepten uit Denemarken halen, maar toen het arriveerde, stond er op onze bestelling drie verschillende landennamen, het meest verontrustend was dat het in Azië was vervaardigd... niet waar we kwaliteitscontrole een hoge prioriteit zouden geven. PD op de hoogte gebracht en ze wisten niet dat dit uit alle delen van de wereld kwam en daar werd vervaardigd ... ze waren eigenlijk in de war door alle labels op onze bestelling en ze wilden ons niet terugbetalen of ruilen vanuit een "veilig" land. Nooit meer.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
De primeur op het gebied van "buitenlandse" drugs

Ik begon een shortlist te maken van farmaceutische bedrijven in India
die hun medicijnen verkopen aan onze apotheken hier in de VS omdat dat zo is
veel mensen lijken paranoïde over "buitenlandse" geneesmiddelen op recept. Sommige
van de meer bekende bedrijven zijn: Abbott, Astra-Zeneca, Aventis,
Wyeth, Gentec, Beryl, Brawn, UniChem, Dr. Reddy's, Gennex, Merck,
Glaxo-Smith-Kline, Vista, Novartis, Pfizer, enz.

De meeste verzekeringen en medische plannen, inclusief medicare, dringen aan op onze
het kopen van generieke medicijnen, en de meeste van deze GENERIC evenals de
NAAM MERK medicijnen worden in andere landen gemaakt. De farmaceutische bedrijven
hebben misschien hoofdkantoren hier in de VS, maar hun feitelijke
producten komen, net als de meeste andere consumptiegoederen, uit andere landen.

Avatar
(Bijgewerkt: September 03, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
3.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
regatta

Natuurlijk zijn de medicijnen goedkoop bij een Canadese dienstverlener, maar het bedrijf is geregistreerd in NZ en de medicijnen komen uit India of Turkije.
Op 1 maart een verzendbevestiging ontvangen en op 4 april was de zending niet aangekomen. Bedrijf gebeld, 15 minuten aan de lijn gewacht om iemand te spreken die me vertelde dat het bedrijfsbeleid was om geen achternamen te geven...! Een verzendnummer gegeven en verteld om mijn zending te volgen. Mijn postkantoor vertelde me dat het op 21 maart is verzonden - 3 weken na de verzendbevestiging op 1 maart EN dat het vanuit DUITSLAND is verzonden. Wat gebeurt hier??? Dit bedrijf liegt en levert duivelse service.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Jullie zitten vol stront

Ik ben ervan overtuigd dat uw bedrijf totale onzin is en ik denk ook dat jullie nep-positieve beoordelingen maken. Zo blij dat ik slim genoeg ben om NIET in je val te trappen.

Avatar
(Bijgewerkt: augustus 24, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 2
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Een geweldige online apotheek

Ik werk nu meer dan een jaar bij plandetdrugsdirect en heb er geen spijt van gehad dat ik de beslissing heb genomen om via hun website te kopen. Ik heb ze onderzocht voordat ik ze kocht en de zegels van Pharmacychecker en CIPA bewijzen hun geloofwaardigheid. Ze laten u elk detail over uw bestelling weten, inclusief de gemiddelde tijd die nodig is om uw bestelling te voltooien en naar u te verzenden, ook wordt de prijs zo duidelijk mogelijk aan u beschreven (ik haat verborgen verzendkosten wanneer ik online koop) . Ik heb ze aan veel van mijn vrienden en kennissen aanbevolen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 1
Overall rating
 
2.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Moeilijk bestellen

Ik probeer al bijna 2 weken te bestellen bij Planet Drugs. Eerst kreeg ik geen fax door. Ik heb toen een foto gemaakt en die opgestuurd. Ze konden hem niet vinden. Vervolgens heb ik het originele recept gefaxt. Ik kreeg net een telefoontje van hen dat ze het gefaxte recept hebben ontvangen, maar nu eisen dat ik het recept naar hen mail. Inmiddels heb ik geen drugs meer die ik nodig heb, en ze hebben me het gevoel gegeven dat ik een crimineel ben. De medicatie die ik heb besteld is geen verdovend middel, het zijn oogdruppels.

