IndianPharma.co

Uitgelicht
 
3.9 (165)
Apotheek naam
IndianPharma.co
Wordt verzonden naar
  • Wereldwijd
Verzendkosten wereldwijd ($)
10
Gelegen in
India
Jaar van oprichting
2007
Is bekend dat deze apotheek spam verstuurt?
No
Voert deze apotheek ongewenste verkoopgesprekken?
No
Soorten drugs die worden verkocht:

IndianPharma.co

Als u denkt dat er iets mis is met de informatie over deze apotheek, help ons dan door op de meldknop hieronder te klikken.

Gebruiker reviews

165 beoordelingen

 
42%
 
35%
 
5%
 
9%
 
9%
Overall rating
 
3.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0(165)
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.3(165)
Prijs (weging = 30%)
 
3.9(165)
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.8(133)
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5(165)
Bekijk alle reviews Bekijk de meest behulpzame
Heeft u al een account?
ratings
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
Nepmedicijnen zijn zeldzaam, maar heeft deze apotheek goederen van lage kwaliteit verzonden? Hoe waren de medicijnen verpakt?
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
Hoe gemakkelijk was de website te gebruiken? Hadden ze een medicijn dat elders moeilijk te vinden was?
Prijs (weging = 30%)
Hoe goedkoop was je bestelling, inclusief verzendkosten?
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
Hoe goed was de klantenservice van deze apotheek (als u reden had om met hen om te gaan)? Of hoe goed heeft de apotheek u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling?
Leveringssnelheid (weging = 15%)
Is uw bestelling binnen de door de apotheek opgegeven termijn aangekomen? Was dit een redelijke tijd om te wachten?
Heb je vragen? Stel ze hier.
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
September 2020 Ervaring

Ik heb op 5 september een bestelling geplaatst. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Ik heb de bestelling na een paar dagen op de website gecontroleerd (met behulp van mijn e-mailadres en het toegewezen bestelnummer). De status was verzonden met een verwachte bezorgdatum van 29 september. Het pakket kwam op 8 oktober aan. Dit is langzamer dan mijn ervaring met een bestelling van ongeveer een jaar geleden, maar gezien de huidige situatie met coved-19 is het niet slecht. Ik heb sildenafil besteld. Het is in goede staat aangekomen en is effectief.

Avatar
(Bijgewerkt: 29 november -1)
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Goed voor covid-medicijnen

Ik ontwikkelde al in maart Covid-symptomen, we hadden er hier in NYC veel van. Mijn symptomen wilden maar niet verdwijnen, het was vreselijk. De doktoren hielpen niet veel, dus nam ik het heft in eigen handen en bestelde hier een paar verschillende medicijnen, naarmate er meer informatie beschikbaar kwam op online steungroepen. De eerste levering duurde meer dan een maand om aan te komen, ik denk dat het hele postsysteem in de war was, dus ik denk dat het niet helemaal de schuld van Indian Pharma was. Meer recente leveringen waren rond de 3 weken. Ik ben eindelijk hersteld en ik denk dat het komt door een aantal van de medicijnen die ik van deze site heb gekregen.

Avatar
(Bijgewerkt: 29 november -1)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
0.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Geen steun; geen medicijnen

Het is bijna 3 maanden geleden en ik ben nog steeds zonder mijn bestelde medicijnen. Geen andere ondersteuning dan dat er "vertragingen" zijn. 3 maanden is belachelijk. Ik heb ook extra betaald om verzekering aan de verzending toe te voegen - ze hebben geen restitutie verleend, mijn bestelling opnieuw verzonden of iets gedaan om dit op te lossen. Dit bedrijf was op een gegeven moment misschien goed - nu is het oplichterij.

Avatar
(Bijgewerkt: 29 november -1)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 8 0
Overall rating
 
1.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.0
Prijs (weging = 30%)
 
2.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
paulo101 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 1
Reputatie: 0
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
Verschrikkelijke klantenservice

Ik heb verschillende keren bij hen besteld voordat de verzending extra traag is en wanneer je met deze mensen probeert te communiceren, krijgen ze een houding en zijn ze onbeleefd, hoe kun je respectloos zijn tegenover de persoon die je zaken doet, ik ben klaar met hen na hoe ze behandeld ik en nu bieden ze zelfs geen expresverzending of een trackingnummer aan, dus je zou blindelings moeten wachten op een belangrijk pakket, gewoon verschrikkelijk

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 10 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Goede plek

Ik heb duolin van deze site gekocht. De transactie is perfect verlopen en ik ben er erg blij mee. Pakket is in zeer goede staat aangekomen. Ik zal ze graag weer gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
1.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
sopcop555 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 2
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
2e bestelling verschrikkelijk

Mijn 2e bestelling bij Indianpharma was verschrikkelijk. Ik bestel generieke Cialis. Was x20 Tadalista 20mg geproduceerd door Fortune Laboratories. Het kwam snel met $ 30 verzending vanuit interessant Duitsland. Had ook tracking. Ze baarden me meteen zorgen. Er zaten zwarte vlekken op de blisterverpakkingen en zagen er zo onprofessioneel uit. Ik nam er een van 20 mg en maakte me zorgen WTF neem ik. Voelde urenlang geen reactie. Ik heb er nog een genomen die in totaal 40 mg is en niets! Laat een vriend er een proberen en hij voelde ook geen reactie. Dus ik wacht af wat daar gaat gebeuren. Het is $ 100 in het toilet. Misschien verkopen ze nu nepproducten. Ik ga Tadasip proberen van Cipla labs. Ze kosten meer en wisten niet dat ze daar verkocht worden. Misschien zullen het meer vervalsingen zijn. Bezorgd bestellen via deze website.
13 november 2019
Ik wil hieraan toevoegen dat IndianPharma me x30 80 mg Vidalista Black heeft gestuurd als vervanging en ze werken best goed. Ze zijn van hetzelfde merk dat ik de eerste keer bij IP heb besteld. De pillen kwamen vrij snel aan (ongeveer 2 weken), maar zonder tracking. 

