OffshoreRx.com

http://www.offshorerx.com
Apotheek naam
Offshore Rx
ondersteunde talen
Verzendkosten wereldwijd ($)
FREE
Jaar van oprichting
2002

Offshore Rx

Als u denkt dat er iets mis is met de informatie over deze apotheek, help ons dan door op de meldknop hieronder te klikken.

Gebruiker reviews

26 beoordelingen

 
50%
 
12%
 
4%
 
4%
 
31%
Overall rating
 
3.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.4(26)
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.2(26)
Prijs (weging = 30%)
 
3.3(26)
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.9(24)
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.1(26)
Bekijk de meest behulpzame
Heeft u al een account?
ratings
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
Nepmedicijnen zijn zeldzaam, maar heeft deze apotheek goederen van lage kwaliteit verzonden? Hoe waren de medicijnen verpakt?
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
Hoe gemakkelijk was de website te gebruiken? Hadden ze een medicijn dat elders moeilijk te vinden was?
Prijs (weging = 30%)
Hoe goedkoop was je bestelling, inclusief verzendkosten?
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
Hoe goed was de klantenservice van deze apotheek (als u reden had om met hen om te gaan)? Of hoe goed heeft de apotheek u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling?
Leveringssnelheid (weging = 15%)
Is uw bestelling binnen de door de apotheek opgegeven termijn aangekomen? Was dit een redelijke tijd om te wachten?
Heb je vragen? Stel ze hier.
Overall rating
 
0.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Geen klantenservice, geen product

Op 1-6-2014 proefpakket generieke ed medicijnen besteld. Kreeg een factuurbevestiging van een ander bedrijf, maar twee weken later hadden ze mijn kaart niet belast of mijn bestelling verzonden. Ik belde het nummer op de e-mail en ze verwezen me door naar het gratis nummer op de Offshore Rx wedsite. Ze nemen de telefoon niet op, dus heb ik ze gemaild. Een vertegenwoordiger belde me terug en vertelde me dat ze me niet konden bellen om de bestelling te bevestigen. Ik heb verzocht om de bestelling te annuleren. Ik ben bang dat ze mijn kaart belasten en de bestelling nooit verzenden. Duidelijk een slordig bedrijf, waarschijnlijk inferieure of gevaarlijke producten en helemaal geen klantenservice. LET OP BESTEL NIET BIJ OFFSHORE RX.
Beroven

Avatar
(Bijgewerkt: januari 22, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
offshorerx.com

offshorerx.com is één grote diefstalbende, blijf weg!!! Betaal een paar dollar meer maar ga ergens anders heen. Nadat ze mijn geld hebben aangenomen, nemen ze niet eens de telefoons op. Zelfs hun "Live Chat" werkt niet! Controleer ook hun "Affiliates"-box op hun site, ze hebben er geen! Blijf weg! Blijf weg! Blijf weg!!!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
0.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Dud-tabletten

Ik bestel tadalafil ('Cialis') en ze werken niet. Ik heb er een uit drie verschillende blisterverpakkingen geprobeerd, allemaal met hetzelfde resultaat - ze geven me een paar uur een licht gevoel in het hoofd en geven hoe dan ook niet het gewenste resultaat. Misschien angina behandeling? (Warfarine - ook gebruikt als rattengif! - is een typische inhoud van zwendel-ED-pillen). Hoe dan ook - vermijden is mijn advies.

Avatar
(Bijgewerkt: November 13, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
SCAM

OFFSHORE RX IS EEN SCAM, KOOP NIETS VAN HEN!!! IK HEB ENKELE MEDICIJNEN BESTELD - CREDITCARD OPGELADEN, maar verder niets. Geen reactie, geen communicatie. Ze zouden op de zwarte lijst moeten staan!!!

Avatar
(Bijgewerkt: September 24, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
OFFSHORERX.COM IS OPLICHTING!!!!!