Avatar
(Bijgewerkt: januari 13, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
1.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Nooit meer..Leef en leer

Nooit meer nooit!!! Bestelde Lexapro duurde meer dan 3 weken om te ontvangen .. Belachelijk, plus stuurde me een andere buitenlandse merknaam .. Daar voel ik me niet prettig bij .. Zal geen retourzendingen terugnemen .. Ze houden je meer dan 15 minuten in de wacht .. Soms loont het niet om te worden penny wise en dollar foolish..

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Fantastische apotheek, geweldige ervaring

Planet Drugs Direct is fantastisch! Een van de vele websites die worden beheerd door Coastal Canada Pharmacy Inc. (ze vermelden allemaal vergelijkbare adressen in British Columbia), maar deze vermeldt ook een adres in Houston, TX, en biedt gratis eersteklas postbezorging bij aankopen. Planet Drugs Direct heeft een enorme selectie van merkproducten en generieke producten, waarvan sommige vrij verkrijgbaar zijn en andere waarvoor een recept nodig is. Hun website was gebruiksvriendelijk, wekte vertrouwen en er waren geen verborgen kosten. Ik plaatste een bestelling voor sildenafilcitraat (generieke Viagra) en uploadde een digitale foto van mijn recept naar hun website (faxen was ook een optie). Ik ontving e-mailbevestigingen toen ik bestelde, opnieuw toen ik het script uploadde en opnieuw 6 dagen later toen ze het medicijn stuurden, met de mededeling dat ik het binnen ongeveer 15 werkdagen kon verwachten.





Als een uurwerk ontving ik 15 werkdagen later (20 werkdagen na het plaatsen van de bestelling) het niet-geregistreerde, discreet verpakte medicijn in mijn brievenbus. De "generieke Viagra" bleek het gemeenschappelijke merk Silagra te zijn, dat wordt vervaardigd door Cipla Ltd. uit India. Elke doos bevatte 4 strips van 4 tabletten en een standaard informatiebijsluiter. Zie de foto's die ik op photobucket heb gepost, onder mijn gebruikersnaam "mks-magician".



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/SilagraBox.jpg



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/SilagraPkg.jpg



De ovale, violetkleurige Silagra-pillen hadden een breukstreep, waardoor ze gemakkelijk doormidden konden worden gebroken, en hadden de bekende bittere smaak van sildenafilcitraat. En ze leken net zo effectief en krachtig als het echte merk Viagra. Maar voor slechts een tiende van de prijs die ik zou moeten betalen voor het merk Viagra. Deze plaats had echt lage prijzen! Ik had eerder elders pillen van het merk "Suhagra" verkregen, die minder krachtig leken, en hoewel ze onder de naam Cipla op de markt werden gebracht, werden ze door iemand anders vervaardigd. Het enige zichtbare verschil was de kleur van de pillen.



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/Sil-v-Suh.jpg



Deze merkpillen van Silagra van Planet Drugs Direct lijken echter geweldig. Ik heb gemerkt dat de blisterverpakking van de Suhagra prijzen in roepies bevatte, terwijl de Silagra dat niet deed - ik vermoed dat Silagra een exportproduct is, terwijl Suhagra bedoeld is voor de binnenlandse (Indiase) markt.



Geen onverwachte kosten op mijn kaart en geen ongewenste e-mail tot nu toe. Planet Drugs Direct was een perfecte ervaring; Ik zal in de toekomst zeker navullingen en andere medicijnen bij hen kopen en ik raad ze u ten zeerste aan.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 6 4
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Sterk aanbevolen

Over het algemeen was het een uitstekende ervaring. Hun prijzen zijn geweldig, hun website is gemakkelijk te gebruiken; ze beantwoorden e-mailvragen snel. Als ik ze bel, zijn ze beleefd en grondig in hun antwoorden. De bestelde producten worden op tijd geleverd. Mijn arts heeft ze mij aanbevolen en nu gebruikt mijn vrouw ze ook. Je zult blij zijn met deze jongens.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 2
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
afschuwelijk

Incompetent, onethisch, het zal maanden duren om je medicijnen te krijgen, RX's van apotheken te nemen en de details van de originele Rx te veranderen. Gebruik niet!