IMG_20191016_162855222
IMG_20191016_162911897
Avatar
Meld dit overzicht Reacties (2) | Was deze recensie nuttig? 9 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
sopcop555 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 2
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
Zeer goede service

Ik heb Vidalista Black 80 mg (tadalafil) besteld en heb mijn bestelling vandaag ontvangen. Het werd rond de 3e verzonden en de geschatte leverdatum was de 23e. Dus de bestelling arriveerde ongeveer 4 dagen na de geschatte leverdatum en in totaal 24 dagen voor bezorging in het oosten van de VS. Ik ging door en probeerde de Vidalista door er een stuk af te bijten, zoals de andere recensent zei (aangezien je meestal maar 10 of 20 mg nodig hebt). En het werkt hihi. Klantenservice was geweldig en ze beantwoordden de telefoon snel. Ze vroegen me om een ​​paar dagen te wachten na de geschatte leverdatum, en bam, het is aangekomen. Ik heb basisverzending besteld zonder tracking, maar moest wel tekenen voor de bestelling bij aflevering. De verpakking is zeer discreet. Ik bestelde altijd bij progressiverx, maar helaas zijn ze gestopt met het accepteren van debet-/creditcards. Dus IndianPharma is nu mijn online site.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
2e keer bestellen, goede ervaring x 2

Dus ik ben momenteel bezig met mijn 2e bestelling van deze website. Het is nu 5 weken geleden dat ik naar Canada heb besteld en er is niets met de post binnengekomen. Ik heb ze een e-mail gestuurd en ze boden snel aan om gratis een nieuw pakket te verzenden. Ik heb de + 10% verzekeringsoptie toegevoegd, dus misschien zijn ze daarom zo bereidwillig. De eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij deze website was ongeveer 2 jaar geleden voor generieke cialis. Hetzelfde gebeurde, het was meer dan een maand met niets en ik heb ze een e-mail gestuurd en ze stuurden snel een vervanging die vervolgens 2 weken later verscheen. De laatste keer dat ik de verzendverzekeringsoptie niet deed, waren ze toch supersnel om het te vervangen. Aangezien dit de vorige keer gebeurde, heb ik het daarom deze keer toegevoegd, maar ik weet niet zeker of het een verschil maakt?

Hoe dan ook, de generieke cialis waren geweldig. Ze worden geleverd als tabletten van 80 mg, wat genoeg cialis is om een ​​geriatrisch paard hard te krijgen. In Noord-Amerika is de hoogste geproduceerde potentie 20mg, ter vergelijking. Met deze 80 mg bijt ik letterlijk een klein hoekje van de tablet af en ik ben klaar om te gaan. De kleine batch van ongeveer 20 x 80 mg tabletten, een hoekje per keer, duurde 2 jaar, dus ik hoefde tot nu toe niet opnieuw te bestellen. En dat is door ze eens in de paar weken te gebruiken bij speciale gelegenheden wanneer falen geen optie is (super fucked up van drugs/alcohol bij een gemene orgie) en een paar honderd miljoen jaar evolutie en biologie hebben bepaald dat ik absoluut niet zou mogen om een ​​stijve te hebben, maar dankzij de goede mensen van indianpharma en het beleid van hun land om geen reet te geven over Noord-Amerikaanse octrooi- en handelsmerkwetten, kan ik nog steeds een held zijn

De gratis monsters van viagra die ze bij de laatste bestelling hadden geleverd, werkten ook best goed, maar ik geef absoluut de voorkeur aan de cialis. Je krijgt veel meer waar voor je geld (ha). De cialis duurt ongeveer 48 uur, dus je bent het hele weekend goudkleurig, in tegenstelling tot 4 uur met viagra

Avatar
1 beoordelingen
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Geen scam, ik heb mijn bestelling ontvangen

Ik heb Generic Viagara gekocht voor 120 mg, 10 pillen. Ik was serieus sceptisch over de site, omdat ik enkele slechte recensies had gelezen en net een heel slechte ervaring had gehad met een andere site. Ik kocht ze op 20 april en ze hadden een geschatte verzenddatum op 18 mei. De pillen kwamen op 16 mei aan.

Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Leuk bedrijf

Leuk bedrijf. Ga zo door Indian Pharma!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
3.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Snel, Professioneel; matig produkt

Twee bestellingen tot nu toe geplaatst en op het punt een derde te plaatsen:
1. 8/17 Forzest® 20 mg x 24. Dit was solide.

Resultaten == Komt niet in de buurt van echte Cialis 20 mg die ik de helft of een kwart (om op te tillen) heb. Ik zou zeggen 50=70% ish, top.

2. 12/17 Generieke cialis 20mg x 60 (tadalafil)

Resultaten==Ik zou geschokt zijn als deze > 5 mg zouden testen. Ik nam zelfs een merk van 5 mg om te vergelijken en geloofde dat het sterker was.
---
De prijs is echter spotgoedkoop en de bijwerkingen waren niet zo erg als de laatste batch die ik van inhouse*.vu kreeg, vandaar dat ik opnieuw bestel.