OFFSHORE RX IS EEN SCAM, IK HEB MEER DAN EEN MAAND GELEDEN ENKELE MEDICIJNEN BESTELD EN ZE HEBBEN MIJN CREDITKAART AFGESCHREVEN EN ZE MOETEN NOG IETS VERZENDEN EN ZULLEN NIET REAGEREN OP BERICHTEN OF E-MAIL EN HET TELEFOONNUMMER DAT ZE VERSTREKKEN IS GEEN GELDIG NUMMER! DENK DAN TWEE KEER VOORDAT U IETS BIJ HEN BESTELT. OOK HEB IK MEER DAN 100 SPAM E-MAIL PER DAG GEHAD SINDS IK EEN BESTELLING BIJ HEN HEB GEPLAATST EN BIJ HEN REGISTREERD...

Avatar
(Bijgewerkt: juli 23, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Goed maar geblokkeerd door de Canadese douane

Van de 3 zendingen heeft er maar één het gehaald. Ze hebben mijn Visa-kaart snel terugbetaald voor de no-show
Aanbevolen als u niet in Canada woont.

Avatar
(Bijgewerkt: juli 07, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Offshorerx

Eerst iets over veiligheid. Als u ELKE gratis openbare e-mail gebruikt, zoals Microsoft, Google, Yahoo, om er maar een paar te noemen. Je bent hoe dan ook genaaid. Ik heb vrienden op hoge plaatsen en krijg goede informatie van hen. Betaal voor een privédomein. Ze zijn veel veiliger. Versleutel indien mogelijk met PGP en download de Thunderbird-e-mailclient.

Kies nooit een online apotheek die het woord "Drug" of "Drugs" in hun titel gebruikt. Als u dat doet, hebben de drieletterbureaus u. Rx en Meds lijken op dit moment in orde te zijn. Maar ik blijf er bovenop.

Offshorerx en MedsIndia zijn beide uitstekende plaatsen om producten te kopen. 5 sterren over de hele linie. Ik heb beide vaak gebruikt. Dat laatste al meer dan 10 jaar aan en uit, nooit een probleem en hun medicijnen zijn net zo goed als wat je krijgt van een plaatselijke apotheek, soms zelfs beter. Ze worden meestal niet weergegeven in zoekmachines, dus u moet specifiek zoeken.

Avatar
(Bijgewerkt: juni 22, 2013)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Overall rating
 
3.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Na drie jaar hebben ze me geschorst.

Het duurt ongeveer drie weken om mijn scripts hier in VA te ontvangen. Ik bestel ongeveer vier keer per jaar, toen plotseling in 3/2013 hun betalingssysteem veranderde en tijdens het proces van plaatsen en vervangen, met fouten, een scherm zei ACCOUNT OPGESCHORT. Geen reactie van klantenservice.

Avatar
1 beoordelingen
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
3.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.5
Offshore RX prima tot ...

Ik heb jarenlang zonder veel problemen offshore RX gebruikt. Toen ik mijn laatste 2 zendingen niet ontving en hierover contact probeerde op te nemen met hun klantenservice, werd mijn account geschorst. Zoveel voor hen! GEBRUIK DEZE OUTFIT NIET!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 0
Overall rating
 
4.2
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
geen probleem

Ik heb in de loop van de maanden 4 keer besteld...Altijd pakketten ontvangen...trage levering maar wees geduldig en je zult tevreden zijn...goede prijzen...nooit een probleem gehad

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Zelfde slechte ervaring als vorige review

Ik heb een bestelling geplaatst op 8-1-13. Twee weken later en ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen, de bestelling staat nog steeds vermeld als niet verzonden en ze reageren niet op e-mails. Natuurlijk is mijn creditcard belast. Tijd om mijn bank te bellen denk ik - Waarschuwing emptor.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Overall rating
 
1.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Afzetten?