Avatar
(Bijgewerkt: 17, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 2
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Geweldig voor kanker Rx's

Toen ik borstkanker had, brachten mijn medicijnen me meteen in de medicare "do-nut hole" en zat ik vast in het proberen te betalen voor te dure medicijnen bij onze Amerikaanse apotheken. Nou, ik kon die belachelijke prijzen niet betalen, dus wendde ik me tot onze broers in het noorden voor betrouwbare hulp. Ze haalden mijn medicijnen van exact hetzelfde bedrijf als onze plaatselijke drogisterij. De medicijnen worden in India gemaakt voor de VS en Canadese drogisterijen. Het was alleen de prijsstelling die anders was.

Nu heeft mijn 18-jarige kleinzoon geen verzekering, geen medicijndekking, dus we krijgen zijn benodigde medicijnen ook via Planet Drugs.

In feite zijn zelfs de medische behoeften van zijn honden goedkoper via dit bedrijf.

Dit is geen valse recensie. Ik woon in Oregon en ben 70 jaar oud.

Avatar
(Bijgewerkt: September 03, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Planetdirectdrugs is het beste

Ik heb onlangs Rx-medicijnen besteld bij planetdrugsdirect en ben erg blij met hun service. Goedkope prijzen, kortingsaanbiedingen en gratis verzending zijn de geweldige comfortabele services van hen. Ik heb Propecia onlangs besteld en ben blij met hun tijdige levering.

Avatar
(Bijgewerkt: maart 05, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Positieve beoordeling van de klant

Winkel hier al jaren ... nooit een probleem. Grote kortingen boden dat
andere websites komen niet overeen. Mijn specifieke med heeft de beste prijs voor
Planet Drugs dus ik zal weer terugkeren. Bedankt Planet Drugs-medewerkers!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geweldige apotheek

Als je een apotheek wilt die de verwachtingen overtreft, dan zijn deze jongens iets voor jou. Gebruiksvriendelijke website, goed opgeleide vertegenwoordigers en overal besparingen op hun producten. Hier een tevreden klant.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 2
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Een om te vermijden

Planet Drugs Direct is gevestigd in Nieuw-Zeeland, dus als u een probleem heeft, kunt u met niemand spreken die de bevoegdheid heeft om iets in realtime te doen. Ze hebben berichtenafnemers in de VS die eventuele klachten uittypen en naar het hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland e-mailen. Afgezien van het voor de hand liggende probleem van het uitleggen van een gecompliceerd probleem per e-mail, garanderen ze slechts een doorlooptijd van 48 uur, wat het moeilijk maakt om een ​​gesprek te voeren als je het niet eens bent met hun antwoord.

Planet Drugs vervangt ook generieke geneesmiddelen of vervaardigd onder licentie door de fabrikant in plaats van artikelen die rechtstreeks door het oorspronkelijke farmaceutische bedrijf zijn vervaardigd. Op hun website adverteren ze bijvoorbeeld dat Efient is vervaardigd door het oorspronkelijke farmaceutische bedrijf, Daiichi-Sankyo, en ze rekenen alsof het product is vervaardigd door Daiichi-Sankyo. Wat ik ontving was een product genaamd Parsita dat is vervaardigd door een Indiaas bedrijf Ranbaxy. Hoewel Planet Drugs Direct Prasita niet verkoopt, bieden andere online farmaceutische bedrijven het aan als vervanging voor het origineel en brengen ze minder dan de helft in rekening van wat Planet Drugs in rekening brengt.

Het is het beste om dit buiten het reguliere en gewetenloze bedrijf te vermijden.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 2
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
3 jaar geweldige service

We hebben niets anders gehad dan producten van hoge kwaliteit, snelle service en redelijke prijzen in de omgang met Planet Drugs voor onze voorgeschreven medicijnen, en dat geldt ook voor onze katten.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 3
Overall rating
 
3.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Goede prijzen, maar gemengde resultaten met product

Ik heb PlanetDrugsDirect.com de afgelopen twee jaar twee keer gebruikt. De eerste keer dat ik zogenaamd te maken had met een "Texas" filiaal, de tweede keer dat ik te maken had met de standaard Canadese. De transacties verliepen soepel en mijn arts faxte de scripts rechtstreeks naar binnen. De eerste keer dat ik bestelde, kreeg ik de pillen relatief snel (alsof ze daadwerkelijk uit Tx zijn verzonden). De tweede keer duurde ongeveer vier weken. Het jaarkloof tussen die bestellingen had er echter toe geleid dat een ander generiek geneesmiddel werd verkregen dat niet zo effectief was.