Avatar
1 beoordelingen
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 3 0
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
2.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
Snelle verzending en ontvangst

Snelle verzending en ontvangen in 9 werkdagen (VK) zoals beloofd. Heb geen product geproefd maar heb ze eerder gebruikt en het product lijkt echt. Gebruik voor uw gemoedsrust hun koeriersdienst. Geopend door de douane, maar geen invoerrechten. , maar zeker veel goedkoper dan niet-generiek en ze zijn ongeveer de enige online apotheek die ik zou vertrouwen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.5
Consequent geweldig

Ik laat een derde opmerking achter op deze website voor deze apotheek – ik hoop dat het niet verboden is!- omdat ik gewoon versteld sta van de kwaliteit van deze site.
Levering is lastig vanwege lange verzendtijden en pakketten die vaak worden geblokkeerd of verloren gaan. Omdat ik echter altijd de 10% verzekering nam, ben ik gedekt. En het personeel van indianpharma reageert snel, to the point, verzendt opnieuw of betaalt terug zonder vragen te stellen - en de laatste tijd begonnen ze zelfs te antwoorden in mijn eigen moedertaal Franse taal! Het is als Amazon voor Indiase geneeskunde!
Kan deze website niet hoger aanbevelen - vooral omdat het altijd een beetje zorgwekkend is om medicijnen online te kopen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
3.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
2.0
Legit

Mijn derde bestelling bij deze specifieke verkoper is onderweg. Ik heb bijna 150 € betaald, dus het wachten is een beetje zenuwslopend.
Mijn geschiedenis met deze website:
- 1e bestelling in februari
- 2e bestelling in maart
- 3e bestelling in mei.
Er was een probleem met de 3e (en huidige) bestelling. Betalen met bitcoin is niet eenvoudig en ik merkte dat ik geld had verzonden zonder een orderbevestiging te ontvangen. Ik schreef ze en het probleem werd vrij snel opgelost - en ze beantwoordden mijn e-mail in minder dan 25 minuten.
Ik koop Strattera en het product is legitiem, zelfs als het elke keer uit een ander laboratorium is gebrandmerkt. Tot mijn eigen verbazing kom ik op tijd op afspraken en kan ik taken van mijn takenlijst afvinken...

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
3.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Lijkt legitiem

Lees de recensies op deze site en dacht dat ik ze eens zou proberen. Ik bestelde een pakje genetische Viagra van 10 stuks. Meteen na het spelen van de bestelling belden ze me om mijn aankoop te verifiëren. De prijs is redelijk. Ik gebruikte de standaardverzending en het kwam binnen 10 dagen, wat me verbaasde. Ik heb de medicijnen nog niet geprobeerd, dus ik kan geen commentaar geven op de kwaliteit, maar ik heb mijn bestelling ontvangen en de site is legitiem. Probeer het eens.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
0.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
0.5
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Niets dan excuses ontvangen

Expressverzending besteld en betaald. Ik kreeg niets dan excuses en verhalen. Ze weigerden een terugbetaling en zeiden dat ik gewoon langer moest wachten. De tracking zei dat het pakket het punt van herkomst nooit heeft verlaten.

Avatar
(Bijgewerkt: februari 15, 2017)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 11 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Producten zijn van goede kwaliteit

Had een leuke ervaring met deze site en zal zeker weer gebruiken.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 1 0
Overall rating
 
4.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Viagra en Cialis

Ik schrijf deze recensie om te proberen een aantal mensen in de gemeenschap te helpen die aan de zijlijn staan ​​en vragen "Is dit echt waar?" of degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare online apotheek. Ik wist niet of ik een recensie kon vertrouwen die niets schreef en die maar 5 sterren gaf aan alles. Dus hier is mijn verhaal. Was echt op zoek naar goede Viagra en Cialis en ik was het beu om naar mijn dokter te gaan voor proefpakketten. Dus ik stapte op deze website (Indian Pharma Online) en kocht 60 pillen van generieke Cialis en Viagra (100 mg voor Viagra, 30 mg voor Cialis). Mijn broer en ik deelden het verschil (behoorlijk blij met de prijs, maar we wisten niet of het zou werken of niet). Ik ben vergeten hoe de Viagra heette, maar de Cialis heette Vidalista of zoiets. Nou, de pillen ..... werkten verdomme! Moet echter het hele verhaal geven. Kreeg mijn eerste "echte" relatie, vertelde dit meisje over een aantal seksuele angstproblemen die ik had, en ze heeft me echt geholpen. Maar! Ik probeer niet weg te nemen dat deze pillen me legitiem hebben geholpen. Maakte het krijgen van erecties een stuk minder stressvol. Ik stapelde eerst een pil Cialis bovenop Viagra op een lege maag, en realiseerde me toen dat ik maar 1 pil of de andere nodig had, en het maakte niet uit of ik eerder at of niet. Dingen waar je misschien rekening mee wilt houden! Gebruik een soort prepaidkaart. Ik kreeg een aantal frauduleuze aankopen op mijn bankpas nadat ik deze site had gebruikt (mijn bank heeft ze supersnel verwijderd, dus geen biggie, maar irriteerde me nog steeds). En 2. Neem een ​​paar dagen vrij tussen de pillen door, probeer het jezelf gemakkelijk te maken zonder ze ook te gebruiken. Ik nam Viagra 3 dagen achter elkaar (ik weet het, stom, maar ik was nieuw met seks en ik hield van het gevoel) en kreeg een dag koorts en voelde me in het algemeen ongeveer 24 uur waardeloos. Nogmaals, over het algemeen erg onder de indruk van mijn aankoop. Voel je vrij om hier met me te praten, want het was moeilijk voor mij om een ​​site te vinden die ik kon vertrouwen. Ik heb deze aankoop gedaan rond het einde van 2015. Pillen duurden verrassend genoeg slechts ongeveer een week om bij mij te komen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (7) | Was deze recensie nuttig? 18 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
dvinr is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 15
Reputatie: 3
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
cialis reviseert