Een bestelling geplaatst bij OffShoreRx.com op 10/12/2012. Het is vandaag de 19e, dus er is 1 week verstreken en ik heb nog geen e-mail ter bevestiging van de bestelling of een andere e-mail van dit bedrijf ontvangen. Op de 18e logde ik weer in op hun site en merkte op dat er niets wordt vermeld onder de aankoopgeschiedenis, maar natuurlijk is de creditcard afgeschreven. Ik heb een ondersteuningsticket op hun site gemaakt waarin ik de status van mijn bestelling vroeg en heb een geautomatiseerde e-mail ontvangen als reactie op het ticket, met een link om de voortgang van mijn ondersteuningsticket te volgen. Als ik op die link klik, ga ik echter naar een OpenDNS-pagina, die me vertelt dat www.offshorerx-help.com niet laadt. Ik heb deze specifieke leverancier gekozen op basis van de over het algemeen goede beoordelingen op deze site, maar vraag me nu af of de opmerkingen alleen door de verkoper zijn geplaatst en niet door echte klanten zoals ikzelf. Ik hoop er het beste van, want het is nog maar iets meer dan 1 week na het plaatsen van de bestelling, maar aangezien er geen e-mailcorrespondentie is en geen manier om contact op te nemen met hun ondersteuning, ben ik er vrij zeker van dat ik ben opgelicht.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 2 3
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
www.hcgbacteriostaticwater.com

Ik geef deze plek alle 5's Ik heb nog nooit zo'n snelle service gekregen. Ze zijn niet per se een apotheek, maar ze houden zich bezig met het hcg-dieet en de benodigdheden die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Ik ontving mijn bestelling binnen 3 werkdagen en de service en kwaliteit was geweldig! Ik zou iedereen die op dieet is of overweegt het dieet aan te raden om met een gerust hart te kopen.

Avatar
(Bijgewerkt: januari 10, 2011)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 2
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
MIJN FAVORIETE APOTHEEK

IK HAD SLECHTS ÉÉN PROBLEEM MET HET PROBEREN OM EEN BESTELLING TE PLAATSEN NA HET NIEUWE SYSTEEM GEVERIFIEERD DOOR VISA, DIT WAS ERG FRUSTREREND, MAAR MAANDEN VOOR EN MAANDEN NA NOOIT EEN PROBLEEM. SOMS VERANDERT HUN INVENTARIS, DAT IS EEN WEINIG VERSCHRIKKEND.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
4.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
Eerste keer

Mijn eerste bestelling kwam niet, maar ze hadden er een hekel aan en het maakte de tweede keer. Recept lijkt echt. Het enige vervelende was dat ondersteunings-e-mails niet doorkwamen. Ze geven mijn e-mailserver de schuld, maar ik run zonder problemen mijn eigen server. Zal ze opnieuw gebruiken en aanbevelen.



Gelukkig in Canada

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
1.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Mijn 1e bestelling~

Bedankt, allemaal: ik waardeer de kans om "Dank u wel, OffshoreRx.net" zeer op prijs te stellen voor de opmerkelijk snelle levering en geweldige klantenservice die ik van uw bedrijf heb gekregen sinds ik onlangs een andere trouwe klant ben geworden. Ik kijk uit naar vele jaren samenwerking, tenminste zolang ik de medicijnen gebruik die u ons allemaal aanbiedt tegen zulke geweldige koopjes, vergeleken met de torenhoge apotheekkosten in de VS. Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste tot het moment dat ik mijn bestelling ontving, waren er slechts 11 dagen verstreken. Mijn postbode maakte een opmerking over het postretouradres {uit India - hij was erg onder de indruk dat ik correspondeerde met mensen van de andere kant van de planeet!} Ik was erg onder de indruk van de snelle vervolgbevestiging {via e-mail}, de kopieën van mijn recepten die bij mijn bestelling zijn gevoegd, en de algehele bekwaamheid en professionele beleefdheid die mij door uw bedrijf wordt geboden, die ik gewend ben bij het online plaatsen van een bestelling. Ik ben erg dankbaar dat ik ook PharmacyReviewer.com heb ontdekt. Zij waren het die me voor het eerst kennis lieten maken met mijn uitstekende nieuwe apotheek, 'OffShoreRx.net'. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, JJ2007
[Addendum per e-mail ontvangen op 29 oktober 2009: de medicijnen die ik bij OffshoreRx.net had besteld, bleken totale rommel te zijn (Generic Valsartan aka Brand Diovan-80 mg). Wat ik dacht dat een geweldige prijs was voor generieke Diovan, stuurde me uiteindelijk naar de SEH voor extreem verhoogde B / P-lezing! Om nog maar te zwijgen van het feit dat hun knock-off-versie van Diovan zorgde voor de extra bijwerkingen van mijn haar dat begon uit te vallen. In al die jaren dat ik de merknaam Diovan gebruikte, waren mijn B/P-metingen altijd binnen het acceptabele uitstekende bereik en had die vreselijke bijwerking van mijn haaruitval NOOIT plaatsgevonden! Ik denk dat het oude gezegde: "Je krijgt waar je voor betaalt..." echt waar moet zijn, vooral als je te maken hebt met onbekende apotheken in het buitenland. Wie weet welke vreselijke additieven ze kunnen gebruiken in hun niet door de FDA goedgekeurde medicijnformules? Ik heb zeker mijn les geleerd over proberen een paar dollar te besparen versus leren hoe je op een stomme manier kunt sterven.]