De eerste bestelling kwam in een enkele doos met alle blisterverpakkingen. Dit waren Venlafaxine 150mg XR. Het was een gele/doorzichtige pil met het opschrift VEN XR-150. In de pil zaten kleine bolletjes die hem volledig vulden. Dit waren VENLOR XR 150 van Cipla Pharma.

De tweede bestelling kwam in drie verschillende dozen. Dit waren Torrent "VenLift OD 150" pillen. Deze zijn helemaal oranje. Ze hebben dezelfde kleine bolletjes als in de VEN XR-150's, behalve dat ze half gevuld zijn. Deze pillen zijn gemaakt door Torrent maar op de markt gebracht door Cipla voor zover ik kan zien.

De eerste batch voelde net als merkkwaliteit. Ik heb zowel merk Effexor 75 mg als 150 mg pillen gebruikt en ben er redelijk aan gewend om de effecten van de twee doseringen te kennen. De tweede batch lijkt absoluut een halve dosis. Of de VEN XR-150's gewoon meer vulstoffen hebben, of dat de VENLIFT juist verkeerd gevuld is, weet ik niet. Ik kan het verschil zien en zal vanaf nu alleen VENLOR aanvragen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
0.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
1.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Gewoon NIET doen!

Een nachtmerrie-ervaring van onbeantwoorde e-mails, bureaucratische wegversperringen en frustratie over hun service. Ik voldeed aan alle vereisten, van recept van een gerenommeerde arts tot creditcard, tot vijf dagen verduistering. Beroerd!!

Avatar
1 beoordelingen
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Betrouwbare online apotheek

Planet Drugs Direct is een uiterst betaalbare en betrouwbare online apotheek, ik kan dit zeggen aangezien ik hun service de afgelopen 3 jaar gebruik en tevreden ben met hun aanpak. Als u op zoek bent naar een online apotheek die u alle soorten recept en niet- geneesmiddelen op recept, dan is dit de perfecte bestemming voor jou.

Avatar
(Bijgewerkt: januari 28, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
3.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Klant meer dan 4 jaar....

Ik ben al meer dan 4 jaar klant.
Ik koop bloeddruk-, COPD- en statinegeneesmiddelen.
Ik laat mijn bloed elke 2 maanden controleren om eventuele veranderingen in mijn systeem te laten zien.
Ik ben erg blij met Planet Drugs en ben van plan ermee door te gaan. wanneer ik bestellingen plaats.
Service is een beetje traag, maar ik sta dit gewoon toe

Avatar
(Bijgewerkt: April 21, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
2.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Geen goede klantenservice en levering.

Ik bestelde mijn medicijnen meer dan een maand van tevoren, zodat ze zouden arriveren voordat mijn huidige Rx op was. Ze geven op de website aan dat bestellingen meestal binnen 5 werkdagen worden verwerkt en vervolgens worden verzonden. Het kostte ze 10 werkdagen om te verwerken en te verzenden, nu zal mijn Rx niet op tijd aankomen en zal ik gedwongen zijn om een ​​voorraad van een maand te kopen om de paar dagen ertussen door te komen. Ik belde om te zien of ze een nieuwe Rx met versnelde levering zouden sturen, zodat ze hun aangegeven levertijd konden behouden, en ze zeiden dat ze dat niet doen. Wat leuk voor ze. Dus nu heb ik geen geld gespaard door Planet Drugs Direct te gebruiken en het zal er zelfs toe leiden dat ik meer betaal dan wanneer ik het net bij mijn plaatselijke apotheek had gekocht. Ook moest ik het bedrijf verschillende keren bellen om de bestelling oorspronkelijk te plaatsen vanwege hun vereisten voor de recepten, en elke keer stond ik meer dan 15 minuten in de wacht om bij een medewerker van de klantenservice te komen. Mijn advies zou zijn om weg te blijven van dit bedrijf, omdat ze hun beloften niet kunnen nakomen en een slechte klantenservice hebben als je een probleem hebt. dr. W.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
1.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
een complete verspilling van tijd

Verspil geen tijd met hen. Ik bestelde een generieke versie van een vrij verkrijgbare vrij verkrijgbare behandeling. Ik wachtte terwijl ze een zeer lange verwerking doormaakten. Iets meer dan een week later e-mailen ze en zeggen dat ik een recept nodig heb en dat ik ze de informatie moet faxen. Verre van onder de indruk, mijn eerste keer dat ik ze probeerde en mijn laatste.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
1.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
NEGATIEF - GA DAAR NIET

Ik heb Berocca Performance Orange via de telefoon besteld omdat hun website problemen had. Het is een bruisend vitaminesupplement. Ik kreeg te horen "er is maar één smaak". Ik nam aan dat dat betekende dat de sinaasappel de enige smaak was. Toen het aankwam, was het "origineel"; Ik heb dit weekend 3 keer gebeld, maar hun computers waren kapot en niemand kon me helpen. Vandaag is mij verteld dat ze geen retourzendingen op "medicatie" accepteren. Ik zit nu opgescheept met een product ter waarde van $ 200 dat ik niet wil en wacht op een apotheker die me een e-mail stuurt met een uitleg waarom ik de Berocca niet kan retourneren. Leuk maar totaal onhandig en ineffectief.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
1.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Stuurde me een niet-verifieerbare pil in plaats van een merknaam. F

Gebruik dit bedrijf al 3 maanden. De eerste bestelling van Wellbutrin 300xl was perfect. Goede prijs, 1.5 maand na bestelling geleverd. Toen mijn nieuwe vulling arriveerde, was ik behoorlijk ontzet toen ik zag dat ze de merknaam die ik had besteld hadden vervangen door een niet-verifieerbare pil. De klantenservice bleef me wekenlang aan de lijn houden. Deze apotheek is op zijn best onbetrouwbaar en mogelijk frauduleus. Ik zou vermijden om belangrijke medicijnen bij hen te bestellen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Nieuwe klant

Ik ben erg blij met deze service, veel goedkoper dan de zogenaamde kortingsmedicijnen hier, ten zeerste aanbevolen.

Max.

Australië.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Helemaal professioneel

Professioneel gerunde online apotheek. Ik heb ze aanbevolen aan vrienden, familie en buren en ben zo blij dat mijn arts ze aan mij heeft genoemd (ze had een paar patiënten gehad die haar vertelden hoe tevreden ze waren met Planet Drugs en nu kan ik haar bij mijn volgende bezoek melden dat de anderen hebben gelijk).

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 10
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Tevreden klant

Sterk aanbevolen Canadese apotheek. Ze zijn door en door professioneel, beleefd en geduldig. Hun prijzen zijn dramatisch lager dan in de VS en na 3 jaar kan ik melden dat de bestellingen altijd op tijd aankomen, zolang je niet van de ene op de andere dag verwacht. Mijn arts beveelt ze aan bij zijn andere patiënten nadat ik hem erover heb verteld.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 2
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
zeer behulpzaam en betrouwbaar

Ik gebruik PDD nu ongeveer 4 jaar. Alles is heel vlot verlopen. Ik moest nu net een afleveradres wijzigen, en ik had geen problemen; kreeg gelijk iemand aan de telefoon. Als je het niet erg vindt om generieke geneesmiddelen te krijgen en vooruit kunt plannen om er zeker van te zijn dat je niet zonder komt te zitten, zou het goed moeten zijn voor jou.

Avatar
(Bijgewerkt: September 03, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
3.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
goede service

Product is geweldig en de service ook. Werd geholpen door Rosanna omdat ze bekend was met alle aspecten van de producten en hoe ze de transactie moest afhandelen. Het enige nadeel voor mij is de wachttijd, drie tot vier weken. PDD belt me ​​dertig dagen van tevoren, dus ik ben niet weg. Ga zo door.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Uitstekende online apotheek

We maken nu drie jaar gebruik van dit bedrijf. Duidelijke bestelling, vriendelijk personeel en stipte levering. Ze hebben ons gezin een hoop geld bespaard, vooral hun generieke geneesmiddelen die vaak niet verkrijgbaar zijn in de VS. Een echte redder in nood. Sterk aanbevolen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Lipotor

Uitstekende leverancier..beetje traag bij levering maar zeer betrouwbare en echte merkgeneesmiddelen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 2
34 resultaten - laten zien 1 - 34