Ik heb generieke Cialis en Viagra besteld. Ik heb ook de trackingoptie toegevoegd. Het duurt 3-4 dagen om het trackingnummer te krijgen, omdat ze je het nummer pas geven als je bestelling is verzonden. Ik nam contact met hen op toen ik me zorgen maakte dat ik na drie dagen geen trackingnummer zou krijgen en ze kwamen meteen bij me terug om de reden uit te leggen. Ik kon mijn bestelling zonder problemen volgen en het kwam zelfs een dag eerder aan dan verwacht. Volledige openbaarmaking, ik heb tot nu toe alleen de Cialis gebruikt en de Viagra niet gebruikt. De reden hiervoor is dat de Cialis zo goed werkte dat alleen al het wrijven van mijn broek tijdens het lopen dingen kan laten bewegen. Ik wilde zien of ik de enige was, dus gaf ik mijn vriend een paar pillen zonder hem mijn gedachten over de pillen te vertellen om zijn beslissing niet te beïnvloeden. Uit zijn beschrijving (waar ik hier niet op in zal gaan) denk ik dat hij nog betere resultaten had dan ik, als dat mogelijk is. Ik zal de Viagra wegen als ik hem eindelijk gebruik. Ik wilde gewoon zo snel mogelijk wat feedback geven aan de site, omdat iedereen hier zo behulpzaam was toen ik totaal in de war was en wilde weten hoe dit allemaal werkt.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Betrouwbaar, product werkt, goedkoop

Ik heb deze site een aantal keer gebruikt en ben meestal onder de indruk. De producten die ze verzenden, hoewel niet zo goed als hun Noord-Amerikaanse tegenhangers uit mijn ervaring, zijn een stuk goedkoper. Ik heb altijd de verbeterde verzendmethode gebruikt die ik kan volgen, die binnen een redelijke tijd aankomt. Ik zou echter zeker niet voor de reguliere verzending gaan, omdat het product in een heel kleine envelop wordt verzonden en heel gemakkelijk verloren kan gaan in de post. Klantenservice is direct en goed. Absoluut een aanrader als je deze medicijnen nodig hebt en een krap budget hebt.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 1
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
Fijne betrouwbare winkel

Dit is een betrouwbare winkel volgens mijn ervaring. Nu al twee keer besteld en goede producten gekregen. Eerste keer cialis 20mg: werkt prima! Tweede bestelling: truvada: kan dat niet verifiëren.... Levering duurt zijn eigen zoete tijd: ongeveer 20 dagen, maar het komt wel aan!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 1
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Eindelijk! Een gerenommeerde online apotheek

Dagenlang op internet gezocht om een ​​apotheek te vinden die me niet zou oplichten of me slechte medicijnen zou sturen. Dit is de plek om te kopen als je geen recept hebt en waarschijnlijk best goed als je dat wel hebt. U kunt de medicijnen en de betrouwbaarheid van de verzending vertrouwen in het tijdsbestek dat ze vermelden. Succes!

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 15 0
Overall rating
 
2.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Mastercard- en Visa-problemen bij aankopen in Canada

- koos voor IndianPharmaOnline vanwege de hoogste beoordelingen
- woonachtig in Canada
- medicijnen kopen via MasterCard werkte niet
- verkregen Visa-kaart
-het kopen van dezelfde medicijnen via Visa (meerdere keren geprobeerd), werkte niet
- het lijkt erop dat er geen 'handdruk' was tussen de site en Vancity Visa
-zal proberen te kopen van een andere site met Visa

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 10 0
Overall rating
 
1.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Betaalmethode

hoewel MasterCard een van de geadverteerde betaalmethoden is, accepteerde het MasterCard niet bij verschillende van mijn pogingen om medicijnen te kopen

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
1.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
1.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
joanet98 is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 1
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
Estafadores

Despues de esperar 3 meses aun sigo esperando que me llegue el pedido, 60 euro perdidos.
Hij nam verschillende keren per e-mail contact op met het web pero me ofrecen solucion, me dicen que mi oficina de correos es la culpable... en fin espero que no caigan en sus redes y busquen andere alternatieve compra mas fiables

-----------------------------------------------

Na drie maanden wachten hoop ik nog steeds dat ik de bestelling krijg, 60 euro kwijt.
Ik heb verschillende keren per post contact opgenomen met de weboplossing, maar bood me niet aan, vertel me dat mijn kantoor de schuld is ... nou, ik hoop dat je niet in hun netwerken valt en op zoek gaat naar betrouwbaardere alternatieven om te kopen

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 18 0
Overall rating
 
2.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Ongelukkig

360 tabbladen besteld, 240 geleverd. Herhaalde contacten die om meer informatie vroegen over het ontbrekende deel van de bestelling werden genegeerd. Uiteindelijk heb ik ze gemeld bij mijn creditcardmaatschappij. Het lukte om hen te bereiken via een online chat en er werd een discussie over een creditcardteruggave gesponnen. Geen teken van de terugbetaling en geen teken van de e-mail die ze me hadden beloofd.

Vermijd deze plek als de pest - dat is mijn advies.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 16 1
Overall rating
 
2.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
0.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
2.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Koop niet de generieke (Fildena)!!

Ik bestelde 90 pillen van 50 mg generieke Viarga - ze stuurden me een merk genaamd Fildena. Het werkt niet, $ 150 weggegooid! Ik heb viagra uit India gekocht -- dit ding is nep. Ik zag een andere recensent met hetzelfde probleem met dit merk, ik zou anderen die vastzitten aan dit product willen aanmoedigen om zich uit te spreken en andere te waarschuwen

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 11 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
indianpharmaonline.com

Echt een geweldige plek. Je krijgt waar je voor betaalt. Ja, u kunt generieke vervanging krijgen, maar ze vragen u of u liever wacht op de merknaam. Ze zijn niet de snelste, maar ze zijn nooit te laat....

Avatar
(Bijgewerkt: juni 29, 2015)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 3 1
Overall rating
 
2.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
3.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
timmd is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 1
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
b-

Ik hield van deze plek, maar de laatste keer dat ik bestelde, stuurden ze me de verkeerde medicijnen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
3.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
herky4prez is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 15
Reputatie: 19
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Tevreden over alles behalve het product

Goede klantenservice en levering ging snel. Het pakket kwam vier dagen na de geschatte datum aan, maar dat kwam omdat het 10 dagen bij de douane lag in NYC. De generieke viagra (Feldina) werkt helaas niet bij mij. YMMV, aangezien ik geen vergelijking heb omdat ik nog nooit de echte dingen heb geprobeerd.

Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Tevreden klant AUS

OK. Dus ik gebruik deze site nu al meer dan 3 jaar en ik dacht dat ik eindelijk een recensie zou schrijven, het leek alleen maar eerlijk.

Allereerst ben ik in Australië, dus je kunt expresverzending vergeten, want het maakt maar ongeveer een week verschil en het is niet echt de moeite waard om het extra geld aan uit te geven. De levertijd voor AUS is ongeveer hetzelfde als voor eBay-items uit China (min. 1 weken), dus reken voor de zekerheid op ongeveer een maand. Post wordt vanuit India gepost en via Singapore gerouteerd voor bezorging in Oz.
Om problemen met de douane te voorkomen, worden grote bestellingen verpakt in een aantal kleinere pakketten en op verschillende data verzonden, dus maak je geen zorgen als ze ongeveer een week na elkaar aankomen.
Van de ongeveer 6 of 7 keer dat ik via de site heb besteld, heb ik één probleem gehad met het niet op tijd ontvangen van de levering, maar om eerlijk te zijn heb ik het in december besteld en het duurde ongeveer 2 maanden.

Wat betreft de kwaliteit, ik heb allemaal alleen generieke Propecia (Finasteride) besteld voor haargroei bij mannen en heb alleen maar goede dingen te zeggen. Pillen zijn machinaal verpakt met duidelijke batch- en vervaldatums op de achterkant gedrukt met een goede houdbaarheid. Ook heb ik de website en het adres van de productiefabriek op de achterkant gedrukt.

Ze zeggen dat ze alle creditcards accepteren (VISA / Master / AMEX), maar alleen de Visa zal werken. Ik weet niet zeker wat daar aan de hand is.

Het is vermeldenswaard (voor het geval je iets hoort) dat de site een tijdje geleden een probleem had met per ongeluk herkend te worden als een zwendelsite met een hele reeks andere niet-legitieme online winkels. Als gevolg hiervan hadden ze hun domeinnaam ongeveer een maand geschorst terwijl ze protesteerden tegen hun onschuld en kregen ze die hersteld.
Echt jammer, want het komt als een smet op wat ik zie als een perfecte staat van dienst.

TEVREDEN KLANT.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 11 0
Overall rating
 
4.8
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
chef-kok is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 1
Reputatie: 3
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
Ontvangen in 20 dagen met standaard verzending.

Eind februari besteld en begin maart ontvangen. De totale transittijd was 20 dagen. Ik heb gekozen voor standaard verzending en heb geen verzekering betaald.

Sorry, ik heb nog geen kans gehad om het product te proberen, dus negeer de productkwaliteitsbeoordeling. Het product was natuurlijk een generiek merk zonder naam, maar dat is prima zolang het werkt.

Ik heb de klantenservice direct na het bestellen één keer gebeld om proactief te controleren of er een bestellingsverificatie was die ik moest voltooien. Ik bereikte een agent die bijna onmiddellijk vloeiend Engels sprak (en het was rond 2 uur 's nachts), en ze konden snel alle vragen beantwoorden die ik had.

Al met al moet ik zeggen dat het een goede ervaring was. Ik veronderstel dat de verzending sneller had gekund, maar aangezien ik niet extra betaalde voor de premium verzending, was dit binnen mijn verwachtingen. Eerste keer bestellen, dus ik heb niets om het mee te vergelijken.

Dit is mijn eerste post, ik denk dat dat me minder geloofwaardig maakt, maar hey - lees alle meningen en trek je conclusies.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
4.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Recente bestelervaring - redelijk goed!

"Generieke Cialis" besteld op 2/20. Tadalista ontvangen op 3/9. Verwerkte CC zonder problemen. Luchtkussenfolie zag er legitiem uit, de prestaties leken goed. Goede ervaring zou zo weer bij ze bestellen.

Voorafgaand aan Indanpharma probeerde ik Generic Doctor, jongen wat een gedoe. CC-verwerking was een gedoe, zei dat de kaart was geweigerd, maar ik belde de bank van tevoren en na de bestelling en er werd geen transactie geweigerd. Verschillende e-mails en telefoontjes gedurende een week leverden geen resultaat op, maar tijdverspilling.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Zoals verwacht

Bestelling binnen 2 weken ontvangen en alles zoals verwacht.

Avatar
(Bijgewerkt: April 01, 2015)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
3.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
Ik heb de medicatie, maar twijfel aan de potentie

Besteld 100 mg generiek merk Viagra. Het leek niet hetzelfde effect te hebben als dezelfde pil van 100 mg die ik bij een andere online apotheek had besteld. Ben blij dat ik de bestelling heb ontvangen en al een paar keer heb besteld maar waarschijnlijk niet nog een keer zal bestellen.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 8 0
Overall rating
 
3.1
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
biertaxi is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 2
Reputatie: 0
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
slowboat uit India

Begin september generieke levitra besteld. Oktober kwam en ging zonder dat er een bestelling werd ontvangen. Ik schreef het af als een dure les.
Gisteren ontving ik een bestelling van levitra zonder een hint van de apotheek waar het vandaan kwam, alleen de gewone bruine verpakking met pillen. Ik kan alleen maar aannemen dat dit mijn bestelling was bij IndianPharmacy.
De pillen zijn geweldig en net zo effectief als de dure versie, maar een levertijd van eind augustus tot begin januari zonder uitleg is onaanvaardbaar.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 10 0
Overall rating
 
5.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Zeer betrouwbare en snelle verzending

Ik heb weken getwijfeld om een ​​bestelling te plaatsen en heb het uiteindelijk toch gedaan. Ik heb niet betaald voor de versnelde verzending en was zeer verrast toen mijn bestelling anderhalve week later arriveerde. Ik moest wel tekenen voor de pakketten (de ene kwam de ene dag aan en de andere de volgende), maar toen ik de kennisgeving ontving (ik was op dat moment niet thuis), ging ik gewoon naar de usps-website en regelde ik de volgende bezorging dag, liet ze de ondertekende kaart achter en ze plaatsten het pakket in mijn brievenbus. Ik gebruikte een persoonlijke creditcard voor de betaling, wat me een beetje zorgen baarde, maar ze brachten het juiste bedrag in rekening en alles verliep soepel en zonder problemen. Ik controleerde mijn creditcardrekening voor de volgende maand en er waren absoluut geen andere kosten. Ik zou dit bedrijf zeker weer vertrouwen en zal weer bij hen bestellen. Oh, en de medicijnen die ik bestelde zaten allemaal in blisterverpakkingen van legitieme farmaceutische bedrijven en de houdbaarheidsdata waren allemaal goed -- tenminste over anderhalf jaar.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 13 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Tevreden eerste klant

Normaal gesproken laat ik geen beoordelingen online achter, maar aangezien ik IndianPharmaOnline via deze website vond toen ik googelde naar beoordelingen van online apotheken, dacht ik dat ik het "vooruit moest betalen" en mijn stem moest laten horen. Dit is de eerste keer dat ik online heb besteld, dus ik ging met de beoordelingen van deze beoordelingssite. Ik heb gehoord dat het daar echt wisselvallig kan zijn en veel sites zijn er gewoon op uit om uw geld op te lichten. Met deze beoordelingssite kun je het tenminste beperken tot sites die geen totale oplichterij zijn.

Ik plaatste mijn bestelling op 13 november (donderdag) met een koeriersdienst en deze werd op 17 november (maandag) verzonden. Op de 19e (woensdag) kon ik beginnen met het volgen ervan. Een kleine klacht waar ik op wil wijzen, is dat het trackingnummer geen link is en dat er geen aanwijzingen zijn voor het volgen van de bestelling. Ik nam een ​​foto in het donker en voerde het nummer in op de USPS-trackingwebsite en daar was het. Op de 21e (vrijdag) arriveerde het bij de douane in NYC. Op de 23e (zondag) was het door de douane gekomen en werd het afgeleverd. Ik ontving het pakket op de 25e (dinsdag). Ze adverteren dat u uw pakket binnen 7-9 werkdagen ontvangt voor expresservice en ik ontving het mijne binnen 8 werkdagen.

De verpakking zelf wordt geleverd in een discrete bubbelenvelop en de medicatie binnenin was ook in papier gewikkeld. Het medicijn kwam in verzegelde blisterverpakkingen met een productiedatum van juni 2014 en een vervaldatum van november 2016. Ik heb er nog geen genomen (misschien vanavond als ik geluk heb [grijns]) maar het is fijn om te weten dat het medicijn vers en is nog maar een paar maanden geleden gemaakt.

Ik weet niet wat ik anders moet zeggen. Dit was mijn eerste ervaring met het gebruik van een online apotheek en IndianPharmaOnline leverde alles wat ze beloofden. De bestelling en betaling zijn zonder problemen verwerkt, ze hebben het op tijd verzonden en ik heb het op tijd ontvangen. De enige suggestie die ik heb is om van het trackingnummer een hotlink naar de USPS-website te maken, als dat mogelijk is. Bedankt voor de goede service en ik zal zeker mijn volgende aankoop bij deze apotheek plaatsen.

Oh ja, nog iets - het was een leuke toegevoegde bonus dat deze site een kortingsbon van 7% biedt die ze vóór betaling van de prijs hebben afgetrokken. :)

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
3.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.5
geweldige apotheek

Briljant geen problemen alles geleverd zoals beloofd medicijnen werkten allemaal Ik heb Indiase farma vijf keer gebruikt en zal ze altijd ten zeerste aanbevelen geen probleem met betalingen of levering kan ze niet genoeg bedanken

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (1) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
4.7
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
schroot is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 6
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Eerlijke beoordeling door nieuw lid

Na veel onderzoek en schroom met betrekking tot mijn persoonlijke gegevens en creditcardbeveiliging besloot ik het gokje te wagen door generieke Sildenafil Citrate (Suhagra 100 mg) te bestellen bij IndianPharmaOnline.com, ook al waren de nieuwste beoordelingen op zijn zachtst gezegd negatief. Ik heb besteld op 07-28-2014 en koos voor de traceerbare verzendoptie voor een extra 30.00 om er zeker van te zijn dat ik het pakket in ieder geval kon volgen als er iets misging, want als ik hier geld aan zou uitgeven, kan ik net zo goed niet goedkoop zijn Het.

Dus nadat ik de bestelling met een creditcard had geplaatst, kreeg ik een bestel-ID en op de trackingsite stond dat de trackinginformatie binnen 2 dagen zou worden bijgewerkt. Precies 2 dagen later kreeg ik een trackingnummer en 6 dagen daarna werd tot mijn verbazing geprobeerd het pakket bij mij thuis af te leveren. Praten over snelle verzending!! wow, ik was niet eens thuis om het te accepteren omdat ik niet zo snel een ommekeer verwachtte. Ik was vandaag echter thuis om te tekenen voor het pakket en bij het openen was het precies wat ik had besteld plus de gratis zachte pilbonus voor het bestellen van zoveel tegelijk (92 pillen van 100 mg). ik heb er net 20 minuten geleden de helft van gepoft en het product is absoluut authentiek;).

Dus mijn eerste ervaring was op zijn zachtst gezegd positief en ik heb nog geen spam-e-mails ontvangen, noch enige verdachte activiteit op mijn creditcard (kloppen op hout). Ik kijk ernaar uit om met jullie te praten op het forum en ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het hebben van een plek waar mensen betrouwbare informatie en ondersteuning kunnen krijgen.

scrapdogg.jpg
Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 8 0
Overall rating
 
1.0
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
1.0
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
1.0
Eerste ervaring

Op 17 juni besteld
23 dagen gewacht, waarna contact opgenomen met ondersteuning.
Ze hebben geen vragen of opmerkingen beantwoord en zeiden dat ze het gratis opnieuw zullen verzenden.
Nu 3 weken later en nog steeds niets.
VERTROUW HEN NIET.

Avatar
(Bijgewerkt: augustus 08, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 13 0
Overall rating
 
4.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
4.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
Derde bestelling geen probleem

GEWELDIGE APOTHEEK, GEWELDIGE PRODUCTEN, GEWELDIGE SERVICE & TEVREDEN

Ik heb geweldige ervaringen met het kopen van Indiapharmaonline in 2012, 2013 en de maand juni 2014. Ik was 100% tevreden met hun klantenservice en chatreactie. Hun product is altijd uitstekend geweest. Ik heb niets te zeggen, maar weinig hoge prijs. Ik hoop dat ze de prijs een beetje zullen verlagen en dat de verzendkosten lager moeten zijn. Ik heb precies gekregen wat ik aan hen betaal en echt een goed bedrijf en ik kan het ten zeerste aanbevelen. Als er productproblemen, douaneproblemen en problemen in de Verenigde Staten waren, werden ze gratis opnieuw verzonden.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
4.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
4.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
5.0
Vierde bestelling ontvangen Geen probleem

Ik bestelde voor de vierde keer en ontving de ED-pillen binnen twee weken zonder problemen. Ik heb de aangetekende post betaald en het pakket is vanuit Singapore verzonden. Ze stuurden me het aangetekende postnummer zodat ik het pakket kon volgen via de postsystemen van Singapore en de VS. De ontvangen medicijnen zaten in een bubbelenvelop en waren verzegeld in blisterverpakkingen. Ik gebruik bloeddrukmedicatie en gebruik cialis (vanwege de bijwerkingen van een verlaagde bloeddruk). Vijf cilias-pillen (20 mg) kosten $ 230 in een Amerikaanse apotheek en vallen niet onder mijn voorgeschreven medicijnplan; Ik kan 150 pillen voor dezelfde prijs krijgen bij Indian Pharmacy en de pillen uit India werken prima voor mij. Ik heb op 31 mei besteld en op 14 juni ontvangen. Voor wat het waard is, ik heb een speciale creditcard die ik alleen voor buitenlandse aankopen gebruik en ik kijk er als een havik naar. Nooit problemen met dit bedrijf. Ik geef ze een ongekwalificeerde duim omhoog.

Avatar
(Bijgewerkt: juni 16, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 12 0
Overall rating
 
4.3
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
5.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
GEWELDIGE APOTHEEK, GEWELDIGE PRODUCTEN, GEWELDIGE SERVICE ..WI

Ik heb niets dan geweldige ervaringen gehad met het kopen van Indiapharmaonline in 2011, 2012, 2013 en deze maand juni 2014 was ik onder de indruk van hun klantenservice en chatreactie. Hun product is altijd uitstekend voor mij geweest. Ik heb niets dan HOGE LOF VOOR HEN. Ik wou dat hun productprijzen beter waren en de verzendkosten lager waren. beveel de. Toen er douaneproblemen en problemen waren in de Verenigde Staten.... werden ze gratis opnieuw verzonden. BEDANKT AAN ALLE PHARMACYREVIEWER-recensies .... ik waardeer de tijd die anderen hebben genomen om beoordelingen te schrijven enorm

Avatar
(Bijgewerkt: juni 15, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
3.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
4.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
3.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
3.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
3.0
amakaris is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 99
Reputatie: 121
Gebruikerstitel: Senior lid
Avatar
Betrouwbaar...de "standaard" voor anderen om te volgen

Niet erg snelle verzending, geen super goedkope prijzen zoals sommige concurrenten, maar altijd betrouwbaar product. Ik wou dat hun prijzen meer in overeenstemming waren met sommige van de goedkopere concurrentie. Helaas kunnen we niet alles hebben. Als je gewoon voor de eerste keer op zoek bent en een beetje aarzelend bent, is dit een goede plek om het eerst te proberen zonder teleurgesteld te worden.

Avatar
(Bijgewerkt: juni 07, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 4 0
Overall rating
 
3.5
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.0
pablo is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 1
Reputatie: 2
Gebruikerstitel: Nieuw lid
Avatar
Mengt gevoelens...

Ik heb een paar jaar geleden voor het eerst besteld en alles was in orde. Ik heb onlangs opnieuw besteld en de bestelling is volgens afspraak afgeleverd. De tadacip die binnenkwam ziet er anders uit dan de overgebleven tadacip-pillen die ik had van een bestelling bij een andere online apotheek (de oude pillen werkten prima). Deze nieuwe pillen lijken ook niet goed te werken, maar ik zal er nog een paar proberen voordat ik er een volledige beslissing over neem.

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 2 0
Overall rating
 
0.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
1.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
3.0
Prijs (weging = 30%)
 
0.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
1.0
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Of ze liegen of ze weten niet wat g is

Ik heb geprobeerd online te bestellen voor verzending naar de VS. Nadat ik mijn creditcard- en persoonlijke gegevens had ingevoerd, klikte ik op de verzendknop en kreeg ik een bericht met de tekst "Sorry dat we niet naar uw land verzenden. Probeer het later opnieuw." Ik belde de hulplijn, kreeg vrij snel antwoord, ik kreeg te horen dat er iets mis moest zijn met hun website. Ze verzenden wel naar de VS. Probeer het over een paar uur nog eens. De volgende dag probeerde ik het opnieuw. Ik kreeg hetzelfde bericht "Sorry dat we niet naar uw land verzenden. (Nog steeds de VS.) Ik heb opnieuw gebeld. Een nieuwe helper vertelde me: "Onze arts heeft uw bestelling beoordeeld en hij heeft besloten dat u een recept nodig heeft." legde niet uit waarom hun website me een onmiddellijk antwoord gaf "... we verzenden niet naar uw land." Nu hebben ze mijn creditcardgegevens en ze hebben me een reeks BS gegeven. Moet ik me zorgen maken? Misschien Is er iets vreemds aan de hand?

Avatar
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 8 0
Overall rating
 
1.6
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
2.5
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
2.5
Prijs (weging = 30%)
 
1.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Niet-reagerend

Deze pharma verving een dosering zonder toestemming en reageerde toen niet toen ik hen vroeg om opnieuw te sturen wat ik oorspronkelijk had besteld. Ik heb ze twee keer eerder gebruikt, met goede service. Ik weet echt niet waarom hun service is afgenomen. Ik kan problemen met verzending en levering begrijpen (ontvangst van de bestelling duurde vier weken), maar ik vind het nogal problematisch dat ze niet reageren op mijn verzoek om te verzenden wat ik heb besteld. Ik zou niet aanraden om dit bedrijf te gebruiken.

Avatar
(Bijgewerkt: maart 28, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 7 0
Overall rating
 
3.9
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
5.0
Prijs (weging = 30%)
 
5.0
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
0.5
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
0.5
Gelieve dit te lezen

Bestelde de viagra professional, 60 pillen, 100 mg tabletten. Bestelde de levering binnen 5-9 dagen met trackingnummer. Bestelling duurde 32 dagen om aan te komen. Dit bedrijf heeft op dit moment problemen met de levering en met de inklaring door de douane.

Avatar
(Bijgewerkt: maart 22, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 6 0
Overall rating
 
4.4
Productkwaliteit / sitebetrouwbaarheid (weging = 40%)
 
5.0
Gebruiksgemak website en bereik (weging = 5%)
 
4.5
Prijs (weging = 30%)
 
3.5
Klantenservice (weging = 10%. Optioneel)
 
NB
Leveringssnelheid (weging = 15%)
 
4.5
roteer-ingenieur is lid van het Pharmacy Reviewer-forum
Totaal aantal berichten: 5
Reputatie: 3
Gebruikerstitel: Lid
Avatar
Very Good

Eerste ervaring. 22 februari besteld.

Ontvangen door US Mail 20 maart. Hoefde niet elke dag te wachten om ontvangst te ondertekenen.

Helemaal geen gedoe.

Hoop dat ze nog een tijdje blijven.

De monteur

Avatar
(Bijgewerkt: maart 22, 2014)
Meld dit overzicht Reacties (0) | Was deze recensie nuttig? 5 0
Bekijk alle gebruikersbeoordelingen
"Uitgelicht" geeft een aangesloten link aan. Zie de uitleg van hoe deze site wordt gefinancierd voor meer informatie.