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 8 0
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
constant goede service

Ik koop mijn medicijnen al vele jaren ongeveer 3-4 keer per jaar bij hen. Had een vertraagde verzending en ze vervingen medicijnen die blijkbaar tijdens het transport verloren waren gegaan op tijd. Heb af en toe wat problemen gehad met het verkrijgen van creditcardgoedkeuring, maar eenmaal goedgekeurd, kwamen de goederen sneller aan dan ik redelijk dacht vanuit India.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 3
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Grote onderneming

Ben al jaren bij hen en had altijd topkwaliteit. Goede service en snelle reactie en levering. Het probleem is nu dat de douane goederen in beslag blijft nemen..... echt niet hun schuld, maar ze blijven proberen de bestelling opnieuw te verzenden (bedankt). Helaas probeer ik andere leveranciers totdat ze hun verpakking kunnen uitzoeken om langs de douane te komen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
1.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
BOGU

Kreeg de kosten op mijn creditcard, maar bijna 2 maanden later niets. Oh, behalve dat er onlangs een poging tot frauduleuze afschrijving op mijn kaart was. Dit bedrijf? hmmmm... vraag ik me af.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geweldige apotheek!

Goede keuze als je medicijnen nodig hebt maar geen ziektekostenverzekering, goedkope tramadol en hartmedicijnen hebt.

Wou dat ze betere prijzen hadden voor antidepressiva, snelle levering, geweldige klantenservice.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Veilige site om te bestellen,

Ik bestelde 100 tramadol bij offshorerx.com, en ik kreeg de medicijnen binnen 7 dagen, ook al staat er op de website dat ik de medicijnen binnen 14 dagen zou verwachten (ik woon in Noorwegen (Europa). De medicijnen waren precies wat ik had besteld. Het is een zeer betrouwbare site

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Op tijd, tevreden

Duurde volledige 14 dagen om te ontvangen, zoals vermeld op de site. Tevreden klant.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Betrouwbaar

Ze leverden zoals beloofd binnen de opgegeven tijdsperiode. Bestelling volgen op de website werkt niet.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 0 1
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Goedkoopste en snelste!!!

Ik wachtte weken op easymd en heb uiteindelijk hier besteld voor het geval easymd me nooit bereikt. Deze apotheek had het binnen een week bij mij, met een driedubbele bestelling voor dezelfde prijs.

Ja, hun website is traag - wees geduldig!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Uitstekend

Ik ben een oude klant van OffshoreRx.com en heb nog nooit problemen met hen gehad. Ik ben echt tevreden en hoop er nog meer te bestellen.



rotsachtig

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 1
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
goede beoordeling

Snelle levering 7 werkdagen vanuit India. Website was erg traag

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